Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Pavasari, tiek oras, tiek vandenyno vanduo visad vėsesnis, negu rudenį. Lapkritį niekadnereikėjo ilgom rankovėm, o kovo/balandžio buvo kad reikėjo, palijo.

Atsakyti


Kate, mes buvę Gurale, labai dideli ir p

Aga, bus rojus ten vaikams. Guralis savo akvaparkais vaikams ir suaugusiems ir vaiku klubu labai i Rixos panasus, kuriame buvom praeitais metais. Ten irgi buvo didziuuuuule grazi teritorija. Manau, patiks tikrai. Man aplamai Kemere labai grazu.      

Su vyru dviese vasario vidury skrisim i Roma👏👏👏 Paimsim ekskursijas su gidu po Vatikana ir rytine Roma. Ir siaip paslampinesim gatvelemis, restoranelius apvaiksciosim. Cia dovana vyrui gimtadienio proga bus nuo manes😊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 21 spalio 2017 - 07:19

Pavasari, tiek oras, tiek vandenyno vanduo visad vėsesnis, negu rudenį. Lapkritį niekadnereikėjo ilgom rankovėm, o kovo/balandžio buvo kad reikėjo, palijo.

Kiek pamenu jus imat apartamentus? Per bookinga?

Atsakyti

Kiek pamenu jus imat apartamentus? Per bookinga?

 

naa, į Kanarus kiek skridom ėmėm viešbučius. Nėra tiesioginio skrydžio iš LT į Tnrf, o skrist su persėdimu po 12-16 valandų mums neatrode patrauklu. Tai imdavom charterį ( 6val) ir viešbutų per Novaturą arba Trezturą.

Atsakyti

Kosmarelis ir 6val keliones. Bet mums - klaipedieciams - siuo klausimu visada ne kas buvo. Juk iki Vilniaus dar 3 val baladotis turim. O jei dar skrydis xrien znajet kiek valandu, tai kelione super ilga gaunasi.

Atsakyti

6 tai dar dar, pažiūri filmus, paskaito, paspalvina, pavalgo, pasnaudžia arba pasimuša. 😃 Bet 12 ir daugiau, ypač, su persėdimu jau ne kažką....

 neparašė Gaily tau? Gal kas telefą turit jos, kad susisiekt?

Atsakyti

Blueta - tai va, mums jei lektuvu kelione 6 valandos dar plius 3 val iki VLN, tai pipec kaip ilgai. O dar is oro uosto iki viesbucio kol nuvaziuoji (daznai buna 1-2val), tai.... Nesamone gryna.

Ne, gaily nerase. Butu gerai, jei kas jos tel turi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 21 spalio 2017 - 20:41

Blueta - tai va, mums jei lektuvu kelione 6 valandos dar plius 3 val iki VLN, tai pipec kaip ilgai. O dar is oro uosto iki viesbucio kol nuvaziuoji (daznai buna 1-2val), tai.... Nesamone gryna. Ne, gaily nerase. Butu gerai, jei kas jos tel turi.

tai jooo, jums dar per visą LT. Vyro sesuo visad iš vakaro atvažiuoja ir nakvoja tam viešbuty kur netoli oro uosto. Bo jei skrydis numatytas kokią 5 val, tai 4 jau reik būt, tai is pajūrio gult neapsimoka, nes kokią 1-ą jau reik pajudėt.

 

dažnai pagalvoju apie jas :(

Atsakyti

Labas vakaras, damutės.

Temas apie keliones gvildenat, patinka man :) Katee - kaip ir bandau planuoti kelionę savarankiškai, bet nieko nemoku, kol aiškinaus kas kaip, nuplaukė neblogos kainos skrydžio bilietų... Svarstom apie Maljorką, prieš tai mąsčiau apie Sardiniją, bet Moljorka sulaukė daugiau "už" , labiausiai kainos prasme.

Galymybės tokios truputį varganos, bet žiūrėjau, kad galima prastesnius viešbučius imti, na, ir jei pavyks skrydį gerą "pagauti", gal ir pavyks nukeliaut pavasario pabaigoje.

Atsakyti

Labas, mergaitės! Gera, kad mūsų nepamirštat ;) 😘

Mes laikomės gerai, dabar 2 sav pertrauka nuo ligoninės, ilsimės :) šiaip liga pasiduoda, gydymas eina pagal planą.. nemažai dabar ir namie būnam :)

Man per telefoną žiauriai nepatogu jungtis sm tą naują versiją.. o senoj neleidžia rašyt 😞

Atsakyti

gaily - kaip smagu! Laukiu taves Vibery☺

drugelis. - smagu👍

Atsakyti

Gaily - smagu skaityti pozityvą  :4u:  :4u: Pasirodyk dažniau, kiek įmanoma  :4u:​ 

Atsakyti