8pm, tu kur?
Sveikos, kūmutės! Grįžtam šeimon visos, ką?
Prasidėjo ruduo - vėsu jau tikrai rytais ir naktim, kartais ir palyja, šlapi lapai ant kelio mėtosi. Gražu, patinka man šitas metų laikas
Rasytee - pirmiausia tai didžiausi sveikinimai Tau ir šeimynai. Ir linkiu kruopai kuo greičiau pasveikt ir kad vėl mėgautumėtės abi viena kita
Tigriau - kaip Tavo pipirui mokykla?
Blueta - jau stojat po truputį į ritmą? Gražus labai jūsų naujas šeimos narys
8pm - laikau kumščius, kad praeitų be didelių nuostolių viskas pas jus
Terezza - primink, kada vėl kyli į kelionę??
drugeli - kaip Tu, kaip uošvis, kaip rankos Tavo?
Mrs. Patranka - jūsų kukuška irgi gražuolė
Pas mane nieko įdomaus nevyksta Dirbu, gyvenu ir tiek.. Jokių sensacijų, tik kapoju kaip už penkiolika
Almost, gal yra priežastis, kodėl tiek kapoji?
Tikrai taip - pakeičiau trenerį asmeninį, pabendravom, pakalbėjom, paaiškėjo, kad per mažai valgiau, kad jau buvau vos ne išprotėjus dėl tų visų reikalų, svėrimų, matavimų ir t.t., kad organizmas pradėjo kaupt kitaip viską ir liepė kurį laiką tiesiog žingsnį atgal žengt Tai žengiau 18d. pradėsim dirbt kartu, tai nu laikaus, bet vis tiek atgal žengiau šiek tiek
Jetus, kaip gaila tokios mažos spinkutės. Linkiu greičiau pasveikt!
8.p.m.o tai tik trim dienom atlekiat į LT?
Labu
Nea, planavom 7, bet isskrisim 4 dienom i Nica. Tai gaunasi 3 dienos LT.
8pm, tu kur?
As high impact vietoj. Panasu, kad gausim blogiausia. Jei galesiu prasinesiu po, jei ne - zinokit, kad elektra dingus.
8pm - laikau kumščius, kad praeitų be didelių nuostolių viskas pas jus
Aciu. Nuostoliu ir as tikiuosi maziausiu.
Aš tai dvi savaitės jokių saldainių, jokių miltinių patiekalų, bulvių, baltų ryžių Užplaukė kažkaip natūraliai. Tiesiog įdomu, kiek aš galiu Maniau negaliu be pyragų, o va
O as vat maistu apsinuodijau treciadieni, tai vemiau n kartu. Trecia diena ant dietos sedziu...
Ok merginos, paskutiniai potepiai pas mus, tvarkau namus, pakuoju rubus ir daiktus i pleveles, ir vaziuosim pas MB sese i namus. Prasinesiu kas kaip po, jeigu tik turesim rysi! Sekmes.