Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

QUOTE(Terezza @ 2018 08 04, 17:58)
>Orientalai ir siamai yra vienos iš tų kačių veislių, kurios alergijos nekelia. Yra tokių ir daugiau. Pasigooglink.</p>

Taip, žinau. Bet man nebent sfinksas GAL. Nes išbandžiau realiai katę, kuri turėtų nekelti alergijos. Čia matyt, labai individualu. Mano sesuo turi Cornish Rex. Man baisuma kaip ne kas nuo jos. Ypatingai net sakyčiau... Nes būčiau įsigijus katę, o ne šunį.... bet kai pamačiau, kad matyt nieko čia nebus-galutinai dėl šuns apsisprendžiau. Man ne tik nuo kailio, man ir nuo seilių... nuo šuns seilių irgi truputį, bet palyginus chrenavnia, nes nuo kačių seilių tai kaip nudegimai-pūslėm išvaro tas vietas. Nuo šunio tik parausta ir niežti truputį rolleyes.gif
Atsakyti

Tai visiems nuo seilių. Tiksliau nuo seilėse esančio baltymo. 

O dėl reakcijos į kates tai taip, individualu. Matyt tu ypatingai jautri.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2018 08 04, 18:58)
<p>Tai visiems nuo seilių. Tiksliau nuo seilėse esančio baltymo. </p><p></p><p>O dėl reakcijos į kates tai taip, individualu. Matyt tu ypatingai jautri.</p>

Aš maniau nuo kailio daugumoj unsure.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas, damos. 

Kaip gyvenat? kas ka veikiat?

Remontai baigti, dazais namai kvepia, sienos svarios, jokiu nuciupinimu  :wub: 

Dar liko svetaines minkstas kampas, turi pristatyt uz poros savaiciu, ir psio. Smagu atsinaujint namus.

Atsakyti

Labas rytas, damos.  Kaip gyvenat? kas ka veikiat? Remontai baigti, dazais namai kvepia, sienos svarios, jokiu nuciupinimu  :wub:  Dar liko svetaines minkstas kampas, turi pristatyt uz poros savaiciu, ir psio. Smagu atsinaujint namus.

Labai smagus jausmas!

mes tai pajuri , mazei dantys dygsta tai ir tempos turejo ir nuo ranku nenulipa 😏

Atsakyti

Sveikos  :) 

Aha, tikrai - kaip gyvenat?  :) 

Pas mus ilgasis savaitgalis buvo, o aš nuo ano antradienio sirgau, tai nelabai smaginausi  :D 

Kitą pirmadienį skrendam atostogų savaitei, tai norėtųsi pailsėti. Bet turėsim tris dideles progas, tai žodžiu toks tas ir poilsis - pailsėsim per pusantros dienos grįžę  :D  :D 

Aš kurią dieną FB pamačiau drugelį, tai galvoju ar jai rašė kas nors dėl temos atgijimo? Jei ne, aš galiu parašyti  :)​ 

Atsakyti

Parašyk, aišku. Aš neturiu jos FBuke.

Rasyte, oras puikus sėdėt pajûry. Kaip jūsų remontai, nesibaigia?

Atsakyti

Aš mergvakarį atbaliavojau, reportažą pabaigiau, penktadienį baigs tattoo.

Atsakyti
Sveikos. As su klausimu.
Gal kas gali pakomentuoti ka nors apie zidini, kuris yra dvipusis? Gal turite pacios ar jusu pazistami/draugai? Norime patraukti viena siena, kad butu daugiau sviesos. Tokiu atveju zidinys stovetu pats sau vienas, neimontuotas i siena. Ar praktiska, kazin🤔
Atsakyti

As buciau irgi pasirasius, pakentejus. del galimzbes susitikti.

Ula, 9 metai tai visa amzinybe, labai daug kas per juos pasikeicia.Tu dar visai jauna moteris. O as jau pagyvenusi.

Pas Rasyte, berods, dvipusis.

Esu macius graziu "pakabinamu", jei didele erdve.

kazkas tokio

https://www.google.l...EwDMNtTklxqdyM:

https://www.google.l...mr7ryBiG98KfMM:

https://www.google.l...KxcdqCacTCZdBM:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 07 rugpjūčio 2018 - 14:41
Tie pakabinami graziai attodo, bet interjeras turi buti toks minimalistinis gal🤔
Va, radau, kas patinka mazdaug:
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Radau, kur LT pirkti toki.

Kaina:
Tik viršus - 10164 Eur
Su stiklu -  5142.50 Eur
🙈🙈🙈

Kainele😮 Vyras man sako, kad kai renkuosi kazka ir nematau kainos, tai butinai tai bus vos ne brangiausias daiktas 🙄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 07 rugpjūčio 2018 - 17:37

Parašyk, aišku. Aš neturiu jos FBuke. Rasyte, oras puikus sėdėt pajûry. Kaip jūsų remontai, nesibaigia?

pats remontas jau baigtas , uzuolaidos uzsakytos , sviestuva turi kabint kazkada... keliu baldu reiks , bet dar nesugalvojau ko noriu ir plius laiko paieskot net nera . Atidedu rugsejui

Atsakyti