Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Drugeli, labai graži esi ir be tų papų netikrų!

O kiek kartų galima regitroj perlaikinėt teises??
Atsakyti

O jetus, Regitroj galima tik kazkiek kartu bandyt laikyt??? Kokia nesamone!!!

A.R. zmona pasakiska, jaunieji nedera nei pro kur. Jos apranga man irgi nei sis, nei tas, vedybu vieta fek. Zo, viska iskritikavau :D

Drugeli, papu tau nereik, reikia keliones. Del spanguoliu, taip - geriu sultis jau trecia diena. Kimba vis vien. Padejeja dave kazkokiu tableciu (naturalios), tai suveike, geriau siek tiek. Del jaunu merginu su dvigubai/trigubai vyresniais pritariu, bet nu juk pilnametes, zino, kam "pasiraso" ir tai ju sprendimas (angliskai geras terminas yra: "informed consent")

Feja . :4u:  Islaikysi.

Del maistu, tai uzsipavydejau, ommmm.... man omarai, kalmarai, zuvys, austres ir etc, yra kazkas tokio... :wub: :wub: :wub:

Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2017 01 05, 23:46)
<p>Del jaunuju tai net nepastebejau Ramanausko kelniu , akis prikauste toks jaunuju nesuderinamumas , nekazka man jie abu atrodo  rolleyes.gif vienas juodas kitas melynas , vienas dryzuotas , kitas taškuotas</p>

Va va😂😂😂😂😂Tą patį pagalvojau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(gaily @ 2017 01 05, 23:53)
Drugeli, labai graži esi ir be tų papų netikrų!


Pritariu!!!!
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Drugeli, aš irgi už kelionę, o ne už papus ax.gif

O Regitroj lyg nėra jau nustatyto egzaminų skaičiaus... Per metus nuo teorijos išlaikymo, jei neišlaikai praktikos, vėl viskas iš naujo, aš suprantu taip.

Ten tas egzaminuotojo komentaras, gal šiaip merginai nuramint buvo. biggrin.gif Supaisysi biggrin.gif

Ačiū, merginos už paguodą, baliončikus 4u.gif
Atsakyti

Drugeli, labai graži esi ir be tų papų netikrų!

O kiek kartų galima regitroj perlaikinėt teises??

Atsimenu man sake egzaminuotojas, kad vyrukas is 18k islaike. Va cia tai uzsispyrimas  :D 

Tavo metu budama vobse negalvojau ka valgyti ir ko ne. Ryjau viska is eiles, sportavau ir atrodziau ledas.

Gerai tau  :D  as nesakau, kad man nuo kiekvieno kasnio kilai auga, bet, kad as jei pasileidziu kasas prie tu leksciu, tai kaip geras vyras kertu. Tada reik primint, kad arba valgau, ka noriu, arba atrodau kaip noriu.

Drugeli, ziurint i kur kelione  :D  jei koki egipta, tai deciau papus. Fainai jie, vis tik  :D  

Labas rytas su kava. I darba tuoj, -19.

Atsakyti
Labukas 4u.gif

Attic, tu kai apkeliavusi daug, tau taip atrodo. As pvz tikrai rinkciausi Egipta sau ir savo seimai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 01 06, 10:20)
Labukas 4u.gif

Attic, tu kai apkeliavusi daug, tau taip atrodo. As pvz tikrai rinkciausi Egipta sau ir savo seimai. ax.gif

Tą patį norėjau parašyt smile.gif

Labas rytas. -21, visai nieko taip.
Atsakyti

Ir as ta pati rasyti norejau. Zmogui, kuris isvargo nuo kasdienybes, kuris neskrido lektuvu dar, labai gerai poilsis ir Egipte, kur saule, siluma ir svarbiausia UAI. Ir ne tokie ponai ten vaziavo(-uoja).

O pasakymas, kad paoai geriau uz Egiota, is viso keistas. Tai taip iseina, kad papai geriau uz Egipta, bet blogiau uz Maldyvus ar Tailanda?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 06 sausio 2017 - 09:59

Pas mus tai -13C. Bet pajury temperaturos pojutis visai kitoks. Nes dregme. Todel atrodo salciau. Ryte paskamhinau draugei ir asisiuliau pavezti ja su vaiku iki darzo. Bo jie eina pestute. Nusaltu nosi vaikas. Gaila toki klecka ryte tampyti.

Atsakyti

. O pasakymas, kad paoai geriau uz Egiota, is viso keistas. Tai taip iseina, kad papai geriau uz Egipta, bet blogiau uz Maldyvus ar Tailanda?

 

Tai taip, zinoma. Ispudziu nera ka lyginti, atsiminimai, kurie sukelia siurpuliukus. Egipto ispudziai isblesta labai greit, jei nesi naras. Tada kitas reikalas. Pailset galima dieviskai musu pajuryje. Jis nuostabus. Geriau nei egipto sarsalynas.

 

Bet.. as turejau galvoje, kad pvz kokia Kroatija, Ispanija gali ir nusverti, nes ispudzius palieka didelius ir ne tokie tolimi krastai.

Atsakyti

Vis tiek keistas palyginimas. Papai-Egiptas-Ispanija :D

Ispanija gerai. Bet ten visada bus brangiau, skrendant su vaikais. Ir cia faktas. 

Nublesta ispudziai? Jei zmogui reikia pailseti nuo kasdienybes (pirma karta gyvenime), tai svarbu siluma, jura, o ne lakstymas per vietas visokias. Nebent aplinkui kur.

Apie musu pajuri geriau nesnekek :D Nepasizymi jis gerais orais. Tikrai nesirinkciau jo ir neplanuociau cia jokio poilsio. Nes drugeliui reiketu nuomuotis kazka Klaipedoj/Palangoj (ir rezervuotinis anksto), o kainos cia neadekvacios. Kaip ir maisto. Isleis gal dar daugiau, negu kokioj Turkijoj ar Egipte su viskuo ir dar daugiau. O ir vasaros pas mus gal kokios 2 savaites. Gali pakloti daug pinigu ir prasedeti kambary, nes lis ir vejas pus. Tikrai kad Dieviskas poilsis :D Nesamone visiska tas musu pajurys.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 06 sausio 2017 - 10:39

Sveikos  :) 

katee - bet ne visiems ir reikia tos alinančiu karščiu alsuojančios vasaros.. aš žinau (labai artimai) žmogų, kuriam iš viso geriau jau lietus ir vėsuma, nei vasaros karštis  :rolleyes:  :D nu tai jau tam žmogui nei Egiptai, nei šmegiptai netiktų.. Paryžiuj viešint prie +35 žmogus pajudėt negalėjo, ant tiek karščio neperneša.. Tai žinai irgi kam ko reikia, kam ko norisi  :) 

Lietuvos pajūris man asmeniškai poilsiui atrodo netinkamas ne todėl, kad toks ir yra (tarkim), bet todėl, kad aš ten augus, tai man viskas įprasta ir nėr ko ilsėtis. Bet žiūrėk kiek traukiančių į Nidą, arba kad ir ne pajūrin, o į kokį Birštoną, Druskininkus. Tai irgi maisto kainos nelabai skiriasi matomai, nuo Klaipėdos / Palangos, ale žmonės ilsis ten  :hmm:  :ax: 

drugeli - aš irgi manau, kad geriau jau poilsis visiems, o ypač Tau, vyrui, po šitiek įvairių nutikimų. Krūtinė žinai - taip, tai laimėjimas asmeninis Tau pačiai, malonumas, mėgavimasis savimi. Bet iš kitos pusės atostogos irgi lygiai toks pat asmeninis laimėjimas, kur gali mėgautis, tuo malonumu dalintis su šeimyna ir tiesiog pailsėti, atitrūkti nuo rutinos, nuo kasdienybės.

Fėja - tikiuosi, kad trečias kartas nemeluos! Tos aikštelės ir man vėžį varydavo belekaip.. Aš tik pamenu, kad man labai pasisekė dėl aikštelės - kai laikiau (tą dieną pirma laikiau), tai buvo stipriai pasnigę ir aikštelės nespėjo visos tinkamai nuvalyt. Tai liepė važiuot tik ten, kur buvo nuvalyta. Tas buvo kalniukas berods ir dar kažkas, jau neprisimenu net. Ir egzaminuotojas sakė, kad man pasisekė  :D Nu negalėjau skųstis tikrai  :B  :D​ 

Attic - įmesk kokių kadrų į albumą  :) 

Blueta ir Tu pasidalink vaizdais, ką  :) 

Aš džiaugiuos, kad pagaliau penktadienis. Bet paskutiniu metu baisiai neišsimiegu, tai vėl atsikėliau su galvos skausmu.. Gal padės vanduo  :unsure: 

Atsakyti