Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Labas vakaras,

 

8p.m. - laikykitės  :4u:  Baisu tos stichijos... 

 

Rasytee - sveikatos mažylei ir kantrybės tau, tikiu, kad ligoninėje tikrai nesinori būti visiškai...  :unsure:

 

Almost. - tai treneris leido valgyt kiek nori ir ką nori, nu įdomi taktika.  :hmm:  O tu kiek kg pametus nuo sportavimo pradžios? ar tau apskritai svorio mesti nereik, tik išryškint raumenukus?

 

 

Aš tai jau įsisukau į darbų maratoną. Tiesa, jau minėjau turbūt, kad šiemet nedirbsiu šeštadieniais.  :yahoo:

Mažoji pradėjo lankyti baleto pamokas- iš laimės nežino, kur dėtis. Svajojo ir šnekėjo apie tą baletą jau metus. Smagu, tik su vežiojimu komplikuotai labai, bet gal kaip nors.

Dičkė jau 6-okė. Pavasarį labai jau prašė, kad leistume negroti pianinu, o tik sportuoti, na ir ką - leidau. Ir žinot, ką? Rugsėjo pradžioje pareiškė, kad muzikos mokyklą vistik lankys  :bigsmile:  O aš jau buvau nusiteikus, kad liks tik sporte. Tai visą savaitę dėliojom grafikus, kad visur suspėtų ir nepervargtų.

 

Na, o aš normaliai jaučiuos.Rankos, na, susigyvenau su jom... Po operacijos tas venų patinimas apmažėjo, bet visiškai nepraėjo - yra nemažai vietų, kur venos išsipūtę ir tokios sukietėję.  :hmm:  Turbūt nelabai gerai, operavęs gyd. sakė kad po 2 sav. turėtų praeiti, praėjo apie mėn., bet va visiškai dar nepraeina.

Rytoj grybaut važiuojam, tai iškepiau pyragą, vištos, padariau baltos mišrainės, skanu bus, paskutinį kartą mišrainę turbūt per velykas valgiau  :D  nesveika, ai.... Tai prisiduosiu ryt su baravykais  :liezuvis:

Atsakyti

Terezza - primink, kada vėl kyli į kelionę??  :)

Gruodžio 4 - sausio7d.

Nea, planavom 7, bet isskrisim 4 dienom i Nica. Tai gaunasi 3 dienos LT. 

As high impact vietoj. Panasu,  kad gausim blogiausia.  Jei galesiu prasinesiu po, jei ne - zinokit, kad elektra dingus.

Aciu. Nuostoliu ir as tikiuosi maziausiu. 

O as vat maistu apsinuodijau treciadieni, tai vemiau n kartu. Trecia diena ant dietos sedziu...

Ok merginos, paskutiniai potepiai pas mus, tvarkau namus, pakuoju rubus ir daiktus i pleveles, ir vaziuosim pas MB sese i namus. Prasinesiu kas kaip po, jeigu tik turesim rysi! Sekmes.

Uj. Linkiu kuo minimaliausių nuostolių.

Smagu Drugelį skaityt  :4u: 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

8pm - kaip smalsu, kaip jūs ten, ar viskas gerai? Labai ne kokias naujienas ryte per žinias rodė..  :unsure:  :4u: 

drugeli - ne, aš nesakiau niekur, kad leido bet ką ir bet kiek valgyt. Tiesiog sakė žengti žingsnį atgal būtent atsižvelgiant į mano situaciją, į mano valgomą maistą, kiekius, į tai, kaip apskritai pradėjau žiūrėt į visą valgymą, svėrimus ir t.t.  :) Kiek, kada ir kaip valgyti po mūsų pokalbio buvo mano priimtas sprendimas, kuris leido labai daug dalykų pamatyt šviežiom akim dabar  :) Todėl labai labai laukiu pradėti dirbti su juo kartu nuo kito pirmadienio ir matyti, kiek galim pasiekt abu  :) 

Smagu skaityt Tave dėl darbų, dėl mergaičių pomėgių ir dėl rankų. Kad viskas ir toliau gerai klostytųsi, nusipelnei  :4u: 

Terezza - ir kaip sekasi planavimas kelionės?  :) 

katee - kada jūs šausit į tą parką atostogų?


Atsakyti

Jergus, kad pavariau su kaupu tą pačią žinutę  :rolleyes:  :D

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost.: 11 rugsėjo 2017 - 10:27
Labas,

Guliu, salta, jauciu kimba bacilos unsure.gif
Atsakyti

Tigriau, nesirk!

Almost, dar ne visai į ritmą įėjom, bet  po biškį į priekį.

Rasyte, kaip jūs? Gal namie jau?

labu.

Atsakyti
Laba.

Almost - mes spalio 9 diena isvaziuojam.
Smagu del sporto, nauju minciu, poziurio
As prisimenu, kaip buvau vienu metu uzsigruzinusi del to svorio, gramu, kilogramu, pratimu, treniruokliu ir t.t. Stogas buvo pradejes ciuozti. Tada padariau pertrauka 2 savaites (jau nepamenu tiksliai), atsipalaidavau (psichologiskai) ir vel kibau i darbus, bet jau su kitom mintim.

Ir man idomu, kaip 8pm laikosi.

tigriuss - neisisirk 4u.gif

drugelis. - del taves smagu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 11 rugsėjo 2017 - 18:26

Terezza - ir kaip sekasi planavimas kelionės?  :)

Jau įpratus aš prie tų planavimų, tai problemų nesudaro. Dabar rankiojuosi info apie tradicinius patiekalus, žiūriu, ką paragaut norėsiu. 

Tigriui sveikatos :4u: 

Kaip ten 8p.m. laikosi?

Atsakyti

Sveikos  :4u:

 

8pm - kaip smalsu, kaip jūs ten, ar viskas gerai? Labai ne kokias naujienas ryte per žinias rodė..  :unsure:  :4u:

 

 

 

 

 


Ir man idomu, kaip 8pm laikosi.


 

 

 

 

Kaip ten 8p.m. laikosi?

 

 

Viskas gerai merginos, aciu. TV gal baisiau parodo nei yra, bet as ir negyvenu toj vietoj, kur potvyniai uzklupo. Netekom elektros gan anksti, sestadieni vakare, tai su zibintuveliais po uzkaltus namus slankiojom, is nuobodulio miriau. Sivakar grizom namo, ir pasirodo cia nei elektra, nei kabeline, nei internetas nedinges. Ziauriai nuskilo, nes visi MB seimos nariai namuose be elektros ir karsto vandens (bei uzterstu vandeniu pasirodo). O siaip tai daug medziu isvartyta (mazulycius tornadus turejom ir kategorijos 1 uragana). Tad atsipirkom minimaliais nuostoliais (jei isvis tokius turim) palyginus su kuom galejom gauti (nukrypo i vakarus uraganas paskutine minute).

 

 

Drugeli, linksmai postas susiskaite :4u: . Smagu, kad viskas puikiai einasi.

 

Kazi kaip Rasytees mergyte.  :unsure:

 

Terezza, praleidus esu. Kur trauksi sikart?

 

As tai kai be tuso pasedejau kelias dienas, susirupinau savo mimikos raukslem. Kai sypsausi, milijonai raukslyciu aplink akis susidaro. Paskaiciau nete, tai puses rekomenduojamu dalyku arba nenoriu daryt, arba negaliu. Uch... Kazkaip nekaip mano ta oda sensta... 

Atsakyti
Labas rytas,

8pm, saunu, kad jums viskas gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Almost, is kur tavo apyrankes? Ta rozine ir zydra ax.gif
Atsakyti

8.p.m.labai smagu girdėt, kad nenukentėjot 🎈

Labas šiltas rytas. Kaip džiugina tokia šiluma nuo ryto. Su kava terasoj sėdžiu visus išleidus. Šunskis baldus gadina šalia. Jau nebeturiu kantrybės varyt jį šalin , baldams bus pyzdakas kol jis užaugs. ☺

Atsakyti