Jag.parka man absol negraži ir neskoninga su tuo riuuuužavu kailiu, o va ji sumokėjus 1500 (Iš kur žinai, Sambuka, kiek mokėjo?) džiaugiasi kaip geležėlę radus. Bile žmogui gerai.
Kaip tylu čia pastaruoju metu, kažkokiios pritilę.
Katee, miela
Tai kas ką dovanom perkat? Nieks niekuo nepasakojat, idėjų neskleidžiat, aš viena tik pasidalinau.
Terezza, kad jau išleki? Kažkada pradžioj menesio,pamenu.
Reik iškept tą vaisinį pyragą, kur brandindint reikia. Susivėlinau šiemet kažkaip, kitais metais lapkričio vidury/gale jau supakuotas gulėdavo. Aš jį irgi prie dovanų, gražiai supakuotą dedu.
Kelios draugų šeimos taip įpratę, kad kasmet kepu, tai jau laukia ir klausia "o to savo pyrago įdėsi?"
Labu.
Tai Jag. gerai gyvena, blyn
O jei rimtai, tai man tokia kaina uz striuke kosmine atrodo. Ypac kai ji tokia laisvalaikio. Bet puikiai suprantu, kad pajamos irgi skirtingos buna. Kitam tas 1000-15000eu visai normaliai atrodo ir gali sau leisti. Tai ko ne. Jei daiktas kokybiskas. Kvailai atrodo, kai dirba uz 300eu ir taupo is paskutiniu, kad toki brangu skudura nusipirkti. Nes tai tik rubas. O kitais atvejais nieko cia blogo nematau. Kas gali sau leisti, tas ir perka.
As tai del dovanu tyliu, bo nieko nzn pati. Ka vyrui dovanoti, galva neisnesa. O ir pati nz ka dovanu noriu. Tikrai nesugalvoju, ko siuo metu noreciau. Kazkaip viska nusiperki, kai reikia.
Vaikams dovanos jau nupirktos. Ir zaislu kruva kleckui ir "ismanieji" (dvyniams).
Tevams pledus nupirkau. Vyro tevui taip pat.
Broliui siusiu i Airija visokiu MACA milteliu ir pan. Zmonai - alieju visokiausiu. Ir bendru dovanu jiems dar visokiu. Duktereciai - vokelis. Sunenui - nemazai zaislu.
Namu tvarkytojai - vokelis + saldainiai/kava.
Manikiurininkei/pedikiur./kirpejai/kosmetologei - saldainiai/skruzdinti Rutos riesutai/kava.
Aukletojoms irgi saldainiai + kava/arbata + riesutai meduje arba koks idomesnis medus (su svarainias mano megstamas, pvz).