Sveikutės
Džiugu, jog tema atgijo, nors į SM retai beužsuku, stringa viskas labai...
Kiek spėjau paskaityt, labai smagu girdėt naujienas, 8p.m. didžiausi sveikinimai ir lengvo nešiojimo, ketee - smagu dėl statybų, nors ir nervų reikalaujantis dalykas..Terezza - oho kokie katukai ir kokia įspūdinga tatuiruotė Bet ar aš kažką būsiu supainiojusi, bet ar ne tu buvai tatuiruočių priešininkė?
Blueta - nesmagu dėl situacijos su šunimi, bet, mano manymu, didelė trauma sūnui gali būti, jei nuspręsit šunį perleisti kitiems šeimininkams Sunkus sprendimas ir nelengvas, nežinau, kaip elgčiausi aš... Mano merginos tai antro šuns nori - Pomeranijos špiciuko, sakiau, taupykit ir pirkit, vienas, šuo, ar du - jokio jau skirtumo man... Žinoma, mūsų gi mažas šuniukas.
gaily - smagu dėl dukrytės,ir viliuosi, jog visos problemos liko praeity Fėja Almost. - ačiū, jog pranešei apie atgijusią temą. Rasytee - sveikinimai sukaktuvininkei
Pas mane gyvenimas teka sava vaga, nieks per daug nepasikeitė, dirbu vis nemažai, "mažoji" šiemet keliaus į pirmąją klasę, o vyresnėlei - gan sudėtingas paauglystės tarpsnis prasidėjo, nuotaikų kaitos, atsikalbinėjimai. Sunku man. Vyresnėlė pakeitė muzikos mokykloj "specialybę" - šiemet pagrindinis dalykas bus mušamieji instrumentai, vis dar lanko bėgimo treniruotes, o mažoji visus metus lankė Špokaitės baleto mokyklą, šiemet toliau tęs savo "karjerą" ir taipogi lankys dailės mokyklą.
Na, o aš dabar daugiau groju, FB susikūriau savo puslapį, tai daugiau atsirado įvairių renginių, kur mane pakviečia pagroti. O šiaip daugiau viskas panašiai, nelaukiu mokslo metų ir aš, tokios gražios vasaros seniai bebuvo