Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Tai va cia nieko negali zinot kaip suveiks hormonai

Atsakyti
Per 9 mėn nei karto nenorėjau ėsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2017 01 02, 07:04)
Per 9 mėn nei karto nenorėjau ėsti  biggrin.gif

Tau gerai biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti

Per 9 mėn nei karto nenorėjau ėsti biggrin.gif

Pezalai. Norejai, bet needei :lol: 

Labas rytas :4u: 

As jau egle nurengiau. Pirma karta toks bajeris, kad taip bira :ohmy: Zadejau iki rusu Naujako laikyti, bet persigalvojau. Kol nupuosiau, beveik plika stovi :ohmy:​ 

Atsakyti
QUOTE(katee @ 2017 01 02, 09:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gaily" data-cid="71328461" data-time="1483333494"><div><p>Per 9 mėn nei karto nenorėjau ėsti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Pezalai. Norejai, bet needei lotuliukas.gif </p><p></p><p></

Jo jo, Katee žino geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2016 12 30, 22:33)
Tigriuss, o ka gydytojai sako, kodel cia taip? Atsitiktinumas ir tiek?


Tik atsitiktinumas... verysad.gif


Su Naujais metais...

Siandien viena pasportavau... biggrin.gif visai neblogai...
Atsakyti

Laba!

 

egle mes jauciu siandien irgi nupuosim. Gaila kazkaip. Matai, Katee, visai man neatsibodo  :wub:

 

Nescia as budama visai nenorejau esti, bet ledus ryjau kasdien, ir nuo 30 savaites po kila per savaite ant saves uzsimeciau  :huh2:

 

Rasytee,tai minivan'ai ir man baisus. Jei tureciau daugiau vaiku, vis vien i juos neseciau. Ziureciau i SUV su trim eilem  :D

 

Tigriau, tai jau geriau, kad atsitikinimas, o ne koks genetinis defektas ar siaip liga. Viskas bus gerai, pamatysi.  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8 p.m.: 02 sausio 2017 - 15:46

8pm - tai nesistebiu, kad tau neatsibodo egle. As rasiau, kad man atsibostu per tiek laiko. Siandien atsikraciau ir dziaugiuosi :D

Rasytee - ale plaukus atsiauginsi daba!

Atsakyti

Nusipirkau pedu ir nugaros masaza. Jau vis pagalvodavau, kad reikia, tik vis atidedavau. Po Nauju dabar lepinsiuos visokiom procedurom :D Esu keleta numacius.

Pagaliau prisiruosiau paskambinti ir uzsiregistruoti kapiliaru salinimui lazeriu (veide). Bet kad lazeris dabar iskeliavo i Amerika. Paprase paskambinti po savaites ir uzsirasyti. Bandysiu.

Atsakyti

Aš čia lepinuos masažais, vyras užfundijo spa procedūrų viešbutyje 😊 Azijietės labai kažkaip kitaip masažuoja, isminko tą nugarą su tokia jėga.

 

Kapiliarų šalinimas man nepasiteisino, Katee. Dariaus prieš metus, turiu keletą išisplėtusių aplink nosies "sparnelius" ir panosėj. Taip jautru buvo, ašaros net tekėjo, bet nepasakyč kad labai man sumažėjo. Ir lazeris super duper modernus, hrien suprasi.

 

visai jau noriu namo, jaučiuos atsilepinus ir atsibuvus. noriu disciplinos ir tvarkos, gana stervėt. 😃 Labas naujais!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 02 sausio 2017 - 18:10

Blueta - nu fainiai jums ten, ka!

Nepasiteisino, sakai? Hmmm. O kiek kartu dareisi? As taip supratau, kad gali keliu kartu prireikti. 

Mano viena pazistama daresi pries 10 metu. Isnyko po pirmos proceduros pas ja kapiliarai ir neatsiranda nauju iki siol.

Pas mane tai ant zandu nemazai. Nera taip, kad labai matomi, bet tikrai ju yra. Be krem-pudros patosi. O ir priklauso dar nzn nuo ko. Nes buna ir ryte pabundu raudonais zandais, o buna, kad balta oda. Nervina tie kapiliarai mane labai. Bet cia genetika. Pas mano mociute ir teti si problema yra. Jaunystej pas mane nesimate ju, dabar daugeja. 

Nu net nzn....O koks lazeris buvo? Gal pavadinima prisimeni? 

As tai Klaipedoj zadejau darytis lazerklinikoj. Dar Grozio Chirurgija reklamuoja, kad ale vieno karto uztenka ir pasalina. Xrien znajet.

Atsakyti

 Katee  :D del egles.

Blueta/Katee, man tas kapiliaru salinimas itin pasiteisino. Daryta pries n metu (18 ir 8 jei tiksliai), ir viskas idealiia susinaikino. Skauda tai taip, asaros nebego, bet viena is skausmingesniu proceduru. Paskutini karta dariau Babajan klinikoj. 

Sakes, kaip jegu neturiu... nesuprantu ar man vel B12 nukrito, ar kas.. :hmm: 

Ziurineju bilietus, vos per plauka nenusipirkom i Puerto Rika, bet vyras pasake, kad jie dar Zikos rizikos zonoj, tai jauciu atkrenta... Dabar ziuriu i Naujaji Orleana. 

Atsakyti