Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Bet kodel tos "damos" taip sukiauleja, kai ikala?🙄 Cia, tipo, faina taip linksmintis? Fuuuu!🤮

https://www.15min.lt.../153970/3993690

Laba.
Reik maut kazkur is namu. Plauna musu namo fasada nuo penktadienio. Tai garsas😮
Vakar vaziavau su mazyliu, drauge ir jos vaikais i Olando kepure. Ot, grozi turim! Gamta, vaizdai😍
Bernai mano nuo tos dienos kai is TR grizom pas seneli sedi. Pasiilge buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 24 birželio 2018 - 09:41

Katee , kiek tavo mazyliui 🤔?

Olando kepurei paskutini kart buvau pernai su kokiu 8men pilvuzu 😁 tai man atrode ten taip toli eit iki juros 😁

Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2018 06 24, 12:17)
<p>Katee , kiek tavo mazyliui 🤔?</p><p>Olando kepurei paskutini kart buvau pernai su kokiu 8men pilvuzu 😁 tai man atrode ten taip toli eit iki juros 😁</p>

Mazyliui 4,5m😎 Jau nebe mazylis😁
Gal kad su pilvuzu buvai, pasirode toli. Nes man tai visai netoli atrodo. O ir ta kelione misku neuztrunka. Kaip kvepia😍
Atsakyti

Oho maziukas 😳! Kaip greit !

mes parvaziavom is sodybos , kazkaip be jegu . Kol vakar viskus indus susitvarkiau , siandien siaip darbeliu visokiu pasidarem , nusikaliau . O dar kai su tiek daiktu vaziuojam 🤦♀😳

Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2018 06 24, 16:59)
<p>Oho maziukas 😳! Kaip greit !</p><p></p><p>mes parvaziavom is sodybos , kazkaip be jegu . Kol vakar viskus indus susitvarkiau , siandien siaip darbeliu visokiu pasidarem , nusikaliau . O dar kai su tiek daiktu vaziuojam 🤦♀😳</p>

Jo, jis jau didelis, bet mums vis dar mazylis. Nes maziausias seimoje ir yra😁

As tai vis adaptuotis negaliu po TR. Ne tik as, bet ir vyras. Kaip eziukai ruke abu vaikstom. Gerai, kad bent dvyniai pas mano teti. O tai tik po keliones ir prie gero pripratus vel pulti prie katilu visu pajegumu - per ziauru😁 Dabar, aisku, irgi reikia, bet ne tiek to gaminimo vis tiek, kai namie tik vienas mazas vaikas. O ir vyras namie nesedi.
Atsakyti
Ar skaitėt kas Šantaramą? Blem, skaitau beveik 6mėn😄 Viso 860 puslapių. Dar 150 liko. Net į Indiją užsimaniau, taip gražiai aprašo😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 24 birželio 2018 - 21:56

Wow, koks grozis! Juodas😍
Man is karto klausimas pasistojo - kam paliksi, kai i ilgasias keliones leisiesi?

8pm - sveika🙂

Taigi sūnus atvažiuos pagyvent pas mane, kad Bestiją prižiūrėtų. Nors tiek jai tos priežiūros ir tereikia - paduot ėst ir vandens, išvalyti dėžutę.

Visą terasą tinklu užtvėriau, tai laigo gražuolė tarp gėlių. 

Nerodo foto , bet itariu , kad kate 🤔?

Terezza , kaip sunui sekasi?

kokie kelioniu planai?

Gerai įtari. Orientalas. Juoda žaliom akim.

Sūnui gerai, ačiū. Pagaliau gavo paskutinį dokumentą reikalingą rezidento statusui gaut. Tai išsiuntėm viską ir laukiam. Kol laukia, dirba Harrods. Darbas administracinis, nuolatinis.

Kelionė šiųmetinė jau irgi suplanuota: savaitei į Meksiką, Day of the dead šventimas Oaxaca, paskui trys savaitės kelionių po Ekvadorą su apsistojimu Amazonės džiunglėse.

Spalio pabaiga - lapkritis.

Vakar buvom išlėkę į laukų turgų pasivalkiot, paskui į braškyną, kur pats uogų prisiskini, o skinant dar prisiryji iki sprogimo ribos, po braškiavimo važiavom prie jūros, kepėm šašlykus ir vakare jau net nekalbėdami iš nuovargio parsiradom namo. Būtų gerai dar viena diena atsigavimui nuo tokio poilsio, ale ne, į darbą reikia eit....

Labas rytas visoms.

Atsakyti

Ar skaitėt kas Šantaramą? Blem, skaitau beveik 6mėn😄 Viso 860 puslapių. Dar 150 liko. Net į Indiją užsimaniau, taip gražiai aprašo😁

Turiu, bet dar neskaiciau. Vieni Indija aplanke,  pamilsta, kiti sako niekad ten negrisiu. Mano diedulis  si vasari ten menesi sedejo. Tiksliau, nesedejo vienoj vietoj, o vietiniais skrydziais pasimale po visa.

 paskui į braškyną, kur pats uogų prisiskini, o skinant dar prisiryji iki sprogimo ribos, po braškiavimo.

Maciau nuotraukas, faina labai. Kiek mokat uz surinktas?

Labu.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2018 06 25, 08:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author=

</p></div></blockquote><p></p><p>Taigi sūnus atvažiuos pagyvent pas mane, kad Bestiją prižiūrėtų.

paskui trys savaitės kelionių po Ekvadorą su apsistojimu Amazonės džiunglėse.

Ai, tiksliai, sunus gi pavalgyt ides ir kraika pakeis👍O tai jis issikrauste? Negyvenat kartu, kad rasai, jog atvaziuos pas tave pagyventi?
Bestija - vardas toks?

Oi, kaip tik vakar ziurejai issiziojus per Animal Planet laidas apie pietu Amerika, Amazones dziungles. Patinka man tokios laidos. Noreciau ten pagyventi😎 Pasakojo, kad 60% Amazones dziungliu randasi Brazilijoj, kiti 40% ismetyti po gabaliuka kitose salyse. Ir kad dziungliu plotas toks, jog, jej tai butu salis, tada ji butu 6 vietoj pagal dydi. Gyvenimas ten verda ogogo kaip.

Laba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 25 birželio 2018 - 07:46
QUOTE(Blueta @ 2018 )

Turiu, bet dar neskaiciau. Vieni Indija aplanke,  pamilsta, kiti sako niekad ten negrisiu.

Pirmos knygos pabaigoje jau apie karo Afganistane ziaurumus raso, modzahedus. Siaip, visai faina ta knyga. Reikia dar antra dali nusipirkti.
Atsakyti

Blueta , 

ir kaip vyrui Indija?

mes Sri Lankoj buvom , tai ten panasu 😊

Atsakyti

Maciau nuotraukas, faina labai. Kiek mokat uz surinktas?

Labu.

5.99 už kilogramą. Vos vos pigiau, nei parduotuvėj. Bet išsirenkam prinokusias ir nepapuvusias. Be to, renkant prisiryti galima tiek, kad pilvą vos paneši. (Mes taip ir padarėm). O ir šiaip atrakcija.

Ai, tiksliai, sunus gi pavalgyt ides ir kraika pakeis👍O tai jis issikrauste? Negyvenat kartu, kad rasai, jog atvaziuos pas tave pagyventi?
Bestija - vardas toks?

Aga, vardas Bestija.

Sūnus nuo lapkričio gyvena atskirai. Praktiškai išspyriau supykus. Bet viskas labai į naudą išėjo. Suaugo mygom. Atsakomybė atsirado. Antrą darbą susirado. Labai džiaugiuosi dėl visko.

Atsakyti