Sveikos,
Bet tai jūs čia kalbat, ypač Attic, apie tuos kg, nei vienai jų nepriauga, grožis Attic kaip iš katalogo, tai net juokas ima, nekenkia tau tos trys lėkštės ir du šaukštai
Katee, bet gerai tu čia užsimojai pasiprocedūrint, mano užmojai tai fiasko baigiasi dažniausiai.Nugi taupiaus po truputį papams, bet dabar nutariau, kad dar pataupysiu ir vasarą į kokią kelionę išvažiuosim, bus gerai ir be papų Neturiu aš valios, bet pasakykit man, prašau, kad kelionė tikrai geriau mano atveju, please...
8p.m. - o ko tau tas uždegimas kimba? peršalt kažkur sugebėjai? O pas jus tokio daikto, kaip spanguolės būna? tau vis reik užva;gyt jų, ar sulčių išgert, padės tikrai.
Fėja - reik tikėtis, kad trečias kartas pavyks.
Būna visko, žinoma, pvz MB sesuo neišlaikė iš tiek kartų, kiek galima bandyt. ir viskas, be teisių sėdi, palaidojo šį reikalą. bet neburiu aš čia tau, nepagalvok, jei sakė, kad gerai vairuoji tai ir išlaikysi.
Blueta - kažkokios karikatūrinės vestuvės Man tai išvis gaila jaunų moterų, kurios visą savo jaunystę ir gražiausias dienas atiduoda kažkokiems diedams.... Kad ir pinigingiems. Čia vistik svarbiausias faktorius tie turtai, ne kitaip... Aš nors ir ne pirmos jaunystės, nors ir dažnai vargstu nepriteklių ir t.t.. negalėčiau net įsivaizduoti savęs su kokiu 60 metų dėde Už jokius pinigus