Nu ner ta vieta ideali. Bet tai buvo vienintelis likes sklypas tame rajone. Misko pro langus nematysim, nes aplink nuosavi namai keli ir kotedzas. Bet uz kotedzo jau eini link dviraciu takeliu miske ir prie juros. Miske yra krepsinio aikstele irengta ir vaiku aikstele. Vienintelis sklypas likes buvo. Musu lauke. Jau praradom vilti mieste kazka surasti. Bet pasisieke. As patenkinta. Ot, ka reiskia labai kazko noreti ir islaukti😁 O kiek izvazineta aplink miesta, ieskota. Ir toliau uz miesto, ir arciau. Bet man vis nepatikdavo, kazkas ne taip ir viskas. Kaip sako, duša ne ležit😁 O cia... gulejau su mazyliu prie juros, vyras paskambino, sako atvaziuok paziureti, sklypa radau. Privaziavau, pamaciau, patiko. Jau vakare rankpinigius palikom.
As sportuoju ir toliau. Body Pump.
Bernams jau baigesi mokslai, geguzes 31d. Man atrodo, kad taip seniai jau tos atostogos prasidejo😁 Nors kiek cia to laiko praejo. Tik 19 dienu. Uztat kai baigesi mokslai, as pajutau, kaip man lengviau. Nes tikrai nusivarau su tais ju grafikais, mokslais, pamokom, kontroliniais, sventem, varzybomis, treneruotemis ir t.t. Atrodo, ir patys nuvaziuoja visur ir viska, bet vat vis tiek itampa jauciasi. Turiu ir savo reikalus derinti prie vaiku grafiku. Aisku, labai mokslus kontrolioju. Neiseina man kitaip😁 Uztat mokytoja metu pabaigoj sake, kad mano bernai labai motyvuoti kas liecia mokslus. Ir tai ne vien klases mokytojos nuomone, bet ir lietuviu, anglu k. mokytoju. Na, ziuresim kaip toliau bus.
Mazylis namie nuo birzelio 1d. Tegul pabuna tuos 3 menesius.