Nebandžiau, bet jei rezultatas kaip po permanento, tai tada neverta ir bandyt negražu man tie išpiešti antakiai, kuo toliau, tuo labiau.
Permanentą dariausi, bet antakių nepešiojau.
Drugelis kalba apie IŠPIEŠTUS, o ne išpeštus.
Aš, sakyč, kad visokių jų yr. Tie, kurie kaip nupiešti ir man negražu.
BEt esu mačius ir super gerų variantų, kai reik iš arti žiūrėt, tiuninguoti ar ne.
Aa, ne taip suskaičiau
Bet pritariu - antakių būna visokių. Ir kartais, kai jų nėra, išpiešti vis tiek žiūrisi geriau, nei plika kakta.
Neįtikėtina, kaip tau greit suveikė 😱
Aš kažkur po mėnesio pastebėjau, kad nustojo slink. Gal anksčiau nustojo, ale, aš ne itin pastabi
Kokios džiugios naujienos! Sveikinimai! Kokiam rajone?
planuojat persikelt ar investicija? Nu va, jau turėsit kur apsistot, kai į Vln atvarot
Tai bustus dabar turėsit per visą LT, pradedant Plng, baigiant Vln. Buožės
Kiek žmonių? Negalvok kad išleisi daug, o jie gaus smulkmeną. Džiugina tos vadinamos smulkmenos irgi labai. Aš pirkčiau maistines dovanas, komplektuočiau iš kokių alyvuogių, gero sūrio, riešutų, gero aliejaus, medaus dar pvz., šokolado kokio geresnio. Ir gražiai supakuočiau. Man, gaunant dovanas, labai svarbu pakuotė, užtai aš irgi kreipiu dėmesį i tai, gražiai pakuoju.
Riešutus darau pagal Beatką, iš jos knygos. Su čili pipiriukais,pikantiški tokie ( migdolai), kiti (anakardžiai) su kariu. Man nepatinka saldūs tie, glazūruoti medum ar cukrum.
Aišku, vėlgi, labai svarbu pakuotė. Perku dailius, stilingus indus ir supilu, tada labai gražu man dovanot
Labu.
Reiks man ir nusipirkt ta priemone , nes tokie nefaini plaukai pasidare nuo dabartines priemones , daugiau nekartosiu .
dekui uz sveikinimus senamiesti . Patys kolkas nezadam keltis , nomuosim kolkas , veliau gal vaikai mokysis sostinei , o gal ir liks tik kaip investicija .
dovaneliu reik daug kiek man reik ir kiek mb tai kazkur 50 gaunas