Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Jo.... Vasara nušuoliavo..... Bet buvo pasakiškai gera.

Pas mus šiandien nedarbo diena, tai miegojau ilgai, dabar po namus sau slampinėju. Eisiu sportuot.

Atsakyti

Blueta,  skurdus, nes nieko kito negaliu nuryti. atsikandu ir negera. Gerėja po truputį, bet mėsos negaliu valgyt. Blokuojasi visos sistemos.  :hmm:  Ir taip, nei gramo nepriaugau. Bet ir nenumečiau. Jau tavo studentė, tai stiprių įspūdžių mėgėja. Vau. 

 

 

Pas mus šiandien nedarbo diena, tai miegojau ilgai, dabar po namus sau slampinėju. Eisiu sportuot.

 

Pas mus kitas pirmadienis. Laukiu nesulaukiu.

 

 

Gaily, svarbu, kad pupai gerėja, o jau koncertai - visad progą surasit.

 

 

Sėdžiu lazarete blyn. Nu bet kas per šlykštumo virusas, net ėmiau mąstyti, kad mano patirtis su rotu nebuvo tokia bloga kaip su šiuo rankų-kojų-burnos. 

Atsakyti

Jau tavo studentė, tai stiprių įspūdžių mėgėja. Vau. 

 

 

Sėdžiu lazarete blyn. Nu bet kas per šlykštumo virusas, net ėmiau mąstyti, kad mano patirtis su rotu nebuvo tokia bloga kaip su šiuo rankų-kojų-burnos. 

Neklausk. Jei sprando nenusisuks per tuos savo ryklius ir komodo drakonus ( net nzn kas tas yr, o ji del ju i kita sala skrido).

 

ai va kokie slykstukai, fui

https://www.youtube....h?v=WCjNQqRdv7U

 

oi, kad greiciau palengvetu  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 27 rugpjūčio 2018 - 16:51

Neklausk. Jei sprando nenusisuks per tuos savo ryklius ir komodo drakonus ( net nzn kas tas yr, o ji del ju i kita sala skrido).

 

ai va kokie slykstukai, fui

https://www.youtube....h?v=WCjNQqRdv7U

 

oi, kad greiciau palengvetu  :4u: 

 

Jo apie Komodo esu girdėjus, man irgi įdomu būtų. Ryklių - nope. Man tai nerealu, kaip ji daug skraido (aš parajonikė šiuo klausimu, renkuos tik tam tikras avialinijas, mano filipinietis draugas jau kažkada juokėsi, kad Filipinuose išprotėčiau: maži sukriošę lėktuvėliai tarp salų skraidyt). Bet jaunystėj kitaip ir mąstom aišku, aš pati kiek naktim atsitrankius po neaiškius rajonus, ir neaiškių tipų sutikus pakrypusių, paskui tik kiek atsargiau į aplinką reaguodavau, apšviestom gatvės pusėm vaikščiodavau, stebėdavau žmones šalia, bet naktinių vizitų neatsisakiau   :D  O vat dabar kalu 6-metei, kad jei kada suaugus nuspręs bėgiot tamsoj/mažiau apgyvendintuose rajonuose/parkeliuose ir pan., tai tegu geriau į sporto klubą varo, nes tiek ir tiek istorijų apie pagrobimus/nužudymus bėgiojant prisiklausiau, kad kraupu.

 

 

Ačiū ačiū, pražliumbiau savaitgalį, šiandien jau tos pūslės nyksta nyksta. Pasijutau savanaudė, nes u tik virusas, o va žmonės turi baisesnių neišgydomų ligų ir gyvena taip.

Atsakyti

Na, su rykliais jau plaukiojau, vinam net už uodegos čiuptelėjau. O Komodo drakonai must see sąraše.  :D​ 

Atsakyti

Man tai nerealu, kaip ji daug skraido (aš parajonikė šiuo klausimu, renkuos tik tam tikras avialinijas, mano filipinietis draugas jau kažkada juokėsi, kad Filipinuose išprotėčiau: maži sukriošę lėktuvėliai tarp salų skraidyt).

Matei, kokiais lėktuviukais aš Nasca linijų ir The Great Blue Hole žiūrėt skridau?  :D 

Blerbia, plerpia, purto ir krato. Sunku suprasti, kaip iš viso pakyla. Ale skrenda, ir ką tu jiems  :D​ 

Atsakyti
Sveikos.

8pm - nu nesmagu tie virusai. Ypac siuo metu tau 🙄 Kaip visada ne laiku tos ligos uzpuola. Sveikatos 4u.gif

Aga, ir as galvoju, kad jaunystej visiskai nieko nebijojau. Viskas kitaip atrode. Dabar ir puse tiek nedaryciau, kiek anksciau😄 Bet smagu buvo!

As skraidyti nebijau. Man smagu👌 Jokiu pasaliniu minciu neturiu pries sedant i lektuva.

Vasaros beveik neber. Bet vis dar silta, smagu👍Mokyklos nelaukiu juodai. Aisku, is vienos puses gerai, atsiranda rezimas. Bet tas maratonas - brrrrr.... Nenoriu nei pagalvoti.

Atsakyti
Blueta, kaip jums sekasi suni auginti? Kaip sunus, ar nedingo noras ji vedzioti, uzsiimti su juo ir pan.?
Jetau, tas mano bernas is proto mane isves tuoj. Zyzia kiekviena diena, kad nori suns, kaip pats ivardina, artimo draugo🤔 Prisiekia rupitis ir priziureti. Jau pora metu zyzia. Kosmaras. Man taip baisu imti ta suni, juk cia didziule atsakomybe. Ir uzsiimti, reikia, ir priziureti, ir daug visko... O paaugliui xrien znajet kas saus i galva. Atsibos, nenores... Nors nepasakysi, kad tas mano vaikis kazkoks neatsakingas, ne. Jis labai myli sunis, gaili visu. Parsiveda i kiema valkataujancius visokius, maitina, gert nesa. Bet apie viska pagalvoju... Juk negali paimti, o paskui ismesti, kad ir ka iskres. Grynas seimos narys jau bus.
Sedi skaito apie ju charakteri, protevius ir pan. Jau isguglino siu sunu veislynus Lenkijoje 🙄

Nori sios veisles suns, tikras dramblys, sveria vos ne kaip as, Cane-Corso:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 28 rugpjūčio 2018 - 15:05

Kate, as niekada tokio noro ir neturejau :D butu mano valia, mes nebutume jo pirke net. Sutikau tik del sunaus. Nu jofana, sakiau gi, meldesi vakarais gal du metus ( is tikruju meldesi, ne perdedu, turejo susikures maldele), nusileidom matydami jo ta begalini troskima tureti suni.

Ne, noras jam nedingo, vedzioja, pareiga vykdo, pasibaram/pakariaujam del:

-ar matei, kad suo vandens neturi? tavo pareiga suziuret, gyvas daiktas, privalai.

-ar sukavai sian suni, matei kiek plauku namie? mars prasiurbt.

-nesvarbu, kad lyja, ciuozk vedziot, sakiau, kad suni reiks vedziot visokiu oru, rubus tam turi tinkamus.

ir t.t. ir pan.

Bet. Suo arklys apie 55, vyras turi labai daug ne tai, kad prisdet, o galima sakyt dirbt visa ta sunku darba, bo paauglys dar zioplelis, o suo gudragalvis ir ta puikiai jaucia, tai hrien ten jo klauso, be vyro tvirtos rankos, jaustusi, kad jis cia bosas, o mes tik tarnaut jam turim.

Skiepai, nukirminimai, nuerkinimai, ligos, tomografai,  operacija ( vienos akies voko), galvaskausmis kur ji det kai isvykstam ir t.t. ir pan. Turek tai galvoje. Taves neuzteks, reiks vyrui daug tame dalyvaut. Ar jis to nori? ar tures laiko?

Nes tokiems sunims reik labai daug demesio ir dresuros.

Jeigu butu galimybe laika atsukt manes nebeveiktu jokios maldos :D buciau kietesne sitai uzgaidai-lai laiko suni, kai suaugs ir savo namus tures. Myliu sunis, bet visai nenoriu jiems tarnaut/tuo gyvent.

Tikiuosi, atsakiau. :)

Atsakyti
Blueta, apie viska, ka parasei, galvoju ir as. Net dar suns neturedama, suprantu, kad toki drambli (irgi +/-50kg sveria tokie) sunus nepavedzios. Vakar, vaiksciodama miske su vaikais, sakiau ta pati sunui. Vyras tikrai netures laiko vedziojimams. Oi, ne ne. Dresura butina, nes jei toks arklys durnas uzaugs, tai ka zinau unsure.gif O ir pinigu nemazai iseina tokiems drambliukams. Ir apie baldus irgi pagalvoju. Vis tiek nebus taip, kad visai nieko nieko nepadarys. O dar nauji namai doh.gif Nu zo... As sakau, palauktu bent kol paciam 15 metu sueis. Jau butu didesnis, stipresnis. Gal pasikeistu kas, gal persigalvotu. Kita vertus, nupirk ta suni, kai bernui 15 metu, tai irgi... Isvyks kur studijuoti ar dar kas ir kapec.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 28 rugpjūčio 2018 - 16:33

Ai, dar vieno "perliuko" nepapasakojau. Musu grazuolis nepernesa vaziavimo auto, vemia kiekviena karta vezamas. Sertas, nesertas, prieky sedi ar gale ar bagazinej, vemia na niet. Jeigu neturi is ko vemia tulzim, putom, issivolioja tame. Slykstu, neklausk. Sunus valo, neburba. Aisku, padedu, pervalyt po jo reik. Nu bet pati supranti.

Tai i dresura nuvezt misija neimanoma, nes nusivemia, kad neturi jegu komandu vykdyt, tai kokia prasme ten vezt...pavargom pora menesiu, metem sita brudna reikala. O socializuot/dresuot tai reikia, rimtas gi suo, gali pridaryt bedos.

 Vyras dirba namie, kvieciasi dresuotoja i namus privaciai ( kainuoja aisku kitaip ), bet nei jis ten labai nori tai daryt, nei ji "veza", daro del to, kad reik. 

Nusivezt i sodyba isbandymas irgi. Aisku, vezames, nes ner kitos iseities. Betgi del situ jo vemimu turim vaziuot dviem automobiliais, nes negaliu sudet saldytuvu/ maisto krepsiu salia vemiancio suns.

Jau nekalbant apie tai koki kvapa as po to turiu ir kiek ji reik naikint chemiskai.

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2018 08 28, 18:31)
<p>Ai, dar vieno "perliuko" nepapasakojau. Musu grazuolis nepernesa vaziavimo auto, vemia kiekviena karta vezamas. Sertas, nesertas, prieky sedi ar gale ar bagazinej, vemia na niet. Jeigu neturi is ko vemia tulzim, putom, issivolioja tame. Slykstu, neklausk. Sunus valo, neburba. Aisku, padedu, pervalyt po jo reik. Nu bet pati supranti.</p><p>Tai i dresura nuvezt misija neimanoma, nes nusivemia, kad neturi jegu komandu vykdyt, tai kokia prasme ten vezt...pavargom pora menesiu, metem sita brudna reikala. O socializuot/dresuot tai reikia, rimtas gi suo, gali pridaryt bedos.</p><p> Vyras dirba namie, kvieciasi dresuotoja i namus privaciai ( kainuoja aisku kitaip ), bet nei jis ten labai nori tai daryt, nei ji "veza", daro del to, kad reik. </p><p>Nusivezt i sodyba isbandymas irgi. Aisku, vezames, nes ner kitos iseities. Betgi del situ jo vemimu turim vaziuot dviem automobiliais, nes negaliu sudet saldytuvu/ maisto krepsiu salia vemiancio suns.</p><p>Jau nekalbant apie tai koki kvapa as po to turiu ir kiek ji reik naikint chemiskai.</p>

Eina sau, vargelis😳 Ot, *****, neturejote problemu. O dabar ner kelio atgal. Sakes🙄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 28 rugpjūčio 2018 - 16:35