Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(Jolanta:) @ 2021 04 12, 18:20)
Nežinau ar padėsiu, mano vyras apie 178 cm (jam atrodo, kad jis aukštesnis, bet tai melas  tongue.gif ), svoris apie 76 kg, ėmiau M dydį, pats tas ( vis vien gi velkasi ne ant nuogo kūno). Pamatuot negaliu, nebent ryt, su ja ir išvaręs  biggrin.gif

Ačiū smile.gif
QUOTE(Cypass @ 2021 04 12, 20:30)
O svorio nesumaišėt, tikrai 56kg su tokiu ūgiu? rolleyes.gif Mano mažasis 189cm,sveria 70kg ir tai labai lieknas ax.gif perku jam m viską. ax.gif

Nesumaisiau biggrin.gif . Kaulai ir skura pas ji biggrin.gif
Atsakyti

Norėčiau sūnui liemenės, ūgis 184, svoris 56kg kaži S ar M reiktų? Gal turit būtent iš šių kurį nors dydį ir galėtumėt pamatuoti plotį, ilgį? Ačiū 4u.gif
Mano vyras 182, 60 nesveria, kiek tiksliai, nežinau, bet labai lieknas ir smulkus, viską perku S.

Pamatuoti negaliu, nes nesu mieste. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 13 balandžio 2021 - 08:58
www.jcrew.com
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 13 balandžio 2021 - 09:16
www.joesnewbalanceoutlet.com
Atsakyti
12.99$
Atsakyti
12.99$
Atsakyti
Negaliu patiket Jcrew kainomis bigsmile.gif ,kad tik viska pashipintu jie unsure.gif Vaikams striukes,paltai po 6$,moterims po 12$ ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 13 balandžio 2021 - 12:23
Turime laisva Cocona,nupirkta uz 25.99$,nezinau ar parduotuve nepritaike nuolaidos,ar mano per skubejima papirktas be kodo,4 dydis,jei ka rasykit i pasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 04 13, 15:19)
Turime laisva Cocona,nupirkta uz 25.99$,nezinau ar parduotuve nepritaike nuolaidos,ar mano per skubejima papirktas be kodo,4 dydis,jei ka rasykit i pasta  mirksiukas.gif

Jau nebeturime mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai reik kompanijos,kad gaut 40% nuolaida batukams ax.gif

www.macys.com

Atsakyti
MACYS desiu ir labai laukiu NORDSTROMRACK 4u.gif
Atsakyti
CARTERS truksta keliu $$ iki nemokamo, junkites kas wub.gif
Atsakyti