Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(NORIKA @ 2021 04 27, 21:03)
Jau tas baltas meskis... bigsmile.gif  Visų gražiausias  wub.gif

Aciu,tik bachuriuka jau kirpykla saukia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 27 balandžio 2021 - 19:31

Panos kokia kaina jums rodo sitos matcha man rode 41$ diena, dabar 25 $

Man rodo 18,20, nieko nesuprantu, man pusę jų produktų rodo currently unavailable, kaip padaryt, kad rodytų usa? Po kitais rašo, kad nesiunčia į LT, nors apačioj parinkta usa  :hmm:​ 

Atsakyti
ciupkit groziuka wub.gif

QUOTE(daliux78 @ 2021 04 27, 06:24)
turim viena populiaria suknute parduoti, XS dydis, kaina 20.80 $, rasykit pastukan kas noretumet priglausti  wub.gif
BALDWIN dress

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(GammaOrionis @ 2021 04 27, 21:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="daliux78" data-cid="72820600" data-time="1619542903"><div><p>Panos kokia kaina jums rodo sitos <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.amazon.com/gp/product/B07V2K3B5M/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1'>matcha </a> man rode 41$ diena, dabar 25 $</p></div></blockquote><p>Man rodo 18,20, nieko nesuprantu, man pusę jų produktų rodo currently unavailable, kaip padaryt, kad rodytų usa? Po kitais rašo, kad nesiunčia į LT, nors apačioj parinkta usa  hmm.gif​ </p>

o ne eurais kaina ? nes panasu kad eurais 18 o doleriais 25 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2021 04 27, 21:01)
wowowow  wub.gif  super grazus meskis, ir ciucis kaip gerai kad kadre, jau pasiilgau as jo  biggrin.gif  wub.gif

Panos kokia kaina jums rodo sitos matcha man rode 41$ diena, dabar 25 $

25.49$
Atsakyti

Oo, pasidariau, kad rodytų normaliai. Nu pasižiūrėsiu asortimentą, reiks pasekt kainas, amazono kainos keičiasi kaip oras  :D aš metus amazon.DE stebėjau le creuset puodą, kol nusipirkau  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2021 04 27, 21:33)
<p>Oo, pasidariau, kad rodytų normaliai. Nu pasižiūrėsiu asortimentą, reiks pasekt kainas, amazono kainos keičiasi kaip oras  biggrin.gif aš metus amazon.DE stebėjau le creuset puodą, kol nusipirkau  biggrin.gif​ </p>

oo super, kaina jo svyruoja bet buna centais ar vos keliais doleriais, biski susinervinau tiesa pasakius kai pamaciau vos ne dvigubai brangiau si ryta biggrin.gif

merginos kodas POLO vienkartinis ir daug jau uzsakymu prikrito tai siandien nupirksiu krepsiuka, junkites ir nelaukit rytojaus , nes kodo nebebus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 27 balandžio 2021 - 20:49
QUOTE(zaliass @ 2021 04 27, 20:22)
Aciu,tik bachuriuka jau kirpykla saukia  biggrin.gif

jis kai pareina is kirpyklos tai isvis princas grazuolis buna biggrin.gif

gal nelabai i tema, bet su amazon susieje tai kaip ir tema smile.gif

mano dukros knyga bus isleista rugsejo 14 diena ir pardavinejama amazon wub.gif bigsmile.gif proud mom's moment smile.gif cia kaip tik savaitgali foto labai daug daryti reikejo , kuriomis iliustruos, tai ir as biski plusau, idarbino ir mane biggrin.gif ir sia savaite atiduoda leidyklai manuscript visus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 27 balandžio 2021 - 21:17
QUOTE(daliux78 @ 2021 04 27, 23:11)
gal nelabai i tema, bet su amazon susieje tai kaip ir tema   smile.gif

mano dukros knyga bus isleista rugsejo 14 diena ir pardavinejama amazon    wub.gif  bigsmile.gif   proud mom's moment  smile.gif  cia kaip tik savaitgali foto labai daug daryti reikejo , kuriomis iliustruos, tai ir as biski plusau, idarbino ir mane biggrin.gif  ir sia savaite atiduoda leidyklai manuscript visus  wub.gif

Nerealiai,saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 27 balandžio 2021 - 21:51
QUOTE(daliux78 @ 2021 04 27, 21:28)
ciupkit groziuka  wub.gif

sukneles nebeturim, aciu pirkejai 4u.gif

QUOTE(zaliass @ 2021 04 27, 22:50)
Nerealiai,saunuole  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciu oro_buckis.gif
Atsakyti
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 04 27, 19:42)
I meskiu tema pasirodysiu,su sia siunta gavau si,nu liabai liabai mieliakas  wub.gif

zaliass, negaliu nepastebeti balto nuostabaus draugo biggrin.gif toki pati namuose turiu wub.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(daliux78 @ 2021 04 27, 22:11)
jis kai pareina is kirpyklos tai isvis princas grazuolis  buna  biggrin.gif
gal nelabai i tema, bet su amazon susieje tai kaip ir tema   smile.gif

mano dukros knyga bus isleista rugsejo 14 diena ir pardavinejama amazon    wub.gif  bigsmile.gif   proud mom's moment  smile.gif  cia kaip tik savaitgali foto labai daug daryti reikejo , kuriomis iliustruos, tai ir as biski plusau, idarbino ir mane biggrin.gif  ir sia savaite atiduoda leidyklai manuscript visus  wub.gif

daliux, proud mama ne kitaip, o dukryte saunuole wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo special: 28 balandžio 2021 - 08:17
QUOTE(special @ 2021 04 28, 10:13)
zaliass, negaliu nepastebeti balto nuostabaus draugo biggrin.gif  toki pati namuose turiu wub.gif  wub.gif  wub.gif

Papildyta:
daliux, proud mama ne kitaip, o dukryte saunuole wub.gif  wub.gif  wub.gif

Grazuolis jusu wub.gif As dar ir apie antra pagalvoju biggrin.gif hmm.gif Tik vyras piestu stoja,kad ne rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 28 balandžio 2021 - 08:20