QUOTE(zaliass @ 2021 04 26, 19:46)
Norika isgyre losjona,o as labai noriu pagirti krema su peptidais,siandien kaip tik ryte nusiploviau veida su Filorgos skrabu ir paskui uzsitepiau serumo su peptidais ir sita krema
22.40$,nezinau ar matomas koks vaizdas yra,bet jausmas nuostabus,taip ir norisi liesti veida
Dar man geriausias ka galejo sugalvoti tai butelaiciai su paspaudimu,ziauriai biesina kai imant krema kremas i panages lenda
Aš tą bandžius, man toks lipaliukas pasirodė, tai aš pasidėjau nakčiai, nes dieną kažkaip nesuėjo, pasitepus negali veido pasidažyk paskui
Šiaip poveikis geras, ryte tokia oda faina, lygį, jauna, graži... Dabar tepu brangųjį su peptidais auksiniam buteliuke, bet irgi tik nakčiai, nes limpa žiauriai, poveikis gal ir yra, jau nebejaučiu nuo kremu gausos
Bet siaip viskas ką turėjau ir bandžiau iš PTR patiko, išskyrus kaukė su mineralais, nes ji šildomo pveikio, aišku super nes iškaitina veidą, atsidaro poros, išsivalo, bet man kai raudoskruostei kapiliarai nei tai tik dirgina, nes kapiliarai iškart piestu stoja, netinka man šildymą odos jokie, tik šaltis
Nesakau kad kaukė bloga, labai puikiai išvalo, tik mano odai nepatiko tiesiog....