Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Man nei Attic , nei Terezzos pirmos foto nerode

Atsakyti

Laba!

kazkada mano pazistamas is Ilinojaus valstijos skundesi oru, kad pasiilgsta jis cia gyvendamas keturiu metu laiku. As jam toki zvigsni atgal "daviau"  :blink: 

Skrisdama negaliu miegot. Esu uzmigus pries pakilima tik viena karta, kai po triju dienu egzamino buvau issekus, sirgau, plius pries tai margaritu prigeriau.  :) O siaip net 16 valandu skrydyje nesu miegojus. Negaliu kazkaip.

Katee, senais senais laikais man mama buvo kazkokiu lietuvisku pedkelniu ziemai pripirkus. Jos su silku buvo. Atrode ir nesiojos gerai. Dar atrodo su kasmyru turejau. Pavadinimu, aisku, nepamenu  :unsure:  :unsure: 

Atsakyti

Man irgi neberodo foto. Cia nujauciu kazkad dar su ta versija. 

Bet katee, tu zinai kaip grazuu  :wub: 

As visai nesistebiu, kai zmogus ilgisi metu laiku kaitos. Nenoreciau ir as amzinos vasaros. Nuostabu juk kai rudeni lapai nusidazo ivairiom spalvom, kai pirmos salnos pasirodo ant stiklu, kai prisninga. O tada alyvu zydejimas. Ir dar daug visko.  :wub: 

Lektuve miegu puikiai. Viena karta uzmigau dar nepakilus. Bet tik naktiniuose skrydziuose, arba kai anksti ryte ir buni nepamiegojus normaliai. 

Atsakyti

O mano nuotrauku irgi nematet? Blueta mate lyg. Bet kazkas cia ni to su tom fotkem. Man jau irgi nerodo mano fotkiu. Nors kai ikeliau, rode kazkuri laika. Taip buvo ir su Terezzos keliones foto. Rode kazkiek laiko, paskui nebe.    

 

Aha, Attic, as matau ta grozi😍  

 

Mano dvyniai i kiema diena isbego. Tieeeek sniego buvo. Ir dar tuo metu pradejo snigti. Didziulem snaigem!😍  O kaibjie iseina i lauka, tuoj pat susirenka labai daug vaiku. Ir prasideda tusas! Visda taip - ir vasara, ir rudeni, ir ziema😃 Net nzn kodel. Suskaiciavau, kad 13 vaiku susirinko. Kas su rogutem, kas su kastuvais. Taip smagiai atrode. Tada jau ir as neiskenciau. Aprengiau klecka ir isejom kartu😀 Paskui pasikvieciau kaimyne. Pabuvom su ja kazkiek kartu su visais, paskui palikom vaikus ir nuejom pas mane kavos su desertu ☺ O vaikai gal dar 2,5val davesi kieme.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 15 sausio 2017 - 18:00

Aha, katees man rodė, Attic nea.

aš suprantu, kad gali užmigt kai keliauja be vaikų, nu bet kaip jūs miegat su jais?

maniškiai nelabai linkę užmigt, tai žiūri filmukus, spalvina ir t.t. O man tai iš vis be šansų, minėjau kažkada, kad būtina sąlyga užmigimui man turi būt tylu, vėsu ir tamsu. Antraip, turėč büt kominė, kad atsijungčiau. 

Be to, tie visi garsai, stiuardeses siūlančios tai maistą, tai suvenyrus tai dar ką, migruojantys į tualetą keleiviai, man viskas trukdo 😃

Ai, dar va kas. Aš saviškiams, visad užsakau išankstinį maistą, nu tai tik pakyla lėktuvas ir po kokios valandos ima jį vežiot. Net naktį 😳 Aš tikėjuasi, kad bent paryčiais ten jį vežios, nea, naktį 🙄

Terezza, kokius antihistamininius geri nuo alerginės slogos?

Pažėjau dokumentinį filmą "The Food" oj, božė, nesinori nieko valgyt. :(

Atsakyti

[attachment=238723:IMG_3983.JPG]

Jau matau Attic nuotraukas! Bet pušys tai visai neapsarmoję 🤔Žalios. Pas mane kitaip. Tuoj įmesiu foto.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 15 sausio 2017 - 18:17

Blueta , kas liecia miega, tai man yra lygiai taip pat. Jokios sviesos, judesiu. Ir jokio garso, jokio visiskai!

 

As jau irgi matau Attic foto. Bet kaip grazu - sniegas baltas, pusys zalios😍 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 15 sausio 2017 - 18:15

Blueta -👍 foto. Grazi ta ziema!

 

Kai as maza buvau, daznai su teciu i miska vaziuodavau. Tokio didumo pusnys budavo! Ibrisdavom i sniega iki keliu ir auksciau. Ziauriai faina buvo😍 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 15 sausio 2017 - 18:19

[attachment=238725:IMG_3985.JPG]

Vaizdas pro virtuves langą. Nuo sniego svorio net nusvirę mano kukmedžiai.

Atsakyti
Man irgi jau rodo ATTIC nuotrauką😍 Labai gražu!👍❤

Šiandien man tikras tinginio sekmadienis👍valgau ir žiūriu tv😃lodarius😃
Papildyta:
QUOTE(Blueta @ 2017 01 15, 19:19)
<p>[attachment=238725:IMG_3985.JPG]</p>
<p>Vaizdas pro virtuves langą. Nuo sniego svorio net nusvirę mano kukmedžiai.</p>

Kaip gražu!!!!!!❤
Atsakyti

Kai as maza buvau, daznai su teciu i miska vaziuodavau. Tokio didumo pusnys budavo! Ibrisdavom i sniega iki keliu ir auksciau. Ziauriai faina buvo😍 

 

aš gal mažesnė buvau, bet atsimenu įklimpdavau į pusnį iki putkos, neišlipdavau pati, iškelt turėdavo suaugę 😊

Atsakyti

Blueta , tai kad vaikai miega tai miegu ir as su jais .

as kazkaip neapsikraunu mastymui , kad nepatogu ir tt . Prisitaikau ir keliauju , taip daug lengviau  :D gal kad jus skrendat neilgai tai kitaip 

Atsakyti