QUOTE(Blueta @ 2018 07 14, 20:49)
<p>Kokiu injekciju bijai, Kate? botox? as tai karts nuo karto susileidziu i kakta, bo nejauciu kaip kakta raukau.</p><p>Nedarau toks "stiklines kaktos" kai antakiu pakelt negali, gydytoja zino, kad nepatinka man taip, palieka naturaliau, kad truputi 'raukytusi". Bet sita procedura uzskaitau.</p><p></p><p>Visos tos grozio, kur va klausei, nu ner nei vienos, kad jau ten wow wow butu, nei po prp, nei po mezo. Bet as galvoju, kad tokie "paturbinimai" duoda odai grozio, dregmes, elastingumo. As daznai sulaukiu komplimentu (ypac, kai nei gramo nesidazius) kad oda grazi ir spindinti. Tai manau, jog vis tik macyja tos proceduros puoselet oda. Ne stebuklas, aisku, bet vistiek.</p>
Blueta, as bijau visko. Ir haliurono uzpildu bijau. Botokso - tuo labiau.
O siaip tai jo, sudrekinta oda visai kitaip atrodo, labiau spindi, maziau smulkiu rauksleliu. Kas be ko, tos visos kaukes, mezo ir pan. pagerina vaizda... Be veido valymo is viso negaleciau. Kas 1,5-2 men darausi stabiliai.
P.S. Stiklines kaktos ir visa kita ir man negrazu. Jos net blizget pradeda. Stebiu, kelias moterys, kurios darosi tokias proceduras. Tai tos, kur darosi tas stiklines kaktas man ne ne ne. Bet joms, matyt, patinka ir nieko nepadarysi.
Body Pump viena moteris yra stikliniu veidu. Tik lupos juda, o veidas net blizga.
Va, uzsakiau dabar TriColagena. Nu jau taip giria. Pagersiu.