QUOTE(Blykstė @ 2017 03 14, 22:01)
Mergaitės, gal kuri turite Giorgio Armani Luminous Silk krempudrą? Ar patenkintos ja? Kokią spalvą rinktis, jei oda yra vidutinio tamsumo, žiemą sakyčiau Light labiau, vasarą medium? Ten Light ir Medium turi visokiausių atspalvių, ir rožinio, ir auksinio, neišsirenku
Turėjau, tekstūra ir pojūčiu ant odos buvau labai patenkinta, tik mano oda itin šviesi, bandžiau 5 nr, reikėjo šviesesnio, Jei nesate visiškai perbalusi, 5 turėtų tikti, juolab, kad jis labai sveiko atspalvio, nei oranžinis nei per daug rožinis, tiesiog sveikos odos spalva. Tik bijau dėl šviesumo patart. Jei parašytumėt PM kokį YSL arba MAC atspalvį naudojat, būtų lengviau ką nors rekomenduot.
Papildyta:
QUOTE(pringle @ 2017 03 14, 22:12)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Blykstė" data-cid="71505755" data-time="1489518102"><div><p>Mergaitės, gal kuri turite Giorgio Armani Luminous Silk krempudrą? Ar patenkintos ja? Kokią spalvą rinktis, jei oda yra vidutinio tamsumo, žiemą sakyčiau Light labiau, vasarą medium? Ten Light ir Medium turi visokiausių atspalvių, ir rožinio, ir auksinio, neišsirenku
</p></div></blockquote><p>Aš naudoju 5 nr., esu šviesiaodė, bet ne visai popierius
</p>
Va va, o aš popierius
Jei neužsidedu bent minimaliai pudros, visi galvoja, kad susirgau