ar prie sito dar spesiu???
moteros labai rekomenduoju kremuka, jau ipusejau gauta gruodi, na geresnio nesu turejusi, o kaina vel puiki tai jau buvo panika apemusi, ar pavyks uz gera kaina gauti, ar teks moketi brangiai dabar 25.99!
o jeigu dar sumedziotumete stebuklingaja kauke prie jo
moteros labai rekomenduoju kremuka, jau ipusejau gauta gruodi, na geresnio nesu turejusi, o kaina vel puiki tai jau buvo panika apemusi, ar pavyks uz gera kaina gauti, ar teks moketi brangiai dabar 25.99!
o jeigu dar sumedziotumete stebuklingaja kauke prie jo
Man va hermesus pagriebe, dabar del IX opuso dar mintiju but gerai jau koduotis nuo kvepalu man nes yooxo didysis ispardavimas (tikiuos) greit prasides, reik taupyt
Man va hermesus pagriebe, dabar del IX opuso dar mintiju but gerai jau koduotis nuo kvepalu man nes yooxo didysis ispardavimas (tikiuos) greit prasides, reik taupyt
Man jis irgi kazkas tokio.... Jau visai i pabaiga, bet as kai retai perku antra kart ta pati, tai kazi ar pirksiu, nes smalsumas veda vis kazka naujo, kitokio isbandyt... O kas dar nebandet, tai su ju sveitikliu isvis ledassssss