Mes namie irgi istisai arbatas visi geriam , tai vakare einu puodelius rinkt
QUOTE(Blueta @ 2017 01 07, 15:17)
<p></p><p>Nebüttų taip nusipenėjęs, visai dailių bruožų diedas. Mergaitė tai graži.</p><p>beje, metų skirtumas dvigubas ( jam 46, jai 23) Nu standartas dabar.😃</p>
Man lb nesimpatiškas net ))
Arbatų nemėgstu... kava ir vanduo 😀 kartais kakava
As arbata tik ryte nebent. Diena - vanduo.
Ai, dar bare kokiam galiu arbatos atsigerti.
Labuka😘
Aš jau po antakių.Lb ilgai užtrūkom
Įkėliau foto
Dabar vakarojam prie filmo su arbata
Papildyta:
ATTIC,tu labai graži
Vaizdai irgi grieko verti!
Aš jau po antakių.Lb ilgai užtrūkom
Įkėliau foto
Dabar vakarojam prie filmo su arbata
Papildyta:
ATTIC,tu labai graži
Vaizdai irgi grieko verti!
Labas rytas
Miegat
Miegat
Laba.
As tai verdu makaronus. Vaikai pavalgys ir varysim i spektakli.
Anila, koks kaifas, kai paisaliot nereikia tu antakiu, pajausi.
Sveikos, merginos,
šaltis kaip reikiant įsismarkavo, bet nenustojat gražintis, šaunuolės
O aš norėčiau patarimo- planuoju pirkti fotoepiliatorių Gal kuri girdėjot kokios firmos geriausias arba gal pati kokį nors turit?
Fėja>>> jei Tave tai paguos, aš irgi iš trečio karto praktiką išsilaikiau, nes iki pirmųjų 20-ies vairavimo pamokų nesu gyvenime mašinos vairavusi. Tad pasiseks Tau tikrai
Blueta>>> tas Karosas ne su šia jaunąja vaikelio susilaukė. Neturėdama ką veikti permečiau akim ką rašo apie juos, tai perskaičiau, kad turėjo kelias moteris, su viena susilaukė vaikelio ir išsiskyrė, o po to vedė kitą. Man irgi visiškai jie nesižiūri kaip ir Užkalnis (su dama), kuris toks arogantiškas ir bjaurus tipelis...
Aš irgi pritarčiau katee, kad jau geriau rinktis atostogas užsienyje su užtikrintu oru bei nauja aplinka nei mūsų pajūryje. Kiek kartų esu atostogavusi Palangoje, tai būtinai pasitaikydavo nemažai šaltų ir lietingų dienų. Gerai tas, kad dažniausiai daugiau nei savaitę atostogaudavau, tai dar gaudavau ir gražių dienų, nors kuo toliau, tuo labiau galvoju apie užsienį, nes ir kainos pajūryje jau nebenormaliai didelės...
Katee>>> jei nepaslaptis, kodėl dieną arbatų negeri? Kiek visokiausių skanių yra
QUOTE(gaily @ 2017 01 08, 13:44)
😘
AKACIJA,laba!Kur dingus?🤔
KATE,smagaus jums spektaklio
Jo,tikiu kad kaifas!
Šįryt jau keistai pažiūrėjau į veidrodį į save o dar jeigu blakstes užsidėti,tai vapšie full make up'as
Mano visi bernai išėjo prie pajūrio pasivaikščioti.
Aš muziką užsileidau ir kavytę ramybėj geriu.Truputi tvarkinėjuos.
QUOTE(*Anila* @ 2017 01 08, 13:55)
AKACIJA,laba!Kur dingus?🤔
Labutis gyvenimas įsuko į reikalų, darbų, rūpesčių verpetą o jūs plepat pašėlusiu tempu
Kaip Tavo gražuoliai laikosi?
Oj gerai mano berniukai Mažius jau irgi į mokyklą einą,į paruošiamąją(reception),nors dar tik keturi metukai studentauja bachūriukas o dičkis tuoj mane praaugs nors tik 11 bet ilgas,kaip sliekas
Smagu
Kas čia per stebuklas, kad jau gerokai virš 50 puslapių temos?
Kas čia per stebuklas, kad jau gerokai virš 50 puslapių temos?