Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Blueta - apie belaidi siurbli kalbejau.

 

ai, man tai nesąmonė jis, nenaudoju. Jei ten kur po stalu pritrupina vaikai, tai ant kelių ir po stalu 😃 Pyst pyst ir pavalau.

Atsakyti

 

ai, man tai nesąmonė jis, nenaudoju. Jei ten kur po stalu pritrupina vaikai, tai ant kelių ir po stalu 😃 Pyst pyst ir pavalau.

Tai va, nesamone tas daiktas. Kiek pas kitas maciau. Nors gal yra ir kokiu geru/patogiu. Bet kad su juo nei po stalu palisi, nei po lova.

Kazkada buvau paskolinus is kaimynes toki, kai mano siurblys suluzo. Keikiausi. Galiausiai sluota pasiemiau😃 Nei traukia jis tolkom, nei prieisi su juo kur. Tokiu pinigu, kiek ji mokejo, visiskai nevertas.  

As viena karta buvau irgi nesamone nusipirkus. Siurbli su vandeniu. Atseit alergiskiems znoniems. Irgi nieko netrauke. Nors pagal W galingas buvo. Paskui tik suzinojau, kad siurblys su vandeniu visada bus silpnesnis uz paprasta siurbli, net jei W bus tiek pat. Tai grazinau, nors jau teises neturejau grazinti. Bet kazkaip sutariau su Topo Centru. Pasisieke man.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 23 spalio 2017 - 21:04

Po stalu tai palįsi. Jis gi ant tokio lankstaus koto. Bet šiaip nesąmonė, netrauksi ten jo dėl kelių trupinių. Jei normaliai siurbt, tai paimi siurblį, jei keli trupiniai tai pavalai i psio.  

Išvežiau į sodybą, kartais virtuvėj pasiubiu.

 

Va, tas robotukas, tai gal variantas, nžn. Rasyte, jungi? Vertas dėmesio?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 23 spalio 2017 - 21:06

Ot, negi perkalbėsit 😄

Šeimyna miega, aš džiaugiuosi paskutiniu vakaru namie :)

Atsakyti

Sveikos, keliones keliones. Man jau 6 val skrydziai nebaisiai atrodo, tik vat laiko daug "susieda" keliaujant. Uzsisakiau fotosesija Vilniuj, kiek zagtelejau nuo kainu, nu bet ai... Siurbli belaidi turiu, buvom MB mamai paskoline po uragano, tai jai patiko, savaji palikom ir sau toki pat uzsisakem. Ziauriai patogu, kai greit reikia. Musu ner brangus, Hoover bet siurbia neblogai. Aisku ne Dyson, bet rimtiems dalykams va Dyson ir naudojam. MB nori dar robotuka kur su sluoste varineja. Vakar pertvarkiau visa spinta, ismeciau kruvas daiktu. Bus naujiems vieta :D Tiek kad dabar priversta ziurinetis zieminiu rubus :(

Žiūrinėjau kažkokį hoover modelį 🤔 pasirodė nieko pagal parametrus ir kaina gera...

Atsakyti

Neleidzia cituoti SM. Sakes ta nauja versija. Beta ne veltui...

Busiu LT lapkricio gale, maziau nei menuo nuo skrydzio liko.

Zieminius rubus pirkti be rysio, bet naujuosius pas draugus sutiksim Virdzinijos valstijoj, tai tikiuos sniego bus :D ir bent zieminius dalykus panesiosiu. Labiausiai gaila del pupos, nes visokius jai pukinius paltus ir emukus pirkti tai grynai kelioms dienoms.

Gaily, mano toks: https://www.amazon.c...YF78HZJWK109S7M. Mes daug naudojam ji, nes patogu be jokiu ten laidu laigyt :D ir lengvas.

Katee, su vandeniu ir as esu pasimokiusi. Tokia sunkenybe ir nesamone buvo, kad ugh... MAn kol kas paciausias is turetu buvo Miele, nu bet MB uzciciklines, kad jokiu maiseliu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8 p.m.: 23 spalio 2017 - 22:19

Sveikos.

Gavau tyrimu atsakyma. Visi mikroelementai ir visokie kepenu fermentai, inkstu, veziniai - liux. Ale HGB nusivariau juodai😮 Iki 83😨 Kai norma 120-140. Suds. Vel reikes ta slykstuji gelezi gerti. Brrrr...

Atsakyti

Sveikos.

Gavau tyrimu atsakyma. Visi mikroelementai ir visokie kepenu fermentai, inkstu, veziniai - liux. Ale HGB nusivariau juodai😮 Iki 83😨 Kai norma 120-140. Suds. Vel reikes ta slykstuji gelezi gerti. Brrrr...

Siaubas, koks žemas 😱 Mano vyro toks po operacijos buvo.

 O tau nuo ko šitaip nukrito? Gerai jauties, nesilpna?

labas rytas.

Atsakyti

Blueta - as linkusi i anemija buvau visada. Gausios mmm + nelabai megeja esu raudonos mesos. Mano HGB visda +/-104 budavo. Dabar gyd paziurejoni tyrimus ir klausia: Jums nera silpna? Kita jau nebevaiksciotu su tokiu HGB :D  Prie 70 jau i ligonine siuncia. O man nei velnio nera silpna :rolleyes:​ 

Atsakyti

Siulo susileisti B12 vitaminus.

Atsakyti

Blueta - as linkusi i anemija buvau visada. Gausios mmm + nelabai megeja esu raudonos mesos. Mano HGB visda +/-104 budavo. Dabar gyd paziurejoni tyrimus ir klausia: Jums nera silpna? Kita jau nebevaiksciotu su tokiu HGB :D  Prie 70 jau i ligonine siuncia. O man nei velnio nera silpna :rolleyes: 

Raudonos mėsos išvis nevalgau, bet mano hemoglobas aukštas. 

Ne nuo mėsos čia tas dalykas, bet tradicinė medicina taip teigia. 

Pagerk sultis -burokai, morkos, antaniniai abuoliai. Aš visą šeimą girdau dbr.

Atsakyti

Vo, antaniniu obuoliu dideli krepsi turiu is sodybos. Rasiau kazkada, kad negaliu sustoti obuolius ryjus.Matyt, reikalauja gelezies organizmas, tai ir norisi. Ryju iki siol tuos obuolius. Ir siaip, mano mityba yra pilnaverte, sakyciau. Bet esme tame, kad blogai pasisavina man ta gelezis. Be preparatu nesigauna. Dabar ir granatu pripirkau. 

Atsakyti