Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Pas mus i politika eina, ne tie, kurie turi tam kompetencijas ir reikalingus issilavinimus, bet tie, kuriu joks normalus darbdavys nepriimtu ir yra neigalus sukurt savo versla. Arba savo verslus suzlugde ir prasiskoline.

Atsakyti

Pas mus i politika eina, ne tie, kurie turi tam kompetencijas ir reikalingus issilavinimus, bet tie, kuriu joks normalus darbdavys nepriimtu ir yra neigalus sukurt savo versla. Arba savo verslus suzlugde ir prasiskoline.

Jooo, nes kompetencijas turintys, matomai, nerėkia kaip išprotėję, todėl lieka arba nepastebėti. ARBA turi savo veiklos ir nenori lįst į tokį katilą, deja..

Atsakyti


 ir yra neigalus sukurt savo versla.  

 

Arba savo verslus suzlugde

Teisybes delei, nera taip paprasta LT ta versla sukurti. Turi vos ne pragara praeiti. Ypac jei pradeda zmogus nuo nulio, be uznugario, be itakingu tevu pagalbos, pazinciu, pradinio kapitalo ir pan. Iki 40 gal ir "pastatysi" kazka pats. O ne taip, kad pukst-pokst ir verslininkas, seimunas ir pan. Smulkius verslininkus smukdo juodai.

 

  Cia kai tas....kur pasakojo laidoje kaip Vokietija jam pasalpas moka ir kaip ten faina. Net pavarde pamirsau. Rasytojas-kulturistas. Tokiu reikia bijoti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 19 sausio 2017 - 14:18

Teisybes delei, nera taip paprasta LT ta versla sukurti. Turi vos ne pragara praeiti. Ypac jei pradeda zmogus nuo nulio, be uznugario, be itakingu tevu pagalbos, pazinciu, pradinio kapitalo ir pan. Iki 40 gal ir "pastatysi" kazka pats. O ne taip, kad pukst-pokst ir verslininkas, seimunas 

O sali valdyt paprasta? 

Atsakyti

O sali valdyt paprasta? 

nu jei Lietuviais mezgime valdyti gali, tai kodėl ne?  :rolleyes:  :D​ juodas, aišku..

Atsakyti

O sali valdyt paprasta? 

Tai as ne apie sali. Neismanai - neik. Nera ka ten neismaneliams daryti.

Bet tavo ta fraze, kad i politika LT eina tie,  "kuriu joks normalus darbdavys nepriimtu ir yra neigalus sukurt savo versla" keistai nuskambejo. Suprask, kad jei verslo nesugeba sukurti, belieka tik i politika eiti, bo i LT Seime tik tokie renkasi. 

Tai ir sakau (bendrai), kad nera taip paprasta ta versla sukurti, ant koju pastatyti ir dar islaikyti ilgus metus. Zinoma reikia tam tikru sugebejimu zmogui tureti viska pastatyti, bet kai valstybe neskatina smulkaus verslo, tai sunku viska nuo nulio "pakelti".


Atsakyti

Ne ta galvoje turejau  :rolleyes: 

Atsakyti

Tiesa, dar aktoriu visokiu Seime turejom😀 AR-TIS-TU!😂 Linksmai gyvenam, nu.

Atsakyti

Politikuojat? Pas mus ryt gedulo diena. Idiota vat issirinko ir cia, ir dabar plaukai siausiasi visiems. o tiems, kas ji isrinko - dzin. Nesupranta jie tu peripetiju. Manau, taip pat ir LT su tais rinkejais :D

 

Del to, kad pana nemokedama nei bu nei me angliskai vaziuoja i konferencija - nestebina. Daznai tose konferencijose pilna lyderiu, kurie taip pat nesneka anglsikai. Tam yra vertejai. Bet kad ji sugebejo pameluot apie neegzistuojanti ir niekad neegzistavusi teises fakulteta Vilniaus kolegijoj tai dar reikia ir sugebet taip.

 

Mrs. ir Tigriau :4u: :4u:

 

Laba :D :lietuva:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8 p.m.: 19 sausio 2017 - 16:44

Vat vat, aš irgi norėjau sakyt, ko norėt iš mūsų, jei galingiausia pasaulio valstybė išsirenka pajacą 😊

O šiaip, iš esmės, dabartiniai įvykiai mūsų seime, nestebina. Ten jau seniai pajuokos objektas. Tai ko norėt, kad žmonės gerbtų valdžią, kai mato kas į ją eina.

tik vat kuo toliau tuo baisiau. Ir eina dabar į ją bet kas, kas tik sugalvoja. Pasak, Attic, nepritampa darbe/versle eina į seimą. Bent 4 metus alga garantuota.😀

Itin pakraupau pažėjus interviu su "dizainere" Daiva Urbanav., božė božė, iki kokio lygio žmogus realybės nesuvokia. Ne tai, kad valstybės valdymo ar ten politikos, ji iš vis nuo realybės atšokus. Į vedėjos klausimą ar jūs ką nors išmanote, ar suprantate kaip ten tuos įstatymus leist, balsauot jei jus išrinks ji atsakė "tai nieko, išmoksiu" 😫

Tai ačiūdiev, neišrinko. Su pakso partija ji "ėjo"

Atsakyti

Baukute, Donalda, Antanas Nedzinskas ir t.t. - visi ciudikai pabuvojo Seime.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 19 sausio 2017 - 19:07

Visada lengviausia komentuoti , sunku ten naujokams , nezino zaidimo taisykliu   :hmm: 

o ir siaip uz tas neteisybes ir nesamones turetu bausti , tada atsakingiau ziuretu

Atsakyti