Į tote temą...
Šiųmetinė J. Crew rankinė. Gero dydžio - 28x33x16, tikrai talpi. Su viskuo išėjo 65 eur. Už tiek ir parduodu.
]
QUOTE(daliux78 @ 2021 05 14, 15:21)
Dar yra akcija?Nes nerodo man
QUOTE(barboraite @ 2021 05 15, 13:04)
Dar yra akcija?Nes nerodo man
Taip turime koduka
Kokie faini,gaila vyriski dzinsai noreciau sau
Desiu Vitacost krepsiuka,galite dar jungtis
www.vitacost.com
www.vitacost.com
QUOTE(zaliass @ 2021 05 15, 12:06)
imk sau, niekas nesupras
panos junkites Peter kremams, kol akcija yra, super kremas, as mamai, draugei parveziau dovanu, jis toks skalsesnis nei tas Mega rich kur pirkom urmu, ne toks sunkus, vasarai pats tas ir plius akiu krema duoda
sita sildancioji kauke tik 10.08$
QUOTE(daliux78 @ 2021 05 15, 13:00)
panos junkites Peter kremams, kol akcija yra, super kremas, jis toks skalsesnis nei tas Mega rich kur pirkom urmu, ne toks sunkus, vasarai pats tas ir plius akiu krema duoda
Tas Hungarian Thermal Cream nuostabus, toks lengvas lengvas, bet labai lygina, skaistina ir gerina odos būklę, labai pridrėkina O kaukė man netiko, bet tik dėl to, kad mano oda kapiliarinė, man kaitint, šildyt netinka, net pirtyse negaliu būt, nes tada rodos kraujagyslės sprogs, o žandai net bordinai Bet šiaip išvalo ir švelnina nuostabiai, kam nėra kapiliarų problemos - puiki kaukė
QUOTE(spurga_m @ 2021 05 15, 14:09)
kaip atitaikyti tuos ralphukus vyriskus?
Neisivaizduoju ju dydzio,gal vadovautis size chart lentele Yra pateikta juosmens cm
QUOTE(NORIKA @ 2021 05 15, 13:11)
Tas Hungarian Thermal Cream nuostabus, toks lengvas lengvas, bet labai lygina, skaistina ir gerina odos būklę, labai pridrėkina O kaukė man netiko, bet tik dėl to, kad mano oda kapiliarinė, man kaitint, šildyt netinka, net pirtyse negaliu būt, nes tada rodos kraujagyslės sprogs, o žandai net bordinai Bet šiaip išvalo ir švelnina nuostabiai, kam nėra kapiliarų problemos - puiki kaukė
tikra tiesa, Norikut as kaukes asmeniskai nebandzius, bet dabar pasiimsiu
Nordstromrack renkasi fainas maikonas vyriskas