Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Blueta - dabar neprisiminsiu tiksliai ka spaudziau. O siaip, as siunciau i Mesendzeri tiesiai kurejai sms nukopinta krepseli, ji man saskaita atsiunte, ir as apmokejau internetu. I ta rubo kaina jau iskaiciuotas siuntimas. Nieko papildomai nereikes moketi. Turi mesendzeri?
Koki komplektuka issirinkai?

Labas rytas.
Klaipeda is po nakties plaukia ax.gif
Papildyta:
Blueta, dabar paziurejau ta puslapi. Zodziu... Ieini i savo krepseli, tada eini i apacia iki pat galo, ir ten bus parasyta Lithuania, Language(Kalba) ir Valiuta. Pasirenki kalba, reikiama valiuta ir sali. Psio.
Ziurek cia. Iki pat galo eik, is desines puses paciam gale bus 3 mygtukai "Литва Русский € (EUR)" (cia jau as pati nustaciau): https://www.etsy.com/cart?ref=hdr

O del to apmuitinimo nzn. Jei neturi mesendzerio, galiu tiesiai uzklausti, ar neapmuitins, jei moketi ir siustis tiesiai per ta Eatsy puslapi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 15 rugsėjo 2017 - 08:13

Ačiū, Kate. Parašiau aš jai per FB, žiūriu, turiu jie parduotuvę ir Jakšto gtv.,tai nulėksiu kitą sav.naturoj pažėt/pasimatuot. Kokį dydį tu ėmei?

 

šitą žiuriu.

 

https://www.etsy.com...p_home_active_2

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2017 09 15, 10:15)
<p>Ačiū, Kate. Parašiau aš jai per FB, žiūriu, turiu jie parduotuvę ir Jakšto gtv.,tai nulėksiu kitą sav.naturoj pažėt/pasimatuot. Kokį dydį tu ėmei?</p>
<p> </p>
<p>šitą žiuriu.</p>
<p> </p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.etsy.com/listing/487504483/wide-merino-wool-ballerina-skirt-in?ref=shop_home_active_2'>https://www.etsy.com/listing/487504483/wide-merino-wool-ballerina-skirt-in?ref=shop_home_active_2</a></p>

Jo, as per FB ir buvau juos suradus.
Sita sijona as ir nusipirkau biggrin.gif S dydi emiau (klubai 94cm mano). Tik megztuka emiau pilka, su uzrisimu po kaklu (4-oj foto jis matosi). Megztuka irgi S dydzio emiau. Bet mano krutine tik 88cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 15 rugsėjo 2017 - 08:23

O del to apmuitinimo nzn. Jei neturi mesendzerio, galiu tiesiai uzklausti, ar neapmuitins, jei moketi ir siustis tiesiai per ta Eatsy puslapi.
Ne,ne, nereik, dėkui. Viską aš turiu.  Vakar tiek grilinau, mums kepiau vištos krūtinėles marinuotas nat.jogurte, vegetariškai šeimos pusei avies sūrio kepsnius ( avies sūris nesilydo kaip karvės, lieka kaip kepsnys), salotų kalną šalia. Tymo turguj prisipirkau visko, tas avių sūris irgi iš ten. Labai džiaugiuos atradus jį vasarą. 

 

http://www.laimingisuriai.lt/naujienos

 

 Va, iš šitų moterėlių prisiperku savaitei, nuo ketvirtadienio iki ketvirtadienio. Ir jogurtus avies labai pamėgom. 😊

 

Žo, ruduo. Šiltų trintų sriubų ir kašmyrų metas 😃

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 15 rugsėjo 2017 - 08:25

Jo, as per FB ir buvau juos suradus.
Sita sijona as ir nusipirkau biggrin.gifS dydi emiau (klubai 94cm mano). Tik megztuka emiau pilka, su uzrisimu po kaklu (3-cioj foto jis matosi). Megztuka irgi S dydzio emiau. Bet mano krutine tik 88cm.

Geras 😃 Į tą patį akys krypsta. 😃

Aš L galvojau, tai gal didelis bus, mano apimtis per klubų plačiausią vietą 98. 

Atsakyti
As kepu suri kaimiska (spausta ta) sezamu seklom apvoliota. Skanu.
Papildyta:
QUOTE(Blueta @ 2017 09 15, 10:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="katee" data-cid="71799169" data-time="1505456330"><div><p>Jo, as per FB ir buvau juos suradus.
Sita sijona as ir nusipirkau vartotojo įkelta nuotraukaS dydi emiau (klubai 94cm mano). Tik megztuka emiau pilka, su uzrisimu po kaklu (3-cioj foto jis matosi). Megztuka irgi S dydzio emiau. Bet mano krutine tik 88cm.</p></div></blockquote><p>Geras 😃 Į tą patį akys krypsta. 😃</p><p></p><p>Aš L galvojau, tai gal didelis bus, mano apimtis per klubų plačiausią vietą 98. </p>

As jos uzklausiau koki man dydi imti su 94cm klubais, ji parase, kad S reiketu. Nu ir pataikiau. Bet suknele( (su volanu apacio)j M dydi rekomendavo imti, kad aptempta nebutu. Kazkur ir lentele su ismatavimais yra tame puslapy.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 15 rugsėjo 2017 - 08:28

Kaip tavo sportai Kate? Kaip mažius?

aš šiemet, be sporto klubo, dar ir į jogos studiją pradėjau vakarais eit.

Atsakyti

Labas rytas,

Pameditavau su kava, dabar pusryčiauju.

Šiandien vyras išvežė mergaites, aš tik priešpiečius sudėliojau ir atgal į lovą griuvau - labai išvargino ta mokslo metų pradžia.

Katee, Blueta - labai mielus rūbus jūs čia perkat  :wub:  :wub: 

Apžiūrėjau albume Bluetos šeimą - visi labai gražūs, o šunelis tai tikrai grožis, o grožis reikalauja aukų ( baldų  :D )

Rasytes irgi fotosesinę nuotrauką tik dabar apžiūrėjau - kaip nutapyta, gražu :)

Kokį skanų dalyką atradau, tiksliau vyras atrado - filmavo reportažą apie dvi jaunas merginas, gaminančias riešutų sviestą. gavo dovanų to sviesto, paragavau ir įsimylėjau. Dabar valgau ir valgau. Tai, kas mėgstate, labai rekomenduoju, man, nerealiai skanu - http://www.shop.riesutusviestai.lt/

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2017 09 15, 10:37)
<p>Kaip tavo sportai Kate? Kaip mažius?</p><p></p><p>aš šiemet, be sporto klubo, dar ir į jogos studiją pradėjau vakarais eit.</p>

Vasarai man sudetinga su tais sportais, kai vaiku pilna troba. Bet vasara vis tiek namie nesedim, aktyviai laika leidziam, tai nera bedos dideles. O ir TRX dirzus turiu nusipirkus, tai pasimankstinu namie. Dabar jau bernai isejo i mokykla. Kleckas tik nuo pirmadienio eis i darza. Tada as jau vel kibsiu aktyviai sportuoti. Na ir kelis vyro darbus peremiau. Tai kelias valandas per diena uzimta bunu.

O joga - jega. Seniai noriu, bet kazkaip vis laikas man netinkamas treneruociu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 15 rugsėjo 2017 - 08:47

Oiiii, seniai aš jas atrdau! kažkada kažkokioj mugėj sutikau aš jas. 

Vienais metais darbuotojams kalėdines dovanėles iš jų pirkau, tai jos man specialia kaina pilną bagažinę tų slojkučių atvežė į Vilnių 😃

Atsakyti
O, turesiu gera ideja ka Kaledu proga dovanoti clap.gif
Atsakyti

Jo,jo,puiki dovanėlė. Ir skani ir susinaudos 😃

Dar to šokolado iš chocco ir išvis puiku!

vasarą ir aš nėjau į sportklubį pora mėn. Va, nuo rugsėjo abonentą nusipirkau, kai vaikų namie ner. O i joga vakarais diedulis sudaro salygas isbegt, vaikus prausia/guldo.

Atsakyti