Nu žo labai pavydžiu egzotikos. MAno giminės trupinelių gyvena johasnesburge, galėčiau važiuot, bet vis kažkaip į mūsų planus nepatenka. Neseniai žiūrinėjau keliones į Afriką ir jų saugumą. Bet įtariu kita kelionė bus labai į rytus.
Na taip, bet atidėčiau Dubajų ilgam tada. Statosi jie daug, ruošiasi expo 2020, gal kažką dar įdomesnio pastatys.
Oj, apie Johanesburgą prisiklausėm visko ir pamatėm įdomybių vien važiuojant per priemesčius. Va į ten važiuot kažkaip netraukia. Bet pamatyt tuos mažesnius miestelius ir apskritai pakeliaut po Afriką kitur dar tikrai norėčiau. Ir, savaime aišku, vėl grįžt į Krugerio parką
Ai, nesiplanuoja mums kol kas Dubajus greitu metu tikrai
Naujiena viena - kūdikį turiu.
Nerodo ir man nuotraukos, bet sveikinu su papildomu žaismingumu namie!
Bet kodel tos "damos" taip sukiauleja, kai ikala?🙄 Cia, tipo, faina taip linksmintis? Fuuuu!🤮
Čia atseit atsipalaiduoja po sunkių darbų, po įtampos
Mazyliui 4,5m😎 Jau nebe mazylis😁
Dičkis jau visas Tavo mažylis tikrai Bet kaip laikas greitai bėga, ką.. Net nesuvokiu - jau pusmetis šių metų pyst ir praėjo
Sūnui gerai, ačiū. Pagaliau gavo paskutinį dokumentą reikalingą rezidento statusui gaut. Tai išsiuntėm viską ir laukiam. Kol laukia, dirba Harrods. Darbas administracinis, nuolatinis.
Kelionė šiųmetinė jau irgi suplanuota: savaitei į Meksiką, Day of the dead šventimas Oaxaca, paskui trys savaitės kelionių po Ekvadorą su apsistojimu Amazonės džiunglėse.
Spalio pabaiga - lapkritis.
Oj, smagu, kad gerai sekas jaunuoliui! O ar maišau aš, ar jis kažką su karine tarnyba norėjo veikt? Jei neklystu Pasikeitė planai ar turi gaut statusą pirmiausia ir tik tada aplikuot ten?
Jergus, kaip pavydžiu, eina sau..
Sūnus nuo lapkričio gyvena atskirai. Praktiškai išspyriau supykus. Bet viskas labai į naudą išėjo. Suaugo mygom. Atsakomybė atsirado. Antrą darbą susirado. Labai džiaugiuosi dėl visko.
Nu čia dabar?
Labas rytas!
Pakalbinau, dabar eisiu kavos darytis. Pas mus karščio bangos užėjo šiom dienom, tai mėgaujuos atidarytais langais, suknelėm ir mintim, kad penktadienį turėsiu išeiginę Vyras mano belekaip nukepė nugarą ir petį vieną sekmadienį pajūry, tai kankinasi vargšas. Nu, bet kaip aš sakau, tik per kvailą galvą taip nutinka