QUOTE(MeistroMargarita @ 2017 02 26, 02:01)
O , kiek Jus zinot daug
Man tai visalaik kazkokia baime, kad gali alergizuoti tas C vitaminas. cia gal is vaikystes tokios mintys, kad graus kaip citrina

pasakykit, kad taip nera ir tinka jautriai odai , o tai bijau bandyt
Ai nelabai

Tik turiu tokį mini hobį pasidomėt veido priežiūra ir pnš.

Oi, citrinos tai tikrai nereiktų prie veido kišt niekam

Mačius ne sykį visokius ale "beauty diy" receptėlius su citrina, tai šiurpas nueina net, nors prieš keletą metų gal ir pati buvau pabandžius sykį, bet niekada grynos vienos - taip odą net nusidegint galima. Citrinoj esantis vitaminas C ir serume kardinaliai skirsis savo "stiprumu", tai serumas tikrai neturėtų sudirgint odos taip kaip citrusinis vaisius. Bet iš esmės, egzistuoja galimybė, kad absoliučiai bet koks ingredientas gali sudirgint odą, tai jei yra baimės - reiktų atsargiai, manau

Nenaudot kasdien iškart, gal keletą kartų per savaitę, atsargiai stebėt odą (taip rekomenduojama ir visokius retinolius ar AHA naudot - pamažu) ir tik vėliau didint naudojimą. Rekomenduotina taip pat ir kremą nuo saulės naudot veidui - vitaminas c yra labai veiksmingas antioksidantas, tiek kovojant su pigmentacija odos, tiek kitom problemom, bet tuo pačiu ir sukelia jautrumą saulei - nenaudojant jokios apsaugos tiesiog sparčiau gali vėl atsiradinėt dėmelės ir t.t. Esu ne sykį skaičius, jog pati geriausia prevencija nuo raukšlių - apsauga nuo saulės, iš esmės pritariu, visi kremai ar serumai yra beveik niekiniai, jei mūsų odą ir toliau pasieks saulės žala - visa nauda bus tiesiog "numušta"