Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

As irgi noriu pagirti ahava per ziema nei karto veidas neissausejo, nors kremas neriebus bet nei trauke nei ka;)
Prausiklis superinis ;) rekomenduoju
Dae noriu padekoti uz biotina , nagai po geliniu trupedavo plaukai kaip siulai dvi savaites tai ka jus nebenoriu darytis gelinio;)aciu
Atsakyti

Laba ryta,

Dekoju uz siuntini (tik uzsakyta kitu niku).

Jcrew raudonas svarkas maniau bus mazas. Bet mistiniu budu tilpau. Jeeee. Nes jau maniau reiks pardavinet. Labai kokybiskas. Tik prie spalvos reiks priprast. Bet si pavasari kazkaip labai norisi spalvu :)

Urban decay antakiu seseliai puikus. Jau gailiuosi kad neemiau dvieju vienetu.. jei dar bus nuolaida garsiai saukit :)

Ahava ranku kremai labai patiko. Nepalieka riebalu pleveles. Nelimpa. Greit susigeria. Labai malonus jausmas rankoms. Kvapa isbandziau mandarinu. Visiskai neastrus, svelnus. Zodziu super. Dar siandien isbandysiu ta paprasta. Vieno kvapo kremas keliaus i darba. Kitas bus namie. Super kokybe uz tokia kaina. Virsijo lukescius. 

Dar pirkau rinkini su dead sea osmoter concentrate. Vakar isbandziau. Odai patiko. Greit susigeria. Malonus jausmas. Bet po vieno karto daugiau negaliu pasakyt :) siandien bandysiu kauke.

Bet labai laukiu vel nuolaidu. Planuose prausiklis, kauke, veido kremas. Dar siaip idomu, kas ten per stebuklingas muilas pas juos.  

Ann taylor auskarai atkeliavo su iskritusiom akutem dviem. Bet prisiklijuosiu. Labai ispudingi. Net labiau patiko uz jcrew.

Basutes ant kulno nyandcompany su tais dviem bumbulais ziauriai fainos. Dydi pataikiau. Tokios sexy. Palauks progu spintoj uz tokia kaina :)

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

As gavau dabar Ahavos naktini serumiuka ir travel rinkini. Nuo pirmo pabandymo, laaabai patiko ranku kremas. pirksiu normalios talpos. Gal ir koju dar nusipirksiu smile.gif Kaukes is rinkinio dar nebandziau. Reiks gal siandien isbandyti . Ir viskas taip skaniai kvepia wub.gif
Papildyta:
QUOTE(asta1477 @ 2017 03 12, 09:45)

Aciu Jums 4u.gif

Ziuriu, Ahava nenuvyle nieko smile.gif
As irgi jau laukiu nuolaidu
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2017 03 12, 09:50)
Labas rytas  4u.gif

As gavau dabar Ahavos naktini serumiuka ir travel rinkini. Nuo pirmo pabandymo,  laaabai patiko ranku kremas. pirksiu normalios talpos. Gal ir koju dar nusipirksiu smile.gif Kaukes is rinkinio  dar nebandziau. Reiks gal siandien isbandyti . Ir viskas taip skaniai kvepia  wub.gif
Papildyta:

Aciu Jums 4u.gif

Ziuriu, Ahava nenuvyle nieko smile.gif
As irgi jau laukiu nuolaidu

Tikrai nenuvyle- as ir ranku ir koju krema turiu,- patenkinta. ir veido priemoniu- super.. wub.gif Visada apserpetojus vaisciodavau- simet su ahava- nauja pradzia biggrin.gif aciuks.gif
Labai laukiu db prausiklio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 12 kovo 2017 - 10:11
QUOTE(-_erinija_- @ 2017 03 12, 10:10)
Tikrai nenuvyle- as ir ranku ir koju krema turiu,- patenkinta. ir veido priemoniu- super.. wub.gif  Visada apserpetojus vaisciodavau- simet su ahava- nauja pradzia  biggrin.gif  aciuks.gif
Labai laukiu db prausiklio  ax.gif

o koks prausiklis ?
man kazko reiktu
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2017 03 12, 10:13)
o koks prausiklis ?
man kazko reiktu

Sita naujiena bandysiu
https://www.ahava.co...e-cleansing-gel
Atsakyti
Turim laisva L dydi
Kas noretu ?

https://www.anntaylo...p;prodId=419288

vartotojo įkelta nuotrauka

$14.94
Papildyta:
QUOTE(asta1477 @ 2017 03 12, 09:45)

o koki Jus prausikli nuziurejot?
QUOTE(-_erinija_- @ 2017 03 12, 10:17)

Aciu, isidemesiu smile.gif

reikia dar ten kada gerai panarsyti ir pastudijuoti asortimenta smile.gif
Papildyta:
Liko paskutine pora superbatu uz super kaina smile.gif
Australia Luxe 11dydis vaikams
https://www.amazon.c...d=ATVPDKIKX0DER

CIupkit, kam reikia. Nes tuoj kas nuziures ir nupirks smile.gif
Atsakyti

Per telefona negaliu nuorodos ikelt.

As nusiziurejau All in one toning cleanser.

Vonioj prausiklio man norisi su dozatorium. O sis dar ir 250 ml. Ilgiau uzteks nei tu po 100 ml. 

Siuo metu naudoju Lierac prausiki. Pradzioj jis man buvo super. Bet po kokio 4 buteliuko man jis oda sausinti pradejo :(

Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2017 03 12, 10:35)
<p>Per telefona negaliu nuorodos ikelt.</p><p>As nusiziurejau All in one toning cleanser.</p><p>Vonioj prausiklio man norisi su dozatorium. O sis dar ir 250 ml. Ilgiau uzteks nei tu po 100 ml. </p><p>Siuo metu naudoju Lierac prausiki. Pradzioj jis man buvo super. Bet po kokio 4 buteliuko man jis oda sausinti pradejo verysad.gif</p>

sis,turbut
https://www.ahava.co...toning-cleanser
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2017 03 12, 10:30)

Papildyta:
Liko paskutine pora superbatu uz super kaina smile.gif
Australia Luxe 11dydis vaikams
https://www.amazon.c...d=ATVPDKIKX0DER

CIupkit, kam reikia. Nes tuoj kas nuziures ir nupirks smile.gif

Paimkite man smile.gif Aciu
Atsakyti

Taip as sita nusiziurejau

Atsakyti
JAV jau pasuko laikrodi link vasaros smile.gif
Taigi visi papildymai- valanda anksciau 4u.gif
nepraziopsom ! smile.gif