Labas vakaras,
8p.m. - laikykitės Baisu tos stichijos...
Rasytee - sveikatos mažylei ir kantrybės tau, tikiu, kad ligoninėje tikrai nesinori būti visiškai...
Almost. - tai treneris leido valgyt kiek nori ir ką nori, nu įdomi taktika. O tu kiek kg pametus nuo sportavimo pradžios? ar tau apskritai svorio mesti nereik, tik išryškint raumenukus?
Aš tai jau įsisukau į darbų maratoną. Tiesa, jau minėjau turbūt, kad šiemet nedirbsiu šeštadieniais.
Mažoji pradėjo lankyti baleto pamokas- iš laimės nežino, kur dėtis. Svajojo ir šnekėjo apie tą baletą jau metus. Smagu, tik su vežiojimu komplikuotai labai, bet gal kaip nors.
Dičkė jau 6-okė. Pavasarį labai jau prašė, kad leistume negroti pianinu, o tik sportuoti, na ir ką - leidau. Ir žinot, ką? Rugsėjo pradžioje pareiškė, kad muzikos mokyklą vistik lankys O aš jau buvau nusiteikus, kad liks tik sporte. Tai visą savaitę dėliojom grafikus, kad visur suspėtų ir nepervargtų.
Na, o aš normaliai jaučiuos.Rankos, na, susigyvenau su jom... Po operacijos tas venų patinimas apmažėjo, bet visiškai nepraėjo - yra nemažai vietų, kur venos išsipūtę ir tokios sukietėję. Turbūt nelabai gerai, operavęs gyd. sakė kad po 2 sav. turėtų praeiti, praėjo apie mėn., bet va visiškai dar nepraeina.
Rytoj grybaut važiuojam, tai iškepiau pyragą, vištos, padariau baltos mišrainės, skanu bus, paskutinį kartą mišrainę turbūt per velykas valgiau nesveika, ai.... Tai prisiduosiu ryt su baravykais