Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Kalba man rodos gavosi, kad papai geriau nei Egiptas :D

Bokalai del visko.

Ai, nu cia tai joooo 😂

Atsakyti

Nemanau , kad cia vis dar snekam apie Drugelio seima , siaip tema issirutuliojo apie atostogu ipatumus , pasirinkimus ir tt . O kad ner vienos nuomones tai naturalu , taip ir turi buti . Ir nei viena nuomone ner bloga .
Kalba prasidejo nuo drugelio seimos ir nuo to, kad geriau papus isideti, nei i Egiptas skristi... O jei ne i Egipta, o Tailanda ar Bali (nu cia kaip pvz), tada nereik ir papu. Bo ten prisiminimai siurpuliukus kelia. O is Egipto, suprask, prisiminimu nebus. Todel geriau tegul apie save primena papai kiekviena diena 😂 O tadu kilo klausimas, kodel gi is Egipto nebus prisiminimu, o is kitur bus? 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 06 sausio 2017 - 23:13

Cia jau isvedziojimai  :hmm: ! Ka Drugelis nores ta ir is pasirinks .

Atsakyti

Cia jau isvedziojimai  :hmm: ! Ka Drugelis nores ta ir is pasirinks .
Ne, isvedziojimai prasidejo, kai apie ledus Nidoj kalbejom😂   O drugelis jau ir pasirinko. Ne papus. O kelione. Reiskia, kur benuvaziuotu, ispudziu vis tiek bus. Nes is visur jubgalima parsivezti, mokant dziaugtis paprastais dalykais. Va.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 06 sausio 2017 - 23:16

uztat drugelio tema dave merginoms proga papliurpt. :D 

Atsakyti

drugelis., 06 Sau 2017 - 17:55, parašė: Bet kadangi visos šeimos skirtingos, tai nereiškia, kad jei kitas vyras neišgali visokeriopai lepinti šeimos ir moters, - yra naudingas tik nusišluostyti kojoms.

Oi, aš tikrai nenorėjau kad susidarytų vaizdas jog jei vyras neuždirba/neišlaiko savo šeimos tai nafik tokį vyrą, metam ir einam ieškot kito. 😃

O jazau, tikrai ne! Pinigai tokia materija, čia yr čia nėr, tai žmonės taip nesimėto, nes gyveni su žmogum, kuriam turi jausmus, o ne pinigams.

Skirtumas tas, kad jūs dar lb jauni, 😊, tai noriu pasakyt, kad kai buvom jūsų amžiaus nei mes ten skraidėm kur, nei labai gerai gyvenom. Gi jauni lb susituokėm, nieko neturėjom, gyvenom nuomuojamam bute be patogumų, bet dirbom, stengėmės abu ir užsidirbom,bet buvo visokių finansinių duobių kai praradom viską, bet stojomės ir ėjom toliau.

Bet vyro lepinimą ir globą aš visad jaučiau, net ir kai lb jauni ir biedni  buvom. Negalėjo lepint brangiom dovanom, bet lepino kaip galėjo-dėmesiu, užvadavimu, leidimu ilgiau pamiegot kai maži vaikai ir daug kitokių, kas man imponuoja.

Attic, atrodai kaip deivė rojaus kampely. 

Ačiū už komplimentus.

[attachment=238452:IMG_6036.JPG]

labas šalta šeštadienį. Židinys dega nuo ryto.

Atsakyti

"Spragtukas" vakar buvo nuostabus. Kokia muzika, kokie rūbai, balerinos 😊😍

Atsakyti

Laba.

Visos santuokos tarp zmoniu su dideliu amziaus skirtumu ir nesusiderine jaunieji - palyginus yra gelytes su tuo, ka matau zmoniu zurnalo virselyje sia savaite 😂

Atsakyti

Pas mane irgi tas žurnalas atverstas ant sopkės guli toj vietoj kur užkalnis.guli lovoj.

vyras pamatė ir klausia:

-Užkalnis susirgo? Ko jis toj lovoj guli? 

😃

Atsakyti

😱

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 07 sausio 2017 - 14:17

Nebüttų taip nusipenėjęs, visai dailių bruožų diedas. Mergaitė tai graži.

beje, metų skirtumas dvigubas ( jam 46, jai 23) Nu standartas dabar.😃

Atsakyti

Bandau ir as pirma kart foto idet  :rolleyes: ko cia ja apsuka  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 07 sausio 2017 - 14:23