Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(zaliass @ 2021 05 02, 22:20)
Labai nedaug truksta iki free shipo  ax.gif

www.ralphlauren.com

Reikia kompanijos ax.gif
Atsakyti
www.nordstromrack.com
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Gal matete coach crossbody rankiniu, kur buvo ant bangos neseniai 😀
Simta metu tryniau vince camuto crossbody ir panasu kad jau aptryniau 😀 mk nenoriu, tas coach akyse stovi, bet uz gera kaina nematau
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2021 05 03, 15:25)
Gal matete coach crossbody rankiniu, kur buvo ant bangos neseniai 😀
Simta metu tryniau vince camuto crossbody ir panasu kad jau aptryniau 😀 mk nenoriu, tas coach akyse stovi, bet uz gera kaina nematau

Jus apie sia? Ant kiek greit bega laikas,jus rasot neseniai,o mano jau siai rankinei 2 metai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 05 03, 13:36)
Jus apie sia? Ant kiek greit bega laikas,jus rasot neseniai,o mano jau siai rankinei 2 metai  rolleyes.gif

Aha, sita smile.gif
2 metai, omg, tada gal daug pirkimo bangu buvo 😀😀😀
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2021 05 03, 15:46)
Aha, sita smile.gif
2 metai, omg, tada gal daug pirkimo bangu buvo 😀😀😀

As nusipirkau pries 2 metus pries vasaros atostogas,gerai pamenu dar Daliux man parveze ja parskrisdama i LT ,paskui rudeniop pasirodziau ir Coach pamazino ju kaina,tada pagal kaina ir bangavo ju pirkimas biggrin.gif
Siaip tikrai giriu,labai kokybiska,patogi rankine,nesiojau is pradziu dazniau,dabar reciau,bet jokios devejimo zymes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 03 gegužės 2021 - 13:54
www.nordstromrack.com
Atsakyti
www.dillards.com
Atsakyti
Kasmyro suknele 39.53$
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 05 03, 14:53)
As nusipirkau pries 2 metus pries vasaros atostogas,gerai pamenu dar Daliux man parveze ja parskrisdama i LT ,paskui rudeniop pasirodziau ir Coach pamazino ju kaina,tada pagal kaina ir bangavo ju pirkimas  biggrin.gif
Siaip tikrai giriu,labai kokybiska,patogi rankine,nesiojau is pradziu dazniau,dabar reciau,bet jokios devejimo zymes  thumbup.gif

yup, nuo taves ir prasidejo manija situ rankiniu umn.gif

BELK renkasi vel, laukiu pageidavimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 03 gegužės 2021 - 17:31
DILLARDS nedaug truksta iki nemokamo junkites

faini sitie CK dzempukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 05 03, 14:11)

Tos šliopkes fainos ir turbūt amžinos biggrin.gif , kažkada pirkau, jau net neatsimenu kada, o dar gyvos ir geros. Kadangi pas mus namie šilta žiemą, tai man per šilta su jom, išvešiu mamai, jai nebus per šilta biggrin.gif Bet labai labai fainos, tokios jaukios, minkštos wub.gif

Ačiū už siuntinuką, apie kamuolį patyliu išvis, vienas geriausių pirkinių, o vaikui kiek laimės, kažkaip galvojau bus gal neįdomu, dabar jiem tik kompą duok, bet va visą vakarą tryse duodamės, ir man ir vyrui smaguma, laukiam atšilimo, nešimės į lauką ant pievos pasižaist. Jau koks įdomus dalykas, tai negaliu bigsmile.gif Super, ačiū, LT tokių su žiburiu nerasi ax.gif Sakiau į pliažą vešimės, kai diena bus nevėjuota. Beje, nusprendėm ir antrą pasiimt, bus toks tik laukui skirtas, nes į jį įpylus vandens, gaunasi kaip milžiniškas slaimas, smagus pasivoliot arba ant batuto užsimetus, arba ant žolės pasivoliot su tokiu snargliu lotuliukas.gif Ačiū labai nuo mūsų visos šeimos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 03 gegužės 2021 - 20:12