Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

MM, apie Jus pagalvojau biggrin.gif 4u.gif Vyrui mėtykit užuominas Valentino dienos proga biggrin.gif

http://www.delfi.lt/...a.d?id=73681322
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2017 02 08, 21:24)
MM, apie Jus pagalvojau biggrin.gif 4u.gif  Vyrui mėtykit užuominas Valentino dienos proga biggrin.gif

http://www.delfi.lt/...a.d?id=73681322

o, Japonija mano svajoniu salis smile.gif Gal kada ir aplankysiu kitsunes smile.gif
Atsakyti

Renkam paskutinius uzsakymus
siame sale
www.coachoutlet.com
-25% nuolaida!
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 02 08, 21:32)
Pritariu  drinks_cheers.gif
Rasiau irgi temoj, kad patiko ir tikrai po nakties oda atrodo atsigavus  didis.gif Kartosiu butinai kai pabaigsiu

Nusiunciau ir as, bandysiu bigsmile.gif O tos pacios serijos dienini krema gal kas bandet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 08 vasario 2017 - 21:59
QUOTE(VVaiva @ 2017 02 08, 21:58)
Nusiunciau ir as, bandysiu  bigsmile.gif O tos pacios serijos dienini krema gal kas bandet?

Naudoju abu. Tai po keliu menesiu tikrai matyti efektas, smulkiu rauksleliu sumazejo. Aisku yra ir geresniu kremu, bet kaip uz tokia kaina (pirkau man rodos su 60 off) tai rezultatas puikus. Man tiko ir patiko. Tik tas dieninis tai vasarai per riebus, man tik ziemai jis tinkamas. O naktinis serumas tai kaip aliejus, bet nakciai visai gerai, ir pakankamai greit susigeria, oda iskart pasvelneja. O vat paakiu kremas is tos pacios serijos man kazkaip nelabai... nematau poveikio didelio. Reiks gal kito pasiieskot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 08 vasario 2017 - 22:16
QUOTE(maragozis @ 2017 02 08, 20:13)
Gal kas nori parduoti Marc by Marc Jakobs rankine? Labai reikia.Rasykite a.z.

Man irgi labai reikia biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites nemanau kad kazkuriaii nepatiks uz tokia suma:) odine rankine
O vinted yra net 6 uz kitokia suma
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2017 02 09, 06:47)
Mergaites nemanau kad kazkuriaii nepatiks uz tokia suma:) odine rankine
O vinted yra net 6 uz kitokia suma

drinks_cheers.gif
O tu kurioms labiausiai reikia, tai pirmoj eilej vintede ir atsiduria rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 02 08, 23:13)
Naudoju abu. Tai po keliu menesiu tikrai matyti efektas, smulkiu rauksleliu sumazejo. Aisku yra ir geresniu kremu, bet kaip uz tokia kaina (pirkau man rodos su 60 off) tai rezultatas puikus. Man  tiko ir patiko. Tik tas dieninis tai vasarai per riebus, man tik ziemai jis tinkamas. O naktinis serumas tai kaip aliejus, bet nakciai visai gerai, ir pakankamai greit susigeria, oda iskart pasvelneja.  O vat paakiu kremas is tos pacios serijos man kazkaip nelabai... nematau poveikio didelio. Reiks gal kito pasiieskot

Aciu, reikes isbandyt kada ir dienini smile.gif Kol kas naktini uzsisakiau ir kauke. smile.gif Paakiams tai as pries pora metu Anna Lotan kremuka atradau, toks man jis fainas, tai ir nekeiciu niekuo...
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2017 02 09, 06:50)
Man irgi labai reikia  biggrin.gif  4u.gif

http://www.supermama...;#entry71420620
prasom net keleta yra ir antkainis nelabai didelis
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

prisijunkite
www.macys.com

vartotojo įkelta nuotrauka
tuoj perkam smile.gif

Atsakyti