Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Labas. Neleidžia senoj versijoj rašyt 🤔

Dingau... Pamenat kai rašiau, kad ligoninėj esam.. Tai tas neva virusas pasirodė visai ne virusas, mažė labai serga, gyvenam ligoninėj praktiškai.. Apsivertė viskas..

Tema žiūriu tikrai kokia tyli..

Atsakyti

gaily - jetau, kas mazylei?😯

Atsakyti

Aš irgi perskaičiau ir noriu apkabint. Būk stipri, gaily, labai baisu kai serga vaikai...

Atsakyti

Parašiau až

Atsakyti

Ačiū! Stengiuos! Privalau stipri būt :)

Atsakyti

Nežinau net kiek galima klaust čia, gal bent  gali į az brūkštelt

ar galim kuo padet?

Atsakyti

..........

Viskas turi buti gerai. 

 

P.S. As irgi prisideciau prie pagalbos...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 04 spalio 2017 - 20:26

OI kokios nekokios naujienos! Gaily laikykis, tikiuos mazyle greitai vel jausis gerai :4u: prisidedu prie merginu del siulymo pagalbos.

Atsakyti

Gaily, siunciu geriausius linkejimus :4u:

Atsakyti

Sveikos.

Vakar ziurinejau gaily mergaites foto albume. Uzmaciau, kad  Almost fotkiu nauju imetus. Labai graziai sulieknejai, saunuole!👍

Orai visai subjuro. Lietus, vejas stiprus.

Isprovodinau bernus su gelem i mokykla. Svente juk.

Atsakyti

Galy, laikykitės jūs , viskas bus gerai !  :4u: 

Atsakyti

Sveikos!

Pirmiausia atbėgu su šilčiausiais, stipriausiais apkabinimais gaily ir linkėjimais būt stipriems ir žinoti, jog viskas bus gerai  :4u:  :4u: Sveikatos pupai jūsų  :wub: 

katee - ačiū  :)  :4u: Esu procese. Pakeičiau ne tik trenerį, bet ir sporto salę. Labai džiaugiuos dabartiniu procesu visa, eiga, rezultatais. Matysim, kur tai nuves  :) 

O šiaip neturiu ką ir papasakot.. Laukiu jau Kalėdų. Darausi sąrašus, kam ką pirkti - svečiuosimės Lietuvoj šįmet, tai teks apdovanot artimuosius ir svarbiausius  :wub: Malonūs rūpestėliai laukia.. Tikiuos tik, kad su visais Ryanair bajeriais neliksim Naujų metų Lietuvoj sutikt  :D  :D Dirbu, sportuoju, prancūzų kalbos nebesimokau - nėra tam laiko kol kas. Bet vis pagalvoju, kad noriu grįžti. Sugalvojau prisiminti rusų kalbą (tiek klausymą, tiek rašymą), tai žaidžiu vis per Duolingo. Pravers tikrai, nes ateičiai visokiausių planų jau turim prisikūrę  :) Tiek ir žinių iš tos mano parapijos..

Atsakyti