Sveikos merginos, o Kėdainių siunta kada nusimato 12.09 dienos
QUOTE(spurga_m @ 2016 12 19, 15:10)
o mergaitem ideda?
Atsiųsiu ryt ryte. Nepirkit dar spurgai. Bus šipas 0. Ok?
QUOTE(zuikelisv @ 2016 12 19, 22:11)
Atsiųsiu ryt ryte. Nepirkit dar spurgai. Bus šipas 0. Ok?
kol kas nei vieno dar negavome
QUOTE(♥Indra♥ @ 2016 12 19, 21:36)
Sveikos merginos, o Kėdainių siunta kada nusimato 12.09 dienos
Jau , matau , siandien Kedainiai tures
QUOTE(pringle @ 2016 12 19, 17:48)
<p>Ar Klaipėda dalina 12.02? </p>
QUOTE(veiva @ 2016 12 19, 18:25)
<p>Sveikos. Ar Klaipėda šią savaitę gali tikėtis 12-09 siuntinuko ?</p>
Siunta gauta šiandien, vakare dalinsimės. Būtų gerai, kad ne tik čia norėtumėt atsiimt, bet ir realybėj . Priimu iki vėlumos, tad tik netingėkit
Oho, kiek kartų pakartojo trukdžiai
QUOTE(Dilma @ 2016 12 20, 11:12)
Siunta gauta šiandien, vakare dalinsimės. Būtų gerai, kad ne tik čia norėtumėt atsiimt, bet ir realybėj . Priimu iki vėlumos, tad tik netingėkit
Mergaites, nepiktnaudziaukim ir neapkraukim svetimu namu!
Siauliai dar negavo 02 ir09 dienu dezuciu?
QUOTE(vapse @ 2016 12 20, 15:52)
Siauliai dar negavo 02 ir09 dienu dezuciu?
viskas issiusta savaitgali . laukiam
is tikro apkrovos pastu tai omg...
QUOTE(Evameda1 @ 2016 12 20, 12:13)
12.16 dienos siuntimo dezuciu Klaipedoje tiketis sia savaite jau turbut neverta?
kol kas nezinom , kada bus Vilniuje..
Karalaites, skaiciai issiusti visi, skubekit moketi, nes viska reiks skubiai issidalinti si karta ..
ir galvoju, gal kas busit ketvirtadieni ar penktadieni Vilniuje, ir galetumet paimti siuntinukus i savo miestelius, nes siunciat per pastomatus, baisu kad nespes ateiti, stringa ten konkreciai viskas pas juos dabar
cia butu prasymas Klaipedos, Alytaus, Kedainiu, Taurages , Siauliu miestams
ir galvoju, gal kas busit ketvirtadieni ar penktadieni Vilniuje, ir galetumet paimti siuntinukus i savo miestelius, nes siunciat per pastomatus, baisu kad nespes ateiti, stringa ten konkreciai viskas pas juos dabar
Merginos, su artejanciom sventem visas!
Man klausimukas - kada BACK TO SHOPPING???
Nu uzmaciau kelis daiktus, pabandziau detis siuntimui sau i Canada, sh*** gaunas... Nespes atsiusti iki kol skrisim namo - BEDA!
Nu uzmaciau kelis daiktus, pabandziau detis siuntimui sau i Canada, sh*** gaunas... Nespes atsiusti iki kol skrisim namo - BEDA!
QUOTE(daliux78 @ 2016 12 20, 19:21)
Karalaites, skaiciai issiusti visi, skubekit moketi, nes viska reiks skubiai issidalinti si karta ..
Aš būsiu ketvirtadienį Vilniuje
QUOTE(MoulinRouge @ 2016 12 20, 22:11)
Merginos, su artejanciom sventem visas!
Dar tikslios datos nera. kazkada po Nauju , kaip visada
Mergiukai , dezutes kol kas vis dar pakeliui. Labai laukiam ir dar karta prasymas, kas turi galimybe kazkaip trasportuoti kitu miestu dezutes is Vilniaus - parasykite