Aš paskutinėj kelionėj beveik 8kg pliuso prisidėjau. Numečiau šiaip ne taip. Dabar jau saugosiuos, nes jaučiausi tikrai negerai. Iki idealios savojautos dar 2-3 reikia numest.
Vakar savo Harpiją pafotkinau.
O čia Bestija ją iš aukštybių stebi:
Terezza , ko emeisi kad numetei ?
Pas mane valios 0 🤦♀ Niekad nereikdavo kovot su svoriu tai man cia katorga , noriu as valgyt visko ir daug 👿
Tai ats pats, kaip ir visada - iš raciono išmečiau angliavandenius ir plušėjau sporto salėj.
Prieš tai normaliai sportuot negalėjau daugiau, nei metus. Petį susitraumavus buvau. Vieną kartą masažistas atstatė. Pora mėnesių po atstatymo išvažiavau į kelionę ir ten, betampant lagaminą, skausmas grįžo. Tai po kelionės vėl pas manualistą ėjau. Pilnai skausmas dingo va gal prieš kokius tris mėnesius. Tai tada jau ir užsiėmiau rimčiau sportuot, nei iki tol tai taip pusiau tik dirbau, nes vis saugotis reikėjo.
Tik karts nuo karto vis ant kokio torto ar keksiuko paslystu . Va ir šiandien užkvietė kitam šeštadieniui į mergvakarį. Tai ryškiai tėkšiuosi fizionomija į tortą.
Harpija atrodo tokia gera, naivi... Bestija gi rafinuota, gracinga, islaikyta kate... Is zvilgsnio sprendziu. O kaip is tikruju?
gaily - tavo mergyte visur sypsosi😍
Matai, Harpija dar leliukas Jai tik trys mėnesiai ir savatė. Bestijai 7,5 mėn. Tai lyginti nelabai išeina. Kai Bestiją parsivežiau, ji buvo tokia pat miela dundukė, kaip Harpija dabar. Tik Harpija drąsesnė. Tai žiūrėsim., kaip su tuo gracingumu bus. O Bestija tai taip. Rafinuotumo įsikūnijimas dabar. Ledi tiesiog.
Terezza, tavo kačiukai tai man LABAI Dažniau brūkštelk apie jų gyvenimą
Tai Bestija jau kelis mėnesius gyveno pas tave ir manė, kad bus karalĖva vienintelė nepakartojama namuose Ir staiga šeimininkė atvežė baltąją snieguolę Harpiją?.... Maždaug įsivaizduoju..... Bet kadangi abi jauniklės dar, tai tikiuosi susigyvens ir bus draugės.
Bet charakteriai bus skirtuingi, manau, nes Bestija vistiek, turbūt auklėja Harpiją... herarchija aiški kol kas, jaučiu..? Kai paaugs, tai tų kelių mėnesių skirtumo jau nesijaus, bet Bestija iki tol jau bus parodžius, kas čia vadas... Nebent Harpija parodys ciongo.... Na, labai įdomu.
Aš tiesiog matau pagal savo šuniuką. Labai aiški herarchija pas ją. Mes su vyru šeimininkai. Aš pagrindinė, nes na, ji jaučia, kad ji MANO. O vaikai jau jai dzin. Ypač jaunesnė. Išvis palaida bala. Matau, kad šuniui jaunėlė jauniklis.
Susidraugavo greitai. Šiandien dar tik 8-a diena, kai Harpija čia, o jos jau berods nuo užvakar miega kartu. Bestija Harpijos neauklėja. Labai švelni ir atsargi ji. Pirmom dienom, aišku, šnypštė ir urzgė, bet greitai nustojo. Vėliau, įtariu, Harpija vadovaus, nes ji gerokai drąsesnė. Pvz. Bestija pati pas mane ant kelių atėjo tik po 2-jų savaičių, o Harpija jau pirmą naktį į lovą įsiropštė. Pirmas dvi dienas Bestija iš viso kamputy už sofos tupėjo, o Harpija iš karto aplinką tyrinėti bendė. Susilaikydavo tik Bestijos bijodama. Bet vos Bestija į balkoną, taip Harpija iš savo namuko į kambarį.
Manyčiau, kad veislynuose labai skirtingos sąlygos buvo. Pas Bestiją ramuma ir tyla, tokiam gluškaimy, tai iki dabar ji stiprių garsų baidosi, bėga slėptis. O Harpija augo su vaikais ir rotveilerių pora, tai jai viskas dzin. Reaguoja tik už pakarpos pakratyta.
Abi kuo puikiausiai leidžiasi karpyti nagus, abi vienodai vandens vengia. Dėl maisto nesipeša.