Sveikos
Aš nei veidui, nei plaukams, nei kūnui jokių įmantrių procedūrų nesu dariusi. Kažkaip kol kas dar ir poreikio didelio nejaučiu kažkokio. Kartą kai padarė mechaninį odos valymą ir masažą, tai susitvarkė oda ir viskas, užteko Aišku, ateity neatmetu, kad tikrai reikės imtis visokiausių ten reikalų, o bet tačiau šiai dienai džiaugiuos jauna oda, naudoju tik įvairius serumus (The Ordinary produkciją) ir tiek žinių
Blueta - labai smagu dėl dukros, tokia kelionė, tokie įspūdžiai Jergus, norėčiau ir aš taip. Kuo toliau, tuo labiau kirba kažkas viduj imt, viską mest kokiam pusmečiui ir pakeliaut. Bet mes abu su vyru tokie karjeristai esam, mums reik darbų. Atsibostų keliaut tiek jaučiu O ir šiaip vyras mano praktiškas žmogus, stabdo dėl finansų - neužtektų mums tiek, kad pusmetį be galvos sukimo leistume sau keliaut. Tai tenka tik atostogas trupiniais planuotis ir tiek Bet smagu labai, kai jaunas žmogus keliauja, atranda, pamato, susipažįsta - geriausios dovanos tokios, tikrai
8pm - aš gaminti labai nemėgstu. Labai. Gaminu tik iš reikalo ir retkarčiais užeina noras kažką naujo išbandyti. Todėl labai džiaugiuosi, kad vyras kasdien gamina pusryčius. Aš kartais savaitgaliais palepinu kuo nors. Vakarienes gaminam kartu dažniausiai, bet jeigu aš sportuoju, tai jis suruošia viską ir pagamina, kol grįžus nusimaudau. Žodžiu tikrai nesibritkija gaminti, nors ir jam pačiam nelabai patinka. Ale mūsų problema dar ir ta, kad mudu abu labai, labai išrankūs maistui. Tai žodžiu nenoras gaminti ir išrankumas tikrai savo padaro..
katee - pasidalink savo atradimais, kur valgot pajūry mes būsim grįžę kelioms dienoms ir vis norisi kažką atrast, pabandyt. Užsikepus esu nulėkt į "Onorė" degustacinio meniu. Dar būtinai noriu Palangoj į "Šilelis" - labai patinka man ta vieta Ir pats interjeras, ir maistas liuks. Galvoju, aišku, į "Pušų paunksnėje" užlėkt pavalgyt - man ten sentimentai visad apima Kur dar lekiat valgyt Klaipėdoj, kur rekomenduot galėtum?
Tiesa, nauja versija naudojimui žymiai patogesnė Tikrai pabandyk prisijaukint ją. Aš stebiuosi, kad senoji versija vis dar palaikoma..
Fėja - o kodėl geriau grįžtum namų šeimininke būti, nei dirbti? Tiesiog šiaip smalsu Nepatinka darbas?
Gražios dienos visoms ir skanios kavos