Blueta - grazios foto!
Balta suknele kokia grazi!
O ka ten, meduoliu namelius maciau? Ar ten siaip dekoracijos?
Ojojoj kokios diskusijos Sorry, as nors ir laikau save nemazai apkeliavusia, bet vis vien papu nesirinkciau - imciau kelione. LT esu atostogavus n kartu su tevais, ir tas neprognozuojamas oras su kainom - aciu, bet ne, aciu. Turkija/Egiptas man dabar atkristu del neramumu (taip, taip, as paranojike), bet Drugeli, ar tikrai Kroatija brangu? Man viena graziausiu Europos saliu. Kreta irgi patiko, bet ziureciau aplink Rethymno miesteli kazka.
Ai, ir Katee, sakei, rask vaika, kuris 8 metu grozetusi architektura, bet ne jura/baseinu. Tai, zinok, cia as - vaikystej
Del tu vyru. Nesigincysiu - vyras, kuris islaiko seima, del jos stengiasi ir sudaro moteriai galimybe dirbti/nedirbti, man itin patrauklu. Bet man taip pat itin svarbu savo savivertei isirodyti, kad as galiu irgi taip pat. T.y. galiu islaikyti seima, esu reikalinga, kaip darbuotoja, ir galbut galiu dar didesni mamuta nukauti
Del vyru amziaus, tai man nesvarbu, svarbiau, kaip tas vyras atrodo. Sutinku cia poru su 10 ir 20 metu skirtumu, ir tie vyrai daznai atrodo 100 kartu geriau uz mano lietuvius trisdesimtmecius klasiokus (ups...), taip kad
Laba!
8pm - kazkokia moteris joukavo, kad jei nori sau pasikelti nuotaika, nueik i buvusiu klasioku susitikima
Kalbama daznai apie vyrus. Bet moteru irgi yra nemazai subobiejusiu anksciau laiko.
O ir ne visos pasitempusios, strainos. Bet jos mylimos ir yra savo vyrui pacios paciausios. Nes vyru skoniai, kaip ir moteru, skirtingi.
Feja - pritariu. Vaikams ypac niekas nepasimirsta. Vaikai, isauge, labai net prisimena laika, kuri leido su tevais. Bent jau as tikrai. O jei dar kitoj saly, tai tuo labiau. Nes tai nera kasdienybe.
o aš nelabai.. neprisimenu daug kurių kelionių iš vaikystės su šeima.. prisimenu dalį, prisimenu laiką gamtoj kartu praleista, atrakcionu, prisimenu tokias nu kaip nuotrupas kai kurių kelionių, bet kad viską ar bent daugumą iš tų kelionių su šeima - ne..
Bet tai Blueta teisingai priminė, pirmą kart kai taupiau, nupirkau šunį, antrą - ruošiuos kelionę į tai iškeist. Gal vistik trečias bandymas pavyks?
Gražios tavo mintys, Blueta, bet ne kiekvienai taip pasiseka sėkmingai visomis prasmėmis ištekėt - kad ir meilės netrūktų, charakteriai tiktų, pagarbos nestigtų, finansai nevaržytų, būtų bendras rūpestis vaikais ir t.t... Kažkurio elemento dažnai pristinga, deja.
Drugeli, kiekviena tokia santuoka visgi irgi yra darbas ir daug kompromisu. Niekas nebuna tobula iskart, kad bac - ir gavai. Ale nebutu kitaip idomu. Blueta buvo minejus, kad jauni budami turejo jie visokiu dienu, manau, dazna musu taip gali pasakyti.
Tai žinoma, tą ir noriu pasakyti. Bluetos šeima man yra tobula visomis prasmėmis. Ir pati, ir vaikai, ir santykiai, na viskas labai gražiai. Ir pasisakymai visada labai gražūs, verčiantys pamąstyti.
Bet kadangi visos šeimos skirtingos, tai nereiškia, kad jei kitas vyras neišgali visokeriopai lepinti šeimos ir moters, - yra naudingas tik nusišluostyti kojoms.