As vat spf naudoju, o jos blyn isryskeja pavasari. Aisku, nebuvau naikinus su lazeriu as.
Papildyta:
Blueta, o kiek kainavo?
Hialurono ar botokso nesu nė karto bandžius, bet mano problema ne raukšlės, o fizionomija, kuri važiuoja žemyn.
Pigmentines stipriai apnaikinau šitu daiktu: https://theordinary....ha-30ml?redir=1
Nedingo visiškai, bet labai pašviesėjo. Visą laiką naudoju apsaugą nuo saulės, tai neparyškėja man jos net po kelionių saule.
Labas naktis. Pradėjau reportažą, kam įdomu: https://www.supermam...sis/?p=72153610
Kaip graziai antakiai pasvieseje, Kate
Sian studente iskeliavo i Azija, keliaus pora menesiu po Indonezijos salas. Pirmas stoptelejimas Singapure, kuriame leisis uz 14 valandu (is Londono skrenda), is ten i Dzagh Dzakarta.
Padovanojom kelione univero baigimo proga, lai pasilepina, pailsi, 16 metu sunkiai mokesi.
sveikos.
Kaip graziai antakiai pasvieseje, Kate
Sian studente iskeliavo i Azija, keliaus pora menesiu po Indonezijos salas. Pirmas stoptelejimas Singapure, kuriame leisis uz 14 valandu (is Londono skrenda), is ten i Dzagh Dzakarta.
Padovanojom kelione univero baigimo proga, lai pasilepina, pailsi, 16 metu sunkiai mokesi.
sveikos.
Ziaurei smagu 😍
mes jau jauciam azijos ilgesi 😁 bet mazoji tokia judri , kad dar truputi reik palaukt 🤔
Procedūrų išvis nerekomenduosiu, nes "invazinių" nesu bandžius, stipriausia, ką esu padarius, tai tie "peel" vadinami. Ale nu oda gražiai atrodo, bet stebuklų niekas nedaro. Stiklinės kaktos baisu, dar baisiau, kai veido nebepajudina. Bet neatmetu galimybės, kad su saiku kitąmet kažką rimčiau bandysiu.
Beje, A.J. pastebėjau, kad daug ką jimmėgsta kritikuoti (bet neduok D ją kas sukritikuos), o paskui apsisukus kažką pati daro. Bent niekad neslepia, tik nemėgsta priminimų
Kepu quiche, pavydžiu Katee ir Bluetos pomėgio ir talento virtuvėj (jei kas dar temoj jį turit neįsižeiskit, kažkaip jos labiausiai užsifiksavusios ). Nu man tokiaaaaa kančia bet ką daryt, na nebent pusryčius retkarčiais suruošti neskubant malonumas. Pietūs ir ko. visada katorga.