QUOTE(8 p.m. @ 2018 08 30, 16:25)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72191450" data-time="1535628292">
<div>
<p>
Dar laiko daug. Sugalvosite kažką
</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Dar daug, bet tūkstančiais vardų persvarstėm. Reikia, kad ne tik nuomonės sutaptų, bet ir skambėtų gerai trimis kalbomis, plius pas mus gimus vaikui - tik dvi dienos užregistruoti vardui, tai jau turi būti numatęs. Aš buvau išrinkus vardą, pasiryžus įkalbinėti vyrą, bet vardas šįmet kaip tyčia Top antras JAV, negaliu net mąstyt tada.</p>
<p> </p>
<p>Darom dabar pertrauką.
</p>
Ojej, net prisiminti nenoriu vardo rinkimo. Kazkaip dvyniams lengvai isrinkom. Abiems tiko - ir man ir vyrui. Bet treciam vos ne visa nestuma kariavom. Kiek nervu buvo. Sakau, jei reiketu 4 bernui rinkti varda, tai jau tikrai, tikrai netureciau jokio varianto😄
Grizau is pedikiuro. Greit vesiu bernus i kirpykla, puostis pries Rugsejo 1d.
Kaip jusu paaugliai, megsta sukuosenas daryti? Mano vienas is dvyniu megsta kazka mandresnio. Ryte prie veidrodzio sukuojasi, su vandeniu ten guldo, stato grifka ir pan. O uzsispyrelis tai ne pro kur. Jokiu grifku, susukavimo ant soniuko, jokiu geliu ir pan. Jei kirpeja nepaklausia ir speja geliu patepti, tai matau kaip raukiasi berno veidas😄 Tada, isedes i masina, ar net dar nedaejes iki jos, pradeda viska taisyti, i prieki susukuoja ir tiek ziniu. Kuo paprasciau jis nori. Jokiu navorotu jam nereikia.