Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Almost - nu zinoma, yra tokiu zmoniu. Bet dauguma myli ta siluma (o ir apie poilsi su vaikais kalbam). Ypac, kad LT nelepina gerais orais lietuviu. As pati prie +28C dvestu LT. O Turkijoj prie +42C laksciau po miesta. Ir man buvo liux.  Nidoj patinka ir man. Tiesa, neilgai, nes liudna tenai. Ir pataikyk tu su orais.. Pas mus ne siaip vesu gi buna. O lietus, vejas. Tai kaip bebutu geriau atostogas uzsieny planuotis, kur orai geri garantuoti uz tokius pinigus, kokius paklosi Nidoj/Palangoj ir gal but kambary sedesi (kaip Bluetai buvo. 12 ar kiek ten dienu kambary reikejo tupeti). Nu ir koks cia poilsis? Nera ka lyginti su UAI, kai viskas ko tik sirdele geidzia po nosim. Ir prie ko cia kazkoks pazistamas, kuris karscio nepernesa? Primenu, kad kalba eina juk apie poilsi su vaikais, kurie myli siluma, baseinus, jura ir nori neribotam kieky visko. Kiek tu ledu Nidoj jeims nupirksi? Kaina katastrofiska ledu. O dar visa kita.... Mano bernai is baseinu/juros nenori islisti. Vandens kalneliai, zaidimo aiksteles ir t.t. Tai tikras poilsis vaikams. Dzin jiems visokios ekskursijos. Kai dviese su vyru, tada zinoma kitokio pobudzio poilsi rinktumeis. Tada norisi ir yra galimybe (niekam nezyziant) kuo daugiau pamatyti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 06 sausio 2017 - 11:08

[attachment=238436:FB_IMG_1483694778302.jpg]

 

As siemet atradau roju musu pajuryje. Vasaros pradzioje, arba rudens pradzioje. Vaziuoji sau pusynu 6.30, nei zmogaus, saule sviecia, pusynas kvepia, jura osia. Atrodo visi dievai ten gyvena.

Atsakyti

Tai va, apie ką ir kalbu - kam kokio poilsio reikia, kas kam kelia malonumus  :) 

Man irgi mūsų pajūris ne sezono metu (arba sezono metu, tik atokiose vietose), kai oras leidžia mėgautis (kai nėra minus šimtas ar beprotiška liūtis), yra nuostabus. Bet aš, kaip minėjau, jį vertinu kitaip, tiesiog kitaip žiūriu.. Man ir Vilniuj atostogos būtų neblogos, manau, nes nesilankau ten  :D 

Aš tik aišku nesakau, kad ten kas pigiau / skaniau / įdomiau, bet apskritai nu nenurašau gimtinės pajūrio poilsiui tikrai  :) 

O jau kitas reikalas yra pamatyti kažką daugiau, nei Lietuvą ir jos kurortus, pabūti kažkur kitur, pasaulio pauostyti, leisti sau daug daugiau ir, galų gale, gal palepinti vaikus tuo, kuo nu negalvojo jie, kad pasilepins taip kada  :) 

Mane ir mano brolį tėvai gana stiprokai išlepino kelionėmis būtent ir visa ta veikla. Atrakcionai, vandens parkai ir t.t.. Nes jiems patiems įdomu, nes jie žino, kad vaikams įdomu. Iki tokio lygio, kad jau brolis paprašė pernai vasarą, kad gal jau galėtų nebevažiuot į tuos atrakcionus, nes jam biškį jau nusibodo  :D  :D  :D Ir ne, nesupraskit neteisingai, kad neva nevertina, nedėkingas ar pan. Tiesiog nu pasikeičia gal visiems tie norai, gal kažką įdomu tiesiog kitokio išbandyt, ko nebandę  :) 

Bet drugeli jūs jei galit, jei išeina - keliaukit, tikrai! Tik nusiteik, kad paskui prasideda kelionių badas ir alkis, norisi dar ir dar  :wub:​ 

Atsakyti

attachicon.gifFB_IMG_1483694778302.jpg

As siemet atradau roju musu pajuryje. Vasaros pradzioje, arba rudens pradzioje. Vaziuoji sau pusynu 6.30, nei zmogaus, saule sviecia, pusynas kvepia, jura osia. Atrodo visi dievai ten gyvena.

As su klecku (kai jis keliu menesiuku buvo), 6.00val jau budavau prie juros. Kai dar nei vienos dvasios nebuvo. Nuo 7.00val jau ateidavo viena moteris. Paskui ir kiti zmones pradedavo rinktis. Labai uzburia ta ramybe ir juros osimas toki ankstu ryta.

Atsakyti

Almost - nu tai zinoma, ateina tas laikas, kai vaiku poreikiai keiciasi :D Nesipluskens gi jie baseine iki 18 metu. Bet iki tam tikro amziaus visi (gal yra retu isimciu) vaikai megsta baseinus, jura. Ir kad jiems atsibostu, reikia bent kiekviena savaitgali vusus metus veztis i visokius atrakcionus.

Neisivaizduoju koki 8-meti, kuris kelias valandas po senamiesti vaikscioja ir grozisi architektura :D Kai jo jura ir baseina laukia. Kalba ir prasidejo apie drugelio seimos poilsi, kuri retai kur turi galimybe istrukti. Ir Attic pakomentavo apie Egipta (fuj, fuj, fuj). Tai ir pradejom kalbeti apie tai. O mes juk nezinom, kur drugelis susiruose. Gal ji butent i pazintine kelione kokia ir nori.  Ar tinginio atostogu i Kanarus planuoja. Mes nezinom.

Dabar daugelis Egipto del kitu priezasciu nesirenka. Anksciau skrisdavo tie lietuviai tolko tak i Egipta. Veliau jau atsibodo, nuvalkiojo ji patys turistai. I Maldyvus skristu tokiais mastais ir tie butu nuvalkioti.   

 

O LT pajury 5 asmenu seimynai sumoketi 15-17eu iz ledus normalu? Ar sakyti vaikams atostogu metu "nepirksiu, brangu"? Ar Maximos ieskoti? Nesamone. Nebent dienai gali taip nuvaziuoti ir gristi. Bet ne 7-10d. ilsietis su tokiom kainom ir neaiskiu oru. Tada tikrai geriau papai :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 06 sausio 2017 - 12:16

O LT pajury 5 asmenu seimynai sumoketi 15-17eu iz ledus normalu? Ar sakyti vaikams atostogu metu "nepirksiu, brangu"? Ar Maximos ieskoti? Nesamone. Nebent dienai gali taip nuvaziuoti ir gristi. Bet ne 7-10d. ilsietis su tokiom kainom ir neaiskiu oru. Tada tikrai geriau papai :D

aš kartais pagalvoju kitaip šiek tiek - Lietuvoj už ledus tiek sumokėti penkių asmenų šeimynai normalu nėra, nes visi žinom, kaip ten su algom ir kainom. BET sumokėti tiek pat už ledus kokioj Ispanijoj iš ledainės jau normalu būna daugumai, nes nu gi atostogos, o kodėl ne, jei labai norisi?  :rolleyes:  :D  :D 

Žodžiu čia vienos tiesos nėra, aš tikrai pritariu ir Tau iš dalies, ir manau šiek tiek kitaip tam tikrais klausimais  :)​ 

Atsakyti

Labas, oho, kokia diskusija įsiplieskė.

Ačiū panos, padrąsinot. :)

Pasitobulint tikrai būtų faina ir t.t., bet taupyti tektų dar 2 metus tam, o va kelionė - jau ranka pasiekiama, pradžioj buvo dvi atskiros taupyklės - viena kelionei, kita - krūtinei. Bet dabar viską sudėjau į vieną, dar iki vasaros prisidės ir bus kelionė :yahoo:  

O rinksimės turbūt Kretą pirmam kartui. 

Kas čia žino, kaip gyvenimas susiklostys, gal kažkada ir galėsiu pasigrąžinti, bet dabar pagalvojau, kad nereikia šokti aukščiau bambos, jei nėra galymybių, nes taupytis 3 metus vardan savęs, neatostogauti, niekur neišvežti mergaičių, išskyrus LT pajūrį, kažkaip labai savanaudiška būtų. bent taip jausčiausi. O jei dar kokia komplikacija, ar kas...  :unsure: 

Atsakyti

aš kartais pagalvoju kitaip šiek tiek - Lietuvoj už ledus tiek sumokėti penkių asmenų šeimynai normalu nėra, nes visi žinom, kaip ten su algom ir kainom. BET sumokėti tiek pat už ledus kokioj Ispanijoj iš ledainės jau normalu būna daugumai, nes nu gi atostogos, o kodėl ne, jei labai norisi?  :rolleyes:  :D  :D Žodžiu čia vienos tiesos nėra, aš tikrai pritariu ir Tau iš dalies, ir manau šiek tiek kitaip tam tikrais klausimais  :)​ 

Skirtumas tame, kad su UAI ti galesi valgyti tu ledu kiek noresi ir neskaiciuoti. O kur dar vaisiai, desertai vaikams ir pan. Nu negausi tu to Nidoj.

Ir mes kalbam apie ilgai lauktas atostogas LT, ledus LT ir blogus orus LT, ir poilsi uzsienyje, ledus uzsienyje ir garantuota gera ora. O kur dar atitrukimas nuo visko, aplinkos pakeitimas ir t.t. Kas geriau uz ta pacia kaina?  Uzsienis laimi kaip bebutu.  

 

Tau kitaip ir atrodo kai kuriais klausimais, nes be vaiku keliaujat. Galit paisyti tik savo poreikius. Arba kieno biudzetas neribotas irgi gali kitaip ziuretini viska.

 

 

 drugelis. - super sprendimas! 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 06 sausio 2017 - 13:11

drugelis. - dabar gi sausio gale vyks kelioniu muge. Galit nuvaziuoti. Buna geru kainu.

 

Del papu... Reikianpasitaupyti daugiau pinigu. Nueik i papu tema. Daznai kam korekcijos reikia. Net is musu temos merginos visos korekcija daresi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 06 sausio 2017 - 13:03

O rinksimės turbūt Kretą pirmam kartui. 

mes buvom pernai rudenį Kretoj, mano gimtadienį paminėjom  :) labai patiko!!  :wub: norėčiau grįžti dar, tik į kitą pusę  :) 

Skirtumas tame, kad su UAI ti galesi valgyti tu ledu kiek noresi ir neskaiciuoti. O kur dar vaisiai, desertai vaikams ir pan. Nu negausi tu to Nidoj.

Nu bet o kodėl Tu žiūri tik į tas atostogas, kur viskas įskaičiuota??? Nu ne visi ir ne visur gi ima tokį malonumą  :) Nidoj ima? Neima. Tai kodėl tada lyginam tokius dalykus nepalyginamus realiai bent jau tų pačių ledų atžvilgiu? Lygint reikėtų ten, kur imi vienodai. Imi Nidoj kokį butuką ar viešbutį su pusryčiais, tai lygini kažkur Ispanijoj butuką ar viešbutį su pusryčiais, kur ledai neįskaičiuoti. Ispanijoj leisi sau ledais lepintis, nes gi atostogos, o Lietuvoj - ne, nes gi brangu, ai nu ir kas, kad atostogos. Aš tik tai turiu minty  :) 

O kai jau nori lėkt ten, kur viskas įskaičiuota, kartu ir oras, tai net ir nesvarstai ar čia gerai pailsėsi toj Lietuvoj, ar ne, nes nesidomėsi net tokiais dalykais  :D​ 

Atsakyti

Dar ir tokių mugių būna, nežinojau  :D 

Pradžioj kažkaip dėl Turkijos turėjau mintį, norėjau su tavim pasitart, nes jūs dažnai ten. bet po to savaime atkrito, nenori MB dėl tų neramumų pastaruoju metu. Ispanija, Kroatija daug brangiau... O kažkaip Graikija mane nuo seno vilioja, todėl žiūrim ten.

Lietuvoje tikiu, kad gerai, jei esi pusę pasaulio išmaišęs, bet kai metai iš metų tik ten važiuoji, ir ne į geriausius orus, ne į šiltą jūrą, tai kažkaip aš jau nenoriu...

Taip, skaičiau aš tą temą, žinau, dėl to ir ūpo nebeliko taupytis. Ai, nu nugyvensiu su savais, jei ką  :D​ 

Atsakyti

[b]Blueta[/b] - kažkokios karikatūrinės vestuvės :hmm: Man tai išvis gaila jaunų moterų, kurios visą savo jaunystę ir gražiausias dienas atiduoda kažkokiems diedams.... Kad ir pinigingiems. Čia vistik svarbiausias faktorius tie turtai, ne kitaip... Aš nors ir ne pirmos jaunystės, nors ir dažnai vargstu nepriteklių ir t.t.. negalėčiau net įsivaizduoti savęs su kokiu 60 metų dėde :unsure: Už jokius pinigus :unsure:

 

mažiau tu jų gailėk, čia gi jų pasirinkimas. Nori visko čia ir dabar (papų, kelionių, prašmatnių rūbų, rankinių, brylių) -pačiai užsidirbt ilgai užtruks, bet visa tai gali suteikti vyras su padėtim.  O tokie dažniausiiai būna vyresni. Ir daug.

Nes vienetai bendraamžių gali ką pasiūlyt, plius, dažnai kvailoki ir nesubrendę būna-merginų akimis.

Vyresnis vyras gali būt ir įdomus pašnekovas ir puikus sekso partneris ir globėjas ir supratingas draugas, ir dar daug kas. Aišku, minusų irgi yra. ( susiformavę tam tikri įpatumai, vaikai iš ansktesnių santuokų ir t.t.) Bet kur jų nėra.

Aš tik norėjau pastebėt, kad Karos.prastai kažkaip labai čia atrodo. Natūroj tai šarmingas diedas (gan dažnai matau jį pietaujant)  ir nei senas nei ką. Pem keli metai tikrai nėra daug ir joks jis ne senis, kaip čia atrodo. Aišku, vertinu per savo prizmę 😃 

 Su šita mergina jie seniai jau, berods, vaikelio susilaukę buvo, tik gimė su širdies yda kiek pamenu, ir mirė. :( tai gražu, kad veda jis ją dabar ir šitus sunkius išbandymus  jų partnerystė atlaikė.

kaip ten sakoma-patvariausios santuokos iš išskaičiavimo 😊

 

Aš taupyčiau krūtinės susitvarkymui, o ne kelionei. Man kompleksą varė tie suskiai, norėjau susitvarkyt. Kelionė savaitei ar dviem, o krūtinė džiugina kasdien daug daug metų. Nusirengi vonioj ir gera akiai 😊 

Bet čia man. Aš gal biškį labiau savimyla ar savanaudė. Bet nemanau, kad turėčiau uždirbt šeimos atostogoms, lai vyras daugiau dirba, o moteris turi truputį ir palepinta būt 😊

Ai, ir dar. Jei šita mintis "užsėda", ji tavęs vistiek nepaliks. Tu grįši ir grįši prie jos. Gi buvau jau nutarus netaupyt papams, nupirkai šunį ir sakei, psio. Dabar va vėl....😃

 

 

Almost, kad aš nelabai fotografuojanti žinok. Mieliau mėgaujuos vaizdais a live, o ne pro objektyvo akį. Turiu biškį telefoniniu nuotraukų, galėsiu įmest 🎈

Išsinešdinau su vaikais, bo namus tvarko, tai dabar kine, po to pietaut eisim, vakare į baletą su maže.

 

laba.

 

 

Atsakyti