Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

aha , bet jau lyg geriau . Bet kaip man sunku vietoj sedet  :blink: atrodo nesu ten kazkokia labai aktyvi , bet pasirodo sunku man . Kartais pafantazuoju , o jei as nedirbciau....pasirodo as to visiskai nenoriu  :D

Na bet kodel zmonems atrodo, kad jei nedirbi, tai reiskia namie ant sofkes sedi 😁

 

 

O tau jei gyd sake nelakstyt, tai ir nelakstyk. Bet kaip idomiai, ane? Praeti nestumai lengvi buvo. O paskutiniai tokie "problematiski". Nors jauna dar labai esi. Organizmas sposus krecia.

Atsakyti

[b]Rasytee[/b], lovos rezimas, o lakstai  :hmm:  Susitraukineja gimda? [b]Terezza[/b], vat ir manes netraukia :D  Gyriausi cia, kad kova varau i Macu Pikcu. Tikekimes Cuzco neisgriusiu del deguonies trukumo :rolleyes: aaaa, taip noriu namo, kad krentu. apie vyno taure svajoju. ir kaip pasiusiu visus mintyse toli toli. sunki si savaite man buvo :unsure:

ne nelakstau , suletintu tempu krutu

Atsakyti

Na bet kodel zmonems atrodo, kad jei nedirbi, tai reiskia namie ant sofkes sedi 😁     O tau jei gyd sake nelakstyt, tai ir nelakstyk. Bet kaip idomiai, ane? Praeti nestumai lengvi buvo. O paskutiniai tokie "problematiski". Nors jauna dar labai esi. Organizmas sposus krecia.

uz tai kad esu ir dirbus ir nedirbus tai man lengva isivaizduot 😁

aha pirmi buvo be problemu kaip tankas variau . Nieko tuoj atsistosiu ant koju 😁!

gydytoja liepe elgtis kaip sanatorijoj  :rolleyes:  taip ir darau 

Atsakyti

Terezza, ne Trail neisim. Tinginiu budu varysim :D . Busim tik 5 dienas ten isvis. Del to auksci,o tai aisku nezinia kaip organizmas reaguos, bet pas mane buvo problemu su raudonaisiais kraujo kuneliais, kad nepakankami. O jie tai deguoni pernesineja. Nu tikiuos viskas bus okay.

Rasytee, nu man kai liepdavo gulet, tai ir guledavau. Kazkaip kai pirmas nestumas nekoks buvo, man baisoka ir apie antra pagalvot.

Gaily, vyno taure griebiu :bis

Atsakyti
[quote name="8 p.m." post="71359462" timestamp="1484333572"]Terezza, ne Trail neisim. Tinginiu budu varysim :D . Busim tik 5 dienas ten isvis. Del to auksci,o tai aisku nezinia kaip organizmas reaguos, bet pas mane buvo problemu su raudonaisiais kraujo kuneliais, kad nepakankami. O jie tai deguoni pernesineja. Nu tikiuos viskas bus okay.
 
Rasytee, nu man kai liepdavo gulet, tai ir guledavau. Kazkaip kai pirmas nestumas nekoks buvo, man baisoka ir apie antra pagalvot.
 
Gaily, vyno taure griebiu :bis[/quote]

Uj, nuvylei mane žiauriai. Machu Picchu 90proc. savo žavesio praranda tinginių keliu einant. :(
Gerk kokos arbatą ir čiulpk kokos ledinukus.
Dabartinėj mūsų grupėj buvo gydytoja, tai ji patarė vaistus vartoti tik tuomet, jei atsiranda simptomai.
Atsakyti


uz tai kad esu ir dirbus ir nedirbus tai man lengva isivaizduot 😁

 

aha pirmi buvo be problemu kaip tankas variau . Nieko tuoj atsistosiu ant koju 😁!

 

gydytoja liepe elgtis kaip sanatorijoj  :rolleyes:  taip ir darau 

 Lyg as gyvenime dirbus nesu 😃 Dirbau ir savaitgaliais, t.y. 7 dienas per savaite. Ne tame esme.

Sakai palyginti gali... T.y. kai dirbi lakstai, o kai ne, tai guli ant sofkes? Tada suprantama. Liudna. As tai ir "nedirbdama" buna griunu i lova 21.00, letenas iskelus😁

 

 

Gyd. sako - gyd. zino☺

 

 

Atsakyti

Terezza - ar kepi jau reportaza?

Bet jauciu, dar net prie nuotrauku neprisedai....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 13 sausio 2017 - 21:04

Labas vakaras.

 

Kokios snaiges, kokios snaiges!! Eina sau ,kaip grazu  :yahoo:

 

Jo, Rasyte, nerk! Arba megzk  :D  sunku isivaizduoti, kai visada veiksme ir sako, tai tu cia biski dabar pagulinek. Keleta menesiuku. 

 

 

   arba iš viso į kokią Australiją  :unsure:  :D 

 

:wub:  :wub:  tikiuosi pavyks man kita ziema pasiekt si svajoniu zemyna.

 

Kokie savaitgalio planai? 

Man darbingas nusimato, plyteles klijuot atvaziuoja. Dar buvo planas i pajuri sekmadieni, bet kai furos grioviuose gal susilaikyt geriau  :hmm:

Atsakyti
[quote name="katee" post="71359499" timestamp="1484334203"]Terezza - ar kepi jau reportaza?
Bet jauciu, dar net prie nuotrauku neprisedai....[/quote]

Dar ne. Niekaip negaliu aklimatizuotis. Stimpu tikrąja to žodžio prasme. Miego noriu, silpna. Plius kankina žiaurus alerginis kosulys. Prisikvėpavau dulkių ten, tai dabar plaučiai valosi. Kosėju kaip senas rūkorius + astmininkas. Iki ašarų ir žiaukčiojimo.
Atsakyti

Terezza, kosmaras😀

Atsakyti


ai tu cia biski dabar pagulinek. Keleta menesiuku.        :wub:  :wub:   

 

Bet kai furos grioviuose gal susilaikyt geriau  :hmm:

 

Va cia tai baisu. Kai kitos pvz praguli visa nestuma ligoninej😲Ar namie. Nupusimas jau po 3 dienu aplankytu mane nuo tokio nieko neveikimo. 

 

Aha, keliai baisus. Ir paciam mieste.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 13 sausio 2017 - 21:20
[quote name="katee" post="71359529" timestamp="1484335010"]Terezza, kosmaras😀[/quote]

Ne tas žodis.
Net į tropinių ligų klinimą mane nusiuntė dėl tokio kosulio. Kosėju iki tiek, kad imu dusti, nes bronchai užsispazmuoja ir įkvėpti negaliu. Pirmais kartais baisu buvo. Dabar jau išmokau tą reikalą suvaldyt. O ir kosulys stipriai apmažėjo. Bet gydytojas sakė, kad taip valytis galiu dar kelias savaites.
Daviausi gi po dykumą tris dienas ir sidabro kasyklose buvau, o ten baisiai dulkėta. Va ir prisikvėpavau. Plius turiu gi alergiją dulkėms. Iki šioj ji tepasireikšdavo užsikimšusia nosim ir čiauduliu, o va dabar turiu ką turiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 13 sausio 2017 - 21:21