Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(zaliass @ 2021 05 12, 12:11)
Aha tikrai,ziuriu jusiskai vienas 2 dienos po gimtadienio,kitas 9 dienos  wub.gif  Maniskis gimes rudenio gale ir vis padejuoja,kaip gaila,kad salta,labai noretu svest gimtadieni Uno parke,pasikarstyt medziais,bet jau buna per velu  rolleyes.gif

Geras metas, nes yra vietos fantazijai, nori-šašlykiukas gamtoj, nori-nuotykių parke taškaisi. Šiemet darėm pajūrio reg.parke, kopose vokiečių kariniuose bunkeriuose, programoj buvo pratybos sukarintos, supažindinimas su sprogmenim, estafetės, palandžiojimai po bunkerius ir programos vinis - sprogdino bombą blink.gif Na toks tas amžius 10metelių, kai tokie dalykai labai įdomūs, tai visa šaika liko euforijoj, sakė geresnio gimtadienio dar neturėję lotuliukas.gif Ir jubiliatas liko patenkintas wub.gif Su dičkiu jau paprasčiau, jis pats sau programą susigalvoja, man jau kištis nebereik biggrin.gif Dar mamos gimtad laukia, man gegužė yra bankrotinis mėnuo hmm.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2021 05 12, 13:20)
Geras metas, nes yra vietos fantazijai, nori-šašlykiukas gamtoj, nori-nuotykių  parke taškaisi. Šiemet darėm pajūrio reg.parke, kopose vokiečių kariniuose bunkeriuose, programoj buvo pratybos sukarintos, supažindinimas su sprogmenim, estafetės, palandžiojimai po bunkerius ir programos vinis - sprogdino bombą  blink.gif Na toks tas amžius 10metelių, kai tokie dalykai labai įdomūs, tai visa šaika liko euforijoj, sakė geresnio gimtadienio dar neturėję lotuliukas.gif Ir jubiliatas liko patenkintas wub.gif  Su dičkiu jau paprasčiau, jis pats sau programą susigalvoja, man jau kištis nebereik biggrin.gif  Dar mamos  gimtad laukia, man gegužė yra bankrotinis mėnuo  hmm.gif  lotuliukas.gif

Isivaizduoju kaip vaikams smagu buvo thumbup.gif
Atsakyti
21$
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Renkasi naujas polo krepsiukas,laukiu dar jusu noru wub.gif

mergaitems

mergaitems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 12 gegužės 2021 - 12:29