Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

QUOTE(Rasytee @ 2018 06 20, 00:18)
<p>Net nusisypsojau , kai pamaciau kad Katee parase 👍! </p><p>Kokios fainos naujienos del sklypo 😍 nereali vieta turetu but , viskas viename 👍</p><p></p><p>kaip tavo sportai?</p><p>kaip dickiam mokslai?</p><p>mazylis i darziuka zygiuoja?</p>

Nu ner ta vieta ideali. Bet tai buvo vienintelis likes sklypas tame rajone. Misko pro langus nematysim, nes aplink nuosavi namai keli ir kotedzas. Bet uz kotedzo jau eini link dviraciu takeliu miske ir prie juros. Miske yra krepsinio aikstele irengta ir vaiku aikstele. Vienintelis sklypas likes buvo. Musu lauke. Jau praradom vilti mieste kazka surasti. Bet pasisieke. As patenkinta. Ot, ka reiskia labai kazko noreti ir islaukti😁 O kiek izvazineta aplink miesta, ieskota. Ir toliau uz miesto, ir arciau. Bet man vis nepatikdavo, kazkas ne taip ir viskas. Kaip sako, duša ne ležit😁 O cia... gulejau su mazyliu prie juros, vyras paskambino, sako atvaziuok paziureti, sklypa radau. Privaziavau, pamaciau, patiko. Jau vakare rankpinigius palikom.

As sportuoju ir toliau. Body Pump.

Bernams jau baigesi mokslai, geguzes 31d. Man atrodo, kad taip seniai jau tos atostogos prasidejo😁 Nors kiek cia to laiko praejo. Tik 19 dienu. Uztat kai baigesi mokslai, as pajutau, kaip man lengviau. Nes tikrai nusivarau su tais ju grafikais, mokslais, pamokom, kontroliniais, sventem, varzybomis, treneruotemis ir t.t. Atrodo, ir patys nuvaziuoja visur ir viska, bet vat vis tiek itampa jauciasi. Turiu ir savo reikalus derinti prie vaiku grafiku. Aisku, labai mokslus kontrolioju. Neiseina man kitaip😁 Uztat mokytoja metu pabaigoj sake, kad mano bernai labai motyvuoti kas liecia mokslus. Ir tai ne vien klases mokytojos nuomone, bet ir lietuviu, anglu k. mokytoju. Na, ziuresim kaip toliau bus.

Mazylis namie nuo birzelio 1d. Tegul pabuna tuos 3 menesius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 19 birželio 2018 - 22:41

Katee, labai dziaugiuos, kad issipilde svajone ir radot ko norejai! ne veltui sakoma, svajok atsargiai :D

Ir del bernu mokslu liuks  :thumb_yello: 

Maniskis tai prie lodoriu, nepersimokina. Yra dalykai kurie jam idomus-(istorija pvz. tai kai pavaro, tai pirmas klasej) dar ten  anglu, lietuviu, nu bet matieeeeka tamsus miskas :D is kur jam but matematikui, kai mes nei vienas nesam.

 Mano abu dar mokosi, mazei kita savaite aikido stovykla mokykloj, o sunui zygis su dvirkom 5 dienom, tai praktiskai iki birzelio galo veikla dar.

Roma buvo nuostabi. Ypac del pabuvimo dviese  :ax:  gera pabegt nuo vaiku, kokie jie bebutu faini  :lol:​ , kad ir 5 dienom, vistiek pakeiti aplinka/dienotvarke ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2018 06 20, 20:11)
<p>Katee, labai dziaugiuos, kad issipilde svajone ir radot ko norejai! ne veltui sakoma, svajok atsargiai biggrin.gif</p><p>

Ir del bernu mokslu liuks  thumb_yello.gif </p><p></p><p>Maniskis tai prie lodoriu, nepersimokina. Yra dalykai kurie jam idomus-(istorija pvz. tai kai pavaro, tai pirmas klasej) dar ten  anglu, lietuviu, nu bet matieeeeka tamsus miskas biggrin.gif is kur jam but matematikui, kai mes nei vienas nesam.</p><p> Mano abu dar mokosi, mazei kita savaite aikido stovykla mokykloj, o sunui zygis su dvirkom 5 dienom, tai praktiskai iki birzelio galo veikla dar.</p><p></p><p>

Roma buvo nuostabi. Ypac del pabuvimo dviese  ax.gif  gera pabegt nuo vaiku, kokie jie bebutu faini  lotuliukas.gif , kad ir 5 dienom, vistiek pakeiti aplinka/dienotvarke ir t.t.</p>

Taip, taip, svajoti reikia atsargiai. Ta seniai pastebejau.
Va, kai isikursim, galesim su vyru vakarais vaikstineti po miska😍 Puse minutes kelio iki jo mums.

Bernai mano nepasakyciau kad noriai eitu i mokykla. Oi, ne. Bet galvas turi, reikia tik kartais paspausti, kad neatsipalaidotu. Aisku, jei matyciau, kad nu nesiseka vaikui, nesupranta, tai nieko nepadarysi jau tokiu atveju. Bet kadangi matau, kad gali, tik tingi kartai, tai paspaudziu.
Vienas is dvyniu liepos vidury irgi keliaus i stovykla Rusneje. Kitam dar nieko neradau, pagal jo interesus. Labai abu norejo i sukarinta stovykla. Bet ten grieztai nuo 10m. Tad teks metus dar palaukti.

Tai va, va, tas pabuvimas dviese labai fainas. Bet jetau, man net kaklo raumenys skaudejo nuo tiek vaiksciojimo. Norejosi pamatyti viska, ka buvau numacius. Susidariau marsruta. Buvau knyga "Sava Roma" pasiemus is bibliotekos pries kelione. Skaiciau, zymejau ir t.t. Zodziu, pasiriosusi buvau gerai😁 Tiksliai zinojau, ka noriu aplankyti. Plana ivykdem😁 Bet grisciau dar.
Kai mes buvom Romoj, tai nekarsta buvo dar. Neisivaizduoju, kas ten darosi Vatikano muziejuje per karscius. Nualpti galima. Nes "nesezono" metu ir tai zmoniu mase buvo, nepasisukti. Emem gide ir Koliziejuj ir Vatikane. Idomu, kai pasakoja kazka, o ne i tylincias sienas ziuri. Zodziu, labai gerai laika praleidom. Pasikrovem.

P.S. Smagu, kad tavo vyrui su sveikata geriau👌
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 20 birželio 2018 - 18:55

Net galvoju, kokia cia vieta mieste. Giruliai?  :hmm:  

Jo,jo, mes irgi "skip the line" ir  gida emem, ekskursija Vatikane uzeme 3 valandas, idomiai paskojo.

aciu.

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2018 06 20, 21:16)
<p></p><p>Net galvoju, kokia cia vieta mieste. Giruliai?  hmm.gif  </p><p></p><p>Jo,jo, mes irgi "skip the line" ir  gida emem, ekskursija Vatikane uzeme 3 valandas, idomiai paskojo.</p><p></p><p>aciu.</p>

Oi, ne. Giruliai man butu per toli. Jau reiketu vezioti vaikus. Dragunu rajonas. As net nezinojau, kad ten nuosavu namu yra. Bet yra vos keli uzslepti.
Atsakyti

Oi, ne. Giruliai man butu per toli. Jau reiketu vezioti vaikus. Dragunu rajonas. As net nezinojau, kad ten nuosavu namu yra. Bet yra vos keli uzslepti.

Aš, matai, nelabai Kl tuos rajonus žinau 😀

Girulia įstrigo, nes girdisi jūros ošimas savo teraso sėdint. 

Tai laukia statybos, ane? Laikykitės 🎈

labu

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2018 06 21, 11:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="katee" data-cid="72132745" data-time="1529515239"><div><p>Oi, ne. Giruliai man butu per toli. Jau reiketu vezioti vaikus. Dragunu rajonas. As net nezinojau, kad ten nuosavu namu yra. Bet yra vos keli uzslepti.</p></div></blockquote><p>Aš, matai, nelabai Kl tuos rajonus žinau 😀</p><p>Girulia įstrigo, nes girdisi jūros ošimas savo teraso sėdint. </p><p></p><p>Tai laukia statybos, ane? Laikykitės 🎈</p><p></p><p>labu</p>

Dabar projekta reikia pasidaryti. Tas uztruks. Paskui statybos. Nu nebus lengva😁 Bet kaip nors....
Laba.
Atsakyti

Kas naujesnio? Pries pat kelione i TR nusipirkom sklypa mieste. Kaip as ir norejau. Nes vyrui jau nieztejo nagai nama statyti. O as niekaip nenorejau kraustytis i uzmiesti. 3-jus metus kariavau😁 Ir pagaliau nupirkom sklypa mieste, salia misko ir juros👍. Dabar laukia statybos.  

Oj, kaip smagu - sveikinu!!!  :)  Pamenu, kaip vis nenorėjai į užmiestį, vis kalbėjai apie miestą, centrą. Ot vat prašom - kaip sakoma pyst ir yra  :yahoo: 

Almost - keliauninke👍Smagu del pokyciu.

Mano pazistami irgi grizo neseniai is Dubajaus. Tai klausiau, ar vaziuotu dar karta. Sake, kad ne. Vieno karto uztenka.

Ačiū  :4u: 

Aha, vat aš to vieno karto ir noriu labai  :) Nu kada nors  :) 

Roma buvo nuostabi. Ypac del pabuvimo dviese  :ax:  gera pabegt nuo vaiku, kokie jie bebutu faini  :lol:​ , kad ir 5 dienom, vistiek pakeiti aplinka/dienotvarke ir t.t.

Mes nebuvę Romoj, bet Italija mane labai labai traukia. Šįmet lėksim su draugais atostogų į Italiją, tai jau labai laukiu  :wub: 

Oi, ne. Giruliai man butu per toli. Jau reiketu vezioti vaikus. Dragunu rajonas. As net nezinojau, kad ten nuosavu namu yra. Bet yra vos keli uzslepti.

Aš irgi, kaip ir Blueta, vis galvojau, kas čia per rajonas iš to aprašymo. Net nustebau, kad Dragūnai  :blink: Nemaniau, kad jie turi namų ir dar taip arti jūros. Man ten su tais gražiais miesto daugiabučiais siejasi kvartalas  :D 

Sveikos  :4u: 

Jergus, kaip man smagu, kad jūs vis plepat. Kaip norėtųsi, kad tema imtų ir būtų va prikelta taip netikėtai  :) 

Atsakyti

Dabar projekta reikia pasidaryti. Tas uztruks. Paskui statybos. Nu nebus lengva😁 Bet kaip nors....
Laba.

Zinant, kad tu suvaldai tris bernus  :sokiai:, tos statybos tai pffff   :irnesakyk: 

Jergus, kaip man smagu, kad jūs vis plepat. Kaip norėtųsi, kad tema imtų ir būtų va prikelta taip netikėtai  :)

taigi cia nuo musu priklauso, noresim tai kalbesim. Bet panasu, kad pasiilge vienos kitu.

Faina buvo musu tema, tokia be pykciu ir razborkiu ( beveik :D ) draugiska ir palaikanti. Pasiilgdavau pasnekesiu.

Sian studente parskrenda porai savaiciu paatostogaut. :wub:​ 

Labs.

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2018 06 21, 15:28)
Laba.</p></div></blockquote><p></p><p>
Zinant, kad tu suvaldai tris bernus  sokiai.gif, tos statybos tai pffff   irnesakyk.gif </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Almost." data-cid="72133217" data-time="1529568904"><div><p></p><p>Jergus, kaip man smagu, kad jūs vis plepat. Kaip norėtųsi,<strong> kad tema imtų ir būtų va prikelta taip netikėtai </strong> smile.gif</p></div></blockquote><p>taigi cia nuo musu priklauso, noresim tai kalbesim. Bet panasu, kad pasiilge vienos kitu.</p><p>Faina buvo musu tema, tokia be pykciu ir razborkiu ( beveik biggrin.gif ) draugiska ir palaikanti. Pasiilgdavau pasnekesiu.</p><p></p><p>Sian studente parskrenda porai savaiciu paatostogaut. wub.gif </p><p></p><p>Labs.</p>

Prajuokinai😁 Nu ner lengva. Pvz, mano tas uzsispyrelis po 4 metu gimnastikos lankymo, paeme ir mete ja😭😭😭 Pries 2 savaites su trupuciu. Man buvo trauras konkretus. Ir nekalbet bandziau, ir kalbet, klaust... Ale jis paeme braskiu kila (atsisveikinimo proga) ir nuejo pats pas trenere, pasakyti, kad nebenori lankyti gimnastikos ir iseina i krepsini. Trenere soke. As irgi. Vyras palaiko.
Man labai labai gaila. Tuo labiau, kad jam sekesi. Per paskutini pusmeti 2-i antras vietas paeme. Kitas is dvyniu - 2-i pirmas vietas. Ir cia bac! Aciu D, kad kitas net nemasto apie tai, kad mesti. Lanko toliau.

Kaip smagu, kai vaikai grista👌

Laiku grizaunsu klecku is Smiltynes. Pries pusvalandi. O dabar jau lietus prasidejo. Taip fainiai dviese pasivaiksciojom😍
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 21 birželio 2018 - 17:40

Nu blem.. tiek rasiau ir viskas dingo 🤦♀

Atsakyti

Mes siandien irgi pabegom is pajurio , vaziuojant namo pora neblogu audru sutikom .

mama buvo atvaziavus pabut su mumis , tai taip smagiai pasibuvom kartu 3 dienas 😍 aisku jauciu ji nuo musu pavargo . Maze jai lipa ant galvos ziaurei , net i wc nelabai gali nueit , iskart asaros 

bet vistiek siandien taip smagiai pajuri pasivoliojom , M paropinejo , po to pamiegojo pietu . Visi laimingi parejom.

Katte , gaila del sunaus sprendimo , daug idejai pastangu , bet pasirinkimas gi jo

Atsakyti