Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

31.49$
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2021 04 26, 14:33)
Geras, tikrai labai geras. Turėjau mažiuką, bet užteko labai ilgam. Nežinau ko jis ten prifarsiruotas, bet su vatos diskeliu pavalius veidą, rodos raukšles uzsipildo, veidas iškart sulygeja, paskaisteja. Toks atsigavęs ir šviežius atrodo. Dar kai už tokią kainą, reik tik griebt ir negalvot...  ploja.gif

Mano jau uzsakymas Done mirksiukas.gif Atsiliepimai apie ji irgi,kad vos ne stebuklus daro bigsmile.gif
Kas dar norite junkites wub.gif
Atsakyti
22.40$

17.50$
Atsakyti
www.belk.com
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 04 25, 13:29)
Viena perki,antras nemokamai,tai pasidalinus iseina po 19$  wub.gif Su kodu KISS  mirksiukas.gif

www.yslbeauty.com

www.yslbeauty.com

Labai reik kompanijos lupdaziukui wub.gif
Atsakyti
www.finishline.com
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2021 04 25, 23:19)
<p>Gal kas turit atsiliepimų apie matcha collagen? Kažkur man užkliuvo reklama ir kadangi esu reklamos auka, labai norisi išbandyt tokį daiktą  smile.gif </p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.vitacost.com/vital-proteins-matcha-collagen'>https://www.vitacost.com/vital-proteins-matcha-collagen</a></p><p></p><p>Kaina nelb adekvati, nu bet o gal stebuklus daro?  biggrin.gif</p><p></p><p>O gal šiaip kokį gerą kolageną perkat? Kur? </p>

kaina tai net labai ne kokia vitacost, as is amazon perku, va kaip tik vel uzsisakiau, ryt jau gausiu , bet ir amazone ziuriu pakele 5 $ kaina, nu bet vistiek pigiau nei vitacost'e
man tai labai skanus gerimas wub.gif dar turiu apple pie skonio bet matcha skaniau man, ten daug kitokiu yra kur noriu pabandyti

sito noriu dar smile.gif

ir sito nakciai

matcha
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 26 balandžio 2021 - 17:00
QUOTE(NORIKA @ 2021 04 26, 13:33)
Geras, tikrai labai geras. Turėjau mažiuką, bet užteko labai ilgam. Nežinau ko jis ten prifarsiruotas, bet su vatos diskeliu pavalius veidą, rodos raukšles uzsipildo, veidas iškart sulygeja, paskaisteja. Toks atsigavęs ir šviežius atrodo. Dar kai už tokią kainą, reik tik griebt ir negalvot...  ploja.gif

tikra tiesa, turiu ir as , super , isvis tas PT tai geriu geris kazkoks wub.gif

renkasi vel krepsiukas , junkites
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 26 balandžio 2021 - 17:24
QUOTE(daliux78 @ 2021 04 26, 19:23)
tikra tiesa, turiu ir as , super , isvis tas PT tai geriu geris kazkoks  wub.gif

renkasi vel krepsiukas  , junkites

Man irgi jis atradimas wub.gif O jau siandien viena pirkeja prajuokino iki asaru,gal matei? Raso: nu nenoriu likt viena rauksleta ir man reik lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 04 26, 19:27)
Man irgi jis atradimas  wub.gif  O jau siandien viena pirkeja prajuokino iki asaru,gal matei? Raso: nu nenoriu likt viena rauksleta ir man reik  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nee nemaciau, maciau tik kad pastas uzverstas tuom PT biggrin.gif geras biggrin.gif

mane tai Dilma juokina su vezimaiciais , irgi iki asaru biggrin.gif fainos musu pirkejos, prie bajeriu , aik sau linksma biggrin.gif wub.gif

kam keduku dar ? superiniai ir kaina liuks, dedu krepsiuka 4u.gif

QUOTE(zaliass @ 2021 04 26, 17:06)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 26 balandžio 2021 - 18:36
Norika isgyre losjona,o as labai noriu pagirti krema su peptidais,siandien kaip tik ryte nusiploviau veida su Filorgos skrabu ir paskui uzsitepiau serumo su peptidais ir sita krema 22.40$,nezinau ar matomas koks vaizdas yra,bet jausmas nuostabus,taip ir norisi liesti veida thumbup.gif
Dar man geriausias ka galejo sugalvoti tai butelaiciai su paspaudimu,ziauriai biesina kai imant krema kremas i panages lenda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 26 balandžio 2021 - 18:49
QUOTE(zaliass @ 2021 04 26, 19:46)

Dar man geriausias ka galejo sugalvoti tai butelaiciai su paspaudimu,ziauriai biesina kai imant krema kremas i panages lenda  ax.gif

jooo. ir siaip gerai kad kremas kuo maziau su oru kontaktuoja wub.gif

faini FIlla tik dydziu ne kazka like , bet 7 toks einamiausias tai gal kam tiks ax.gif

Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 04 26, 19:46)
Norika isgyre losjona,o as labai noriu pagirti krema su peptidais,siandien kaip tik ryte nusiploviau veida su Filorgos skrabu ir paskui uzsitepiau serumo su peptidais ir sita krema 22.40$,nezinau ar matomas koks vaizdas yra,bet jausmas nuostabus,taip ir norisi liesti veida  thumbup.gif
Dar man geriausias ka galejo sugalvoti tai butelaiciai su paspaudimu,ziauriai biesina kai imant krema kremas i panages lenda  ax.gif

Aš tą bandžius, man toks lipaliukas pasirodė, tai aš pasidėjau nakčiai, nes dieną kažkaip nesuėjo, pasitepus negali veido pasidažyk paskui unsure.gif Šiaip poveikis geras, ryte tokia oda faina, lygį, jauna, graži... Dabar tepu brangųjį su peptidais auksiniam buteliuke, bet irgi tik nakčiai, nes limpa žiauriai, poveikis gal ir yra, jau nebejaučiu nuo kremu gausos biggrin.gif
Bet siaip viskas ką turėjau ir bandžiau iš PTR patiko, išskyrus kaukė su mineralais, nes ji šildomo pveikio, aišku super nes iškaitina veidą, atsidaro poros, išsivalo, bet man kai raudoskruostei kapiliarai nei tai tik dirgina, nes kapiliarai iškart piestu stoja, netinka man šildymą odos jokie, tik šaltis biggrin.gif Nesakau kad kaukė bloga, labai puikiai išvalo, tik mano odai nepatiko tiesiog.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 26 balandžio 2021 - 19:52