Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

O tai ji patevis dauze, pasirodo?

Pipiec. Kaip motina gali leisti kazkokiam kuiliui liesti savo vaika. Tikriausiai gerkle perkasciau. Nereiketu nei pirstu liesti  to vaiko. Zodzio blogo uztektu. Jokiam diedui neleisciau taip su vaikais savo elgtis. Suskis nelaimingas.

Atsakyti

Sveikos,

nemiegu nuo 5, pupa pabudo, sedi vonioj, as salia su kava :D .

Apie vaikuti skaiciau. Baisu, baisu ir baisu. Kosmaras. As neisivaizduoju kokiu besieliu padugniu padaru reikia buti, kad sumastytum vaika sumusti. Motina tai vapsie... as be zodziu. Panieka didziausia. Ziuriu i savo dukra tu paciu metu gimimo, ir vis kartoju jai kaip as ja myliu...

Feja, su islaikytu  :4u: 

Atsakyti

Sveikos panos, sedim su mazium namie del virusiu. Atejau per pietu miega paskaityt kompa, tai negaliu nustojus verkti, o dar kai cia ta eilerasti perskaiciau, isvis upeliais bega asaros. Nesuvokiama iki ko "zmones" nusirito.... As kartais net pagalvoju, gal tai ir yra ta pasaulio pabaiga, kuria cia taip vis pranasai visi pranasavo, juk dedasi tokie protu nesuvokiami dalykai aplinkui, isties baisu, zmonija pati save naikina, visais imanomais budais.....

 

Senai buvau beuzsukusi, ziuriu tiek naujienu graziu yra, pirmiausiai tai Rasytei nuosirdziausi sveikinimai :wub:  :wub:  :wub:  Feja su islaikytu egzaminu :4u:  saunuole
 ir visoms kitoms po :4u:  :)  o as istojau i sportuojanciu gretas ir taip uzsikabinau, nu labai labai faina savijauta, nors is pradziu galvojau, kad sportuosiu tik kol pasieksiu norimus skaiciukus svarstyklese, bet dabar matau, kad ne taip cia viskas bus :D  :wub:

Atsakyti

Nieko švento,nieko..eina pasaulis link savisusinaikinimo...pasaulio pabaiga jau prasidėjus senai..

Va kad ir..

[attachment=239297:IMG_8223.JPG]

[attachment=239298:40E18AAD-3F5E-496E-9EC8-6C73BF5F1B76-1666-0000021C3C8AE8A3_tmp.png]

 

Nusitepiau nagą,sėdžiu kol išdžius...

Atsakyti

Rasytee,pamačiau ir apie tave pagalvojau😉

[attachment=239299:IMG_8225.JPG]

Atsakyti

Labas

As vakar visa vakara ir siandien puse dienos vaiksciojau kaip zemes pardavus del to berniuko, nezinau, protu nesuvokiama. Dar maciau nuotrauka sumusimu, tai isvis. Plius pasimate tragiskas instituciju neveiksnumas ir zmoniu abejingumas.

Grizau is sporto, nugara nukankinta. Ryt 6 kelsiuos. Eisiu i darba iki pusdienio, paskui baldelius kelis turi atvezt i salona. 

Kokie jusu planai savaitgali, ponios ir paneles? 

Atsakyti

Labai panasiai  :D 

siandien jau ir pas kosmetologe buvau ir maisto apipirkau , namie saltibarscius padariau , vistienos kepsniuku ! Didvyre jauciuos  :yahoo: 

Atsakyti

As sumusimu foto nemaciau. Bet reik manyti, jei nuo smugiu mire....

 FB ismete pacio berniuko foto (kazkas publikacija paskelbe). Koks grazus vaikas....Koks trapus.... Prisikentejo, vargsiukas....

Atsakyti

Man vis dar lb slogu. Negaliu apie  tai ramiai kalbėt. Pusdienį neveiksni kaip daržovė prabuvau, nekilo rankos niekam.

Atsakyti

Jungiuosi prie priblokštų. 

Beje, pati buvau monstre išvadinta už tai, jog sakiau, kad ranka nesudrebėtų išgamas nušaut. Matyt galveles jiems paglostyt reikia... 

Atsakyti

Žinai, nušaut per lengva baigtis. Tai ką ta moteris-mama išgyvens yra nepalyginamai sunkiau, šitas nightmare  persekios ją iki paskutinio jos atodūsio, neduok die gyvent su šitokiu kaltės jausmu....geriau numirt vietoj.

Atsakyti

Žinai, nušaut per lengva baigtis. Tai ką ta moteris-mama išgyvens yra nepalyginamai sunkiau, šitas nightmare  persekios ją iki paskutinio jos atodūsio, neduok die gyvent su šitokiu kaltės jausmu....geriau numirt vietoj.

Aš kažkaip iš kitos pozicijos žiūriu. Man nerūpi ją pakankint. Bet jos ir į ją panašių išlaikymas yra bereikalinga našta visuomenei. Geriau tokių šiukšlių išlaikymui sunaudojamas lėšas skirti panašių nutikimų prevencijai. Tai nors nauda kažkokia bus. 

Atsakyti