Per koek laiko nukratei?
Per gerus tris mėnesius. Bet nebuvo labai griežtas maitinimasis metant. Pamažu taip. Grįžau į prieškelioninį svorį, bet noriu dar pora numest.
Svoris, svoris, svoris. Sikt eikit, nesneku
Ir labai pavydziu, kas kelionese numeta svorio. Bo as nenumetu NIEKADA. Apskritai man pats nekrenta niekada, jokiom aplinkybem, nei nuo streso, nei nuo atostogu krenta tik tada, kai imuosi priemoniu
Kate, mano diedulis visad grizdavo numetes is TR 2-3 kilus, nors irgi valgydavo/skanaudavo viska. Kai as, tuo tarpu, priaugdavau
Sveikos. Kaip smagu, kad sena chebra susirinko
Nu vat ir kame saknys, kad edam viska is eiles, o numetam svori🤔
Nu zinokit, man depresija nuo tokio oro. Rimtai. Nerandu sau vietos😕 Pilkuma absoliuti.
Ji taip veikia karstas oras. Visose kelionese numesdavo, ten kur karstas klimatas.
Ai, nu nieko, pora dienu vesesniu. Nuo ketvirtadienio atslis, maciau. Mes su vyru penktadieni I UK isvarom, studentes diplomu iteikimo svente, paskui 5 dienas norim po Skotija pasidairyt, i kalnus palaipiot.
Beje, issilaike vairuotojo teises sian mergicka.
Ji taip veikia karstas oras. Visose kelionese numesdavo, ten kur karstas klimatas.
Ai, nu nieko, pora dienu vesesniu. Nuo ketvirtadienio atslis, maciau. Mes su vyru penktadieni I UK isvarom, studentes diplomu iteikimo svente, paskui 5 dienas norim po Skotija pasidairyt, i kalnus palaipiot.
Beje, issilaike vairuotojo teises sian mergicka.
Oo faina kelione nusimato !
Mano tevai irgi isvaro i Skotija , po pilis vazines 👍
Nu super👌Ir sveikinimai naujai vairuotojai.
Ne, cia jau ne pora dienu tokiu saltu ir pilku. Pajury nelabai ir atsils tas oras ketvirtadieni 😕Mes gi kaip atskira respublika.
Siemet tikrai mazai geru dienu pajuri 😒
as vis gaudau jas , suprasteja lekiu Kaunan pasisildyt . Bet jau tuoj puse vasaros 😳