Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Attic - tai uztat yra proga nors suba pravedint. Kandys nesuvalgys :D

Atsakyti

Taip, Blueta, as ir noriu dabar pradeti, nes sake, kad degintis nei iki nei po proceduros negalima. Kainele tai didele, blecha. Ir jei, kaip tavo dukrai, 10 proceduru reiketu, tai nu naciort :D Bet galvoju, neturetu taip buti. O ir patogumas neispasakytas, isivaizduoju!

 

tai va, va, ir oda turi būt neįdegus. Todel svarbu spėt ipraeit kursą ki bikini sezono.

 Bet kaip jau sakiau, patogumas neišpasakytas. Ir ta oda ne tik kad be plaukų, bet nuostabiai švelni, kaip vaiko, lygi, be jokių paraudimų, be spuogelių, be įaugusių plaukų, kaip būna po depiliacijos. Ir be belendančių uodų "galvų" 😊

Žo, šitą procedūrą užskaitau 100 procentų 👌

 

Anila, širdele, ačiū. Šiai dienai viskas gerai, tuo ir džiaugiamės. Kai bus, jei bus, tada ir spręsim. 

Nematau prasmės nervintis iš anksto. Nes kiekvienas iš mūsų, bet kada gali išgirsti blogą diagnozę.

Atsakyti

Attic - tai uztat yra proga nors suba pravedint. Kandys nesuvalgys :D

Tai va, ta pati pagalvojau 😄

Apie tas injekcijas tai is profesines puses galiu pasakyt-priklauso kokio rezultato tikimasi. Hialiuronas uzpildys rauksle, uzpildas laikysis 4-8men. Botoxas suparalyzuos raumeni ir nesiraukysi toj vietoj, ko pasekoje rauksle nesusidarys. Bet jei ji jau tikrai yra botoxas jos neuzpildys, tik neleis gilesnei darytis. Issilaiko botoksas ilgiau. Galima kombinuot abu preparatus. Geriausia pas plastikos chirurga kreiptis, jis viska paaiskins. 

Bet siaip as uz biorevitalozacija arba adatine mezo. Tokiu budu oda pati skatinama gaminti elastina kologena, neleidziamos jokios toksines medziagos.

Atsakyti

Dar radioliftinga man idomu butu isbandyti.

 

Bet jau pradedu suprasti, ka anksciau tik is vyresniu moteru girdedavau (kai pati 20+buvau). Kad kol jaunas esi, atsikeli ryte - ir grazus. Nereikia leisti pinigu visokiom procedurom. 

O veliau viskas keiciasi. Turi skirti pinigu odai, plaukams, masazams ir pan.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 05 sausio 2017 - 12:05
Kas teisybė,tas ne melas👍kol jauna,tol ir ryte graži atsikeli biggrin.gif o va dabar jau man toks metas,kai turiu jau daugiau laiko skirti odai ir mąstau apie įvairias procedūras.

Buvau veido/kaklo masaže,ale anti raukšlinis biggrin.gif absol jokio efekto rolleyes.gif tik tiek,kad gera buvo biggrin.gif

Ačiū už nuomones 4u.gif

Išsisiurbiau namus,nuvaliau žaliuzes vaikų kambary,einu papusryčiauti ir maudytis.
Atsakyti

Radioliftingas, neitakos rauksliu labai, efektas buna kelias dienas ir tiek. Adatos yra sunkioji artilerija. Radiodaznis neprasiskverbia pakankamai giliai, kad kazka labai itakotu. 

As jau seniai pastebejau, kad nebe tokia ta oda. Atsikeliu visa tokia paburkus, paakiai tamseja. Nekazka...

Atsakyti

Attic - tai tu dar jauna. Ir jaunystej pasitaiko dienu (tiksliau rytu), kai atsikeli kazkokia netokia. O veliau dar ir visokios rauksles (smulkios ar gilios) prisideda. O jei dar odos spalva pilka ar su demem ir paakiai paburke, tadu visai kosmarS :D

 

Nors as dazniau sau patinku ryte, nei nepatinku :D Bet jei neisismiegu, tada is veido odos tas matosi :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 05 sausio 2017 - 12:47

Nenervuokit su tom procedurom  :D as ir noriu

Atsakyti

Rasytee - prisiprocedurinai jau. Daba sedek tyliai :D

Klausyk, ale is keliones leliu paraivezet, ka? :D

Atsakyti

Mano visi 4 iš kelionių 😃

Pirmagimė iš atostogų Palangoj, antra po Danijos, trečias po Kalėdinio šventimo Druskininkuose, mazgė- romantiškas Valentino dienos šventimo vaisius irgi iš pajūrio 😃

Visai natūralu, sakyč. Atostogaudami žmonės ilsisi, daugiau laiko skiria viens kitam, o pailsėję  ir meilei 😊

Atsakyti

Laba,

aaaa, pusles uzdegimas trecia diena kabinasi, atsilaikysiu tikiuos. Tiek darbu, bet itariu leksiu namo po visu susitikimu. :unsure:

Jo jo, pritariu Katee del odos, koks skirtumas jei kokia savaite nenusipylinguoju odos. Visa iskart papilkejus. Plius juoko rauksleles aplink akis, mimikos rauksles kaktoj,rrrr... Botokso dar bijau, tai tempiu... :D

As turiu namini lazeri, naudojau tik bikini, bet niekad viso kurso neisbaigiu. Siaip patogu, geriau uz depiliacijas. Koju plaukai pas mane sviesus, tai netiktu procedura.

Nuo kitos savaites prasides mano "uzklasine" veikla: dukrai reikia uzsakyti torta, suorganizuot gimtadieni, suaplikuoti i milijona mokyklu ir pan. Linksmybes prasideda :hmm: :huh2:

Atsakyti

Dar viena nauja šeima 

http://www.delfi.lt/...i.d?id=73361752

 

dvigubai jaunesnė mylimoji 😉

Jo dukra vyresnė. Karosas tai ne kažką atrodo.....o tik 53 metai.

 

Algiui Greitai reiketų savo dydžio kelnes pirkt, bo pats pasiauginęs masės tai kelnės kaip išaugtinės atrodo, aptemptos per leškas ir dupcę kaip pas paną. Gi ne džinsai.

Atsakyti