Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Mes parlekem is Vilniaus , nusikaliau  :rolleyes: bet tiek visko apvaziavom , apejom , dar sugebejau ir vienoj parduotuvej pabut , dvejus batus nukoviau  :rolleyes: aisku su mb viskas pagreitintai vyksta , neleido ilgiau pasižvalgyt.

lempas i nauja parduotuve issirinkau  :yahoo: vis nerasdavau patinkanciu , jau buvau apsisprendus belekokias det...

apie keliones tai ka as galiu pasakyt  :D as visad visom keturiom UŽ !

del papu... dabar man pavydetu daugelis  :D  :D  :D  lipa is liemeneliu  :B , bet ar po to nestosiu i tu norinciuju eile tai mažai šansu  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2017 01 06, 17:40)
<p><strong>Drugeli</strong>, kiekviena tokia santuoka visgi irgi yra darbas ir daug kompromisu. Niekas nebuna tobula iskart, kad bac - ir gavai. Ale nebutu kitaip idomu. Blueta buvo minejus, kad jauni budami turejo jie visokiu dienu, manau, dazna musu taip gali pasakyti.
</p><p></p><p></p>

Taip, ir daug ko gali niekada ir negauti. Ir tai nereiskia, kad vyras kazkoks latras. Ne visi gali buti verslininkais, direktoriais, prezidentais. Reikia gi ir siuksliu isveziotoju, santechniku, vairuotoju, kiemsargiu, pastininku, sargu ir ttttt


Papildyta:
Aaa, Rasytee, nėstumo metu nesiojau gipiurines wub.gif Tiko bigsmile.gif
Atsakyti

[quote name="Blueta" post="71340465" p ir garbingas, [/quote]

 

Sis zodis apibudina pagrindini kriteriju tikram vyrui. Garbingas, pries save pati, pries savo seima, moteri ir kitus zmones. Islieka garbingu, bet kokioje situacijoje.

 

 

Prikeliau ir as nuotrauku.  :)

Atsakyti

Ziuriu Attic foto ir taip sava  :rolleyes: daugelis vietu pazystama . Myliu as azija  :wub:  ta gamta  :wub:  

Atsakyti

Blueta, su balta suknia. Wow! Nuostabu!

Atsakyti
Ir as buvau albume wub.gif

Attic, tu deivė.
Gamta irgi grazi biggrin.gif
Kai kurios foto, kaip is kelioniu zurnalo. Ten, kur is aukstai fotkinta -tu brendi i vandenyna...toks tarsi uzdaras mazas papludymiukas wub.gif Ar siaip pluduriuoji smile.gif labai grazu wub.gif

Blueta, labai jaukios, siltos foto, kur visa seima, ar sese su broliu wub.gif
Tavo mėtinė balta suknia wub.gif Tu labai grazi wub.gif

Atsakyti

Blueta , tavo mazasis vyrukas vis taip graziai sese apkabines , prisiglaudes . Labai globoja ? Nepasipeša ?

maniskiam toks laikas uzejaa , kad arba meile arba karas  :D tai gaudo , tai kutena , tai znyptelna .

Plaukai tavo kaip "apraminti"

Atsakyti

o aš nelabai.. neprisimenu daug kurių kelionių iš vaikystės su šeima.. prisimenu dalį, prisimenu laiką gamtoj kartu praleista, atrakcionu, prisimenu tokias nu kaip nuotrupas kai kurių kelionių, bet kad viską ar bent daugumą iš tų kelionių su šeima - ne..  :unsure:

Tai tada tuo labiau nera jokio skirtumo, nes ir is Maldyvu nieko neprisimintum.

 

Bet Feja teisingai sako, kad is tu nuotrupu ir susideda viskas.

Kaip Attic rase, kad Turkija po 3 men pamirsi. O vat Tailanda ar dar ka tai jau visa gyvenima prisiminsi? Beje, Turkija yra labai grazi salis. Ten ir per 10 metu, po 7-10 dienu bunant, visko nepamatysi. Kas vaziuoja i Turkija ne prie viesbucio guleti, tas papasakoja ir vaizdziai parodo. Yra SM nare Cobre. Ji ir FB raso apie savo keliones Turkijoje. Tikrai yra ka pamatyti. Tuo tarpu kakie Maldyvai jau po 3 dienos atsibostu. Nes liudna. Nu kiek tu tom palmem groziesies. Is foto vaizdas visur vienodas. Bet kam patinka toks poilsis - liux.  Neskau, kad Turkija geriausia salis poilsiui (nors su vaikais ten tikrai tobula). Bet ir i lygius/nelygius neskirstau.

Ir aplamai, svarbu nusiteikimas ir zmones, kurie yra su tavimi. As tikiuosi niekada neprarasti to gebejimo dziaugtis smulkmenomis. Galiu drasiai ir is geresnio viesbucio kraustytis i prastesni, jei nebus galimybes geresni ipirkti. Kad tik oras butu geras ir seima kartu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 06 sausio 2017 - 20:31

Attic - liux foto! Gamta super. 

Labai patiko tavo foto ant supyniu. Labai grazu!

Atsakyti

I

Ten, kur is aukstai fotkinta -tu brendi i vandenyna...toks tarsi uzdaras mazas papludymiukas wub.gif

Vat tokiu mazu uzdaru papludymiuku daug yra ir Turkijoj :D

Atsakyti

As tai suprantu ka nori pasakyt del Turkijos/Egipto ir egzotiskesniu šaliu skirtumo , pati lygiai ta pati jauciu , visiskai sutinku su tuo . Esu tikrai dauuug kartu buvus Egipte ir visi tie kartais panasus....didelis viešbutis , sausakimši viešbučiai. Bet as neatsisakau ir tokio poilsio , gal kada vel sugalvosim taip patinget . Man tik nepatinka tie AI , negaliu ziuret i tuos didziulius restoranus , is leksciu krentanti maista , begales atlieku. Keistai daug kam nuskambes , bet man smagiau apartamentuose kazka pasigamint , o vakarienei kazkur iseit pavalgyt .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 06 sausio 2017 - 20:44

Nei karto jokiu atlieku nemaciau. Viskas labai greit sutvarkoma, lekstes nunesamos. Nemaciau ir jokio krentancio maisto. Gal neuztaikiau taip.

Oj, vat gaminti tikrai nenoreciau atostogu metu. Nes prisigaminu namie.  

Nueiti i mazus jaukius restoranelius (ypac tie, seimos verslo) - labai gerai. Tik sakau, kad kaina keliones bus visai kitokia. 

Atsakyti