Amzinose paieskose stebuklingu priemoniu
Siaip galeciau pagirt ALTERNA BAMBOO linija, nuima siausima, putima, bet nesuploja plauku. Ir siaip bendrai paemus ALTERNA man tinka, tik viena linija labiau, kita gal maziau, bet visumoj patenkinta. Tik beda-moraliskai atsibodo
Daug metu naudoju, tai noris kazka naujo, neatrasto ir nebandyto isigyt, ir vis tikiuos kad bus wow.
Taciau esu atradus viena ir nepakartojama dalyka, leave-in kondicionieriu, kuri jau perku 4 karta, kas itin retai pas mane pasitaiko
As ji naudoju tiesiog kaip nuskalaujama kondicionieriu, superinis man jis
Plaukai slysta, nesuploja, bet putimasi suvaldo. Pririskaiciau grozio temoj, viena forumiete baisiai ji gyre kaip nuskalaujama priemone, nu manau isbandysiu ir vsio - uzkabino iki negaliu. Va ir dabar einu MM siust jo uzsakyma, nes jau baiginejasi. Patinka dar tai, kad nereik jo laikyt ilgai, uztepei, palaukei 1min ir skalauk. Sakaiu kada kaip kauke pabandysiu, pritepsiu gausiai, maisa ant galvos ir kokiom 15-20min paliksiu. Ziuresiu kas gausis
Bet siaip labai rekomenduoju, nes nera brangus, naudojasi skalsiai, reikia nedaug, yra ekologiskas, bekvapis ir siaip geras
Dabar dar mergaites -15% turi, tai pigiau grybo
https://www.vitacost...ce-free-7-fl-oz