Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Viską suprantu. Bet aš asmeniškai šitoj vietoj sūnui nuolaidų nedaryčiau. Jokių "gaila". Prisižadėjai - vykdyk. Negrįžti laiku - iš viso neisi. Neišjungia seralo iki 1-os - atimčiau devaisus jau 20h.

Bet čia aš. Bjauri.

Zinok, bjauri ir as. Tu gi zinai...

Bet. Kartais save pagaunu, bet gi jis dar vaikas, negalejo visko numatyt, negalejo zinot KAIP TAI bus sunku, jam tai nauja patirtis. Mes, suauge, ir tai matom, kad padarem klaida. Is kur tam vaikui zinot reikejo?

 Ir dar. As jau su baime ji isleidziu vedziot ta suni, nes ji tik vyras suvaldo.

Atsakyti

Na taip, Blueta, labai suprantu tavo jausmus.  :4u: Jei sūnus "rašosi" sutartis, kad vedžios - nu tai už sutarties nevykdymą yra pasekmės. Bet aišku mažokai jums tų problemų išsprendžia. 

 

 

 

Visą savaitę svarstėm svarstėm vardus, ir pasidavėm. Sesuo jau buvo užsidegus, bet pasiūlė n variantų ir visus atmetėm dėl vienokių ir kitokių priežasčių, tai ji ir sako: nebeturiu fantazijos  :D Niekas šįkart nekabina. 

 

 

 

 

 

 

 

Atsakyti

Zinok, bjauri ir as. Tu gi zinai...

Bet. Kartais save pagaunu, bet gi jis dar vaikas, negalejo visko numatyt, negalejo zinot KAIP TAI bus sunku, jam tai nauja patirtis. Mes, suauge, ir tai matom, kad padarem klaida. Is kur tam vaikui zinot reikejo?

 Ir dar. As jau su baime ji isleidziu vedziot ta suni, nes ji tik vyras suvaldo.

Esu tikra, kad jūs priimsit geriausią sprendimą.

Atsakyti
Blueta, uztat dabar labai gerai supratau, kad suns man nereikia. Viska ta pati galvojau, ir bernui savo sakiau, bet kai pasikalbi su zmonemis, tai dar labiau isitikini, kad nu nereikia.
Atsakyti
Labas.... 4u.gif

Blueta, dabar aiškesnė situacija.
Aš turbūt sudaryčiau sutartį (jei jau jūs jas sudarinėjat) ir kitokią. Kad pvz vieną katą per savaitę (ar mėnesį, ar pusmetį, kaip patinka) vedžioja tėtis, ir skaičiuočiau, kiek kartų netesybos buvo. Užrašyčiau. Parodyčiau jam, kiek kartų visgi, teko jį vesti, kad sorry, vaikiuk, bet jei taip toliau-yra norinčių būsimų šeimininkų. Būtinai duočiau vieną šansą pasitaisyti. Jeigu vyktų viskas be pokyčių, tuomet atiduočiau. Sūnui būtų gera pamoka. Žinotų, kas tai yra "norėti šuniuko". Aišku, jam ta pamoka ankstyva ir labai karti būtų, bet.... Tada arba susitaikyti, kad tas šuo yra JŪSŲ ir taškas, nieko iš vaiko per daug nesitikėti. Arba pateikti aiškiai, kodėl jis atiduodamas.
Papildyta:
QUOTE(8 p.m. @ 2018 08 29, 23:57)
Visą savaitę svarstėm svarstėm vardus, ir pasidavėm. Sesuo jau buvo užsidegus, bet pasiūlė n variantų ir visus atmetėm dėl vienokių ir kitokių priežasčių, tai ji ir sako: nebeturiu fantazijos  biggrin.gif Niekas šįkart nekabina. 

wub.gif Dar laiko daug. Sugalvosite kažką wub.gif
Atsakyti

wub.gifDar laiko daug. Sugalvosite kažką wub.gif

 

Dar daug, bet tūkstančiais vardų persvarstėm. Reikia, kad ne tik nuomonės sutaptų, bet ir skambėtų gerai trimis kalbomis, plius pas mus gimus vaikui - tik dvi dienos užregistruoti vardui, tai jau turi būti numatęs. Aš buvau išrinkus vardą, pasiryžus įkalbinėti vyrą, bet vardas šįmet kaip tyčia Top antras JAV, negaliu net mąstyt tada.

 

Darom dabar pertrauką.  :D

Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2018 08 30, 16:25)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72191450" data-time="1535628292">
<div>
<p>vartotojo įkelta nuotraukaDar laiko daug. Sugalvosite kažką vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Dar daug, bet tūkstančiais vardų persvarstėm. Reikia, kad ne tik nuomonės sutaptų, bet ir skambėtų gerai trimis kalbomis, plius pas mus gimus vaikui - tik dvi dienos užregistruoti vardui, tai jau turi būti numatęs. Aš buvau išrinkus vardą, pasiryžus įkalbinėti vyrą, bet vardas šįmet kaip tyčia Top antras JAV, negaliu net mąstyt tada.</p>
<p> </p>
<p>Darom dabar pertrauką.  biggrin.gif</p>

Ojej, net prisiminti nenoriu vardo rinkimo. Kazkaip dvyniams lengvai isrinkom. Abiems tiko - ir man ir vyrui. Bet treciam vos ne visa nestuma kariavom. Kiek nervu buvo. Sakau, jei reiketu 4 bernui rinkti varda, tai jau tikrai, tikrai netureciau jokio varianto😄

Grizau is pedikiuro. Greit vesiu bernus i kirpykla, puostis pries Rugsejo 1d.
Kaip jusu paaugliai, megsta sukuosenas daryti? Mano vienas is dvyniu megsta kazka mandresnio. Ryte prie veidrodzio sukuojasi, su vandeniu ten guldo, stato grifka ir pan. O uzsispyrelis tai ne pro kur. Jokiu grifku, susukavimo ant soniuko, jokiu geliu ir pan. Jei kirpeja nepaklausia ir speja geliu patepti, tai matau kaip raukiasi berno veidas😄 Tada, isedes i masina, ar net dar nedaejes iki jos, pradeda viska taisyti, i prieki susukuoja ir tiek ziniu. Kuo paprasciau jis nori. Jokiu navorotu jam nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 30 rugpjūčio 2018 - 16:15
QUOTE(Rasytee @ 2018 08 29, 11:40)
<p>Sveikos,</p><p></p><p>vakar atsventem Migles pirmaji gimtadieni 😍 ,

Sveikinimai wub.gif

As ir kartais pasvaigstu del suns, bet vyras sako ne ne. O kai pamenu haski bute... ojej... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 31 rugpjūčio 2018 - 15:34
QUOTE(gaily @ 2018 08 31, 17:27)
Sveikinimai  wub.gif

As ir kartais pasvaigstu del suns, bet vyras sako ne ne. O kai pamenu haski bute... ojej...  biggrin.gif

Tai reiskia vargo turejote irgi biggrin.gif O dabar suo pas tevus? Kodel atidavet?
Atsakyti

Rasyte, sveikinimai  :4u:​ 

Atsakyti

Katee, as jau ana savaite abu savo garbanius apkirpau.

Bernas darosi stiliovas, nesakyciau, kad labai jis ten tuos plaukus "delioja" ar pries veidrodi staiposi, bet visad aiskiai zino kokio kirpimo nori :D

Tai ka, paskutine vasaros diena. Laaaabai grazios vasaros, reik pasakyt.

Ryt svente mokykloj, maniskiams skirtingu metu, pradinukams biski veliau, sunus jau 8-okas-jiems nuo 10 val.

Labu.

Atsakyti

 

Ryt svente mokykloj, maniskiams skirtingu metu, pradinukams biski veliau, sunus jau 8-okas-jiems nuo 10 val.

 

 

 

Oi šeštadienį? Aš kažkaip primiršus, ar mums taip būdavo. Aišku, Rugsėjo 1, tai ne JAV pirma diena, kur mokykloj testą duoda.  :B  Kaip komentavau MB, gal dėl to pas europiečiai mokyklinukai ir lenkia amerikiečius, nes nu nesveika jie spaudžiami, varo beveik be atostogų ir vis vien rezultatai prastesni. 

 

 

Blueta, o kaip tavo mergina? Daug laiko puošdamasi praleidžia? Vedi specialiai pas garbanų specialistus ar nereikia?

 

 

Rasytees pupą su pirmuoju  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8 p.m.: 31 rugpjūčio 2018 - 17:11