As irgi nekokios nuotaikos buvau sestadieni, MB isveze apsipirktinet
Man B12 i ranka suleisdavo.
O kodel negrizti i sportus? 3 men dar nepraejo?
Nenoriu dar tokios mazytes palikinet
Labas rytas
Gaily, keliausim link Kemero. Vasarą, nes tik tuomet turiu atostogas. Bus karšta, bet, tikiuosi tai ištveriama Nesame keliavę niekur. Aš tik mergina būdama esu truputį po Europą pasimalus. Autobusu O va čia jau skrydis... Esu skridus prieš 33 metus Į Palangą
Rasytee, labai suprantu tave dėl sporto. Aš pvz tik metukų mergytes dėl sporto palikau
Blueta, metinės pas Jus ane? Sveikinu sveikinu ir aš
Smagu del keliones !
as ir galvoju po metu eit sportuot . Na tas leliukas pas mus atsirado ne tam , kad aukle ji augintu 🙄 gal keistai skambes , bet ji pas mus buna kasdien , bet esu palikus miegancia tik viena kart . Tiesiog turiu komforta nesirupinti buitim , o lelyte noriu priziuret pati .
laisvu laiku kai miega as dirbu , o visas kitas laikas dabar vaikams
Smagu del keliones !
as ir galvoju po metu eit sportuot . Na tas leliukas pas mus atsirado ne tam , kad aukle ji augintu 🙄 gal keistai skambes , bet ji pas mus buna kasdien , bet esu palikus miegancia tik viena kart . Tiesiog turiu komforta nesirupinti buitim , o lelyte noriu priziuret pati .
laisvu laiku kai miega as dirbu , o visas kitas laikas dabar vaikams
Labai gražiai skamba tas noras dukrytę auginti pačiai, tačiau sportas kiek užima laiko? 5-6h per savaitę maximum. Todėl viskas skamba kaip ieškojimas priežasties, kad tik nesportuot. Nenori sportuoti - nereikia. Bet kam tokius pasiteisinimus susigalvot?
Labai gražiai skamba tas noras dukrytę auginti pačiai, tačiau sportas kiek užima laiko? 5-6h per savaitę maximum. Todėl viskas skamba kaip ieškojimas priežasties, kad tik nesportuot. Nenori sportuoti - nereikia. Bet kam tokius pasiteisinimus susigalvot?
Gyvenu uz miesto , man vien nuvaziuot ir gryst iki sporto klubo gaunasi valanda . tai jau pasportuot kas antra diena gaunas , kad is namu turiu isvaziuot 2-3val . O dar turiu ir daugiau vaiku ir tai pas viena i mokykla reik nubegt , kita palydet pas gyd ir tt. Tai gaunasi , kad turiu kasdien palikt mazaja .
namie turiu elipse or beribius miskus greta 😁 uzteks man tokio sporto siais metais
Rasytee - as palikdavau auklei nuo 2men mazyli. Eidavau sportuoti. Ir tikrai nesijauciau, kad vaika aukle augino. Toli grazu. Bet jei nera to poreikio iseiti (kaip man buvo), norisi buti su vaiku, tai taip ir reikia daryti. Svarbu - gerai jaustis paciai.
O kad gyvenant uz miesto, laiko daugiau viskam reikia, tai aisku. Vis paskaitau ir galvoju, ne veltui nenoriu to uzmiescio. Debatai pas mus vyksta daznai su vyru ta tema.
Sveikos.
Kas cia su SM. Per tel. neleidzia prisijungti, tik per kompa dabar prisijungiau.