Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Apsivalyti visaip kaip yra gerai - ar tai zmones prafiltruoti, ar tai is namu visoki slamsta ismesti.... Tada prisipildo namai/siela gera nauja energija. Ir tai yra tiesa!

Atsakyti

drugelis. - kaip jusu reikalai del kotedzo? Viskas tvarkosi?

Atsakyti

katee - tikrai tiesa :)

Ryt Naujuosius sutiksiu galima sakyti darbe, nes paskutinis koncertas tik 21val ir baigsis prieš pat 12... Bet kažkaip aš jau įpratus, nes per 12 darbo metų, Naujų metų išvakares turėjau laisvas tik kartą, kada buvau ilgam biuleteny dėl rankos. Užsakiau sushi, turim šampano, tai kai grįšiu po maratono, ramiai pasėdėsim su MB ir į lovą. Nieko kito net ir nenoriu.

šiaip man labai darbingos šventės visada būna, bet šiemet labai faini koncertai buvo, vien jau Jesus Christ Superstar buvo nerealiai faina grot. Gal kažkuri buvot? Nes koncertai vyko tiek Klaipėdoj, Vilniuj, Kaune... 

tigriau - aš tikrai tikiu, kad ateinantys metai jūsų šeimai bus kur kas geresni. To labai linkiu. :)


Atsakyti

drugelis. - kaip jusu reikalai del kotedzo? Viskas tvarkosi?

Taip, vakar pagaliau Pirkimo-pardavimo sutartį pasirašėm, šiandien teisme buvom, pridavėm dokumentus,jog galėtume įkeisti būstą, tikiuosi viskas ten praeis.

O šiaip tai jau daug ten kotedže padaryta, t.y. įrengimo prasme. Sakyčiau, kad vasarip viduryje turėtume jau įsikelti.

Mūsų butas parduotas, o va su uošvio tai pastrigom, teismas leido pratęsti paveldėjimo tvarkymą, bet sprendimas įsigalios tik po mėnesio... o po to, kiek žinom, kada notaras užveda paveldėjimo bylą, vėl mėnesį reikia laukti...  :hmm: Tie teisminiai visi procesai labai ilgai užtrunka, mus iš pat pradžių nugąsdino, kad be pusės metų niekaip, netikėjom, bet dabar ir matom, kad taip ir gausis...

Bet šiaip tai vargstam, merginos. Jo sveikata labai prasta, beveik kasdien važinėjam, nes ir jaučiasi blogai, o dar ir ta vienatvė slegia jį, matyt, žiauriai pradėjo dėmesio reikalaut, vis skundžiasi, kad išprotės vienas sėdėdamas. Mes jį pas save atsivežam, bet kai pabūna keletą valandų, prašosi namo, nes jam triukšmo per daug ir t.t... taip ir blaškomės vis.

Atsakyti

Sveikos,

kokios puikios naujienos pas Rasytee :4u:  :wub: , ale is kur jus panos taip viska suzinot?  :D 

Tigriau, o ka gydytojai sako, kodel cia taip? Atsitiktinumai ir tiek? Linkiu geru produktyviu nauju metu, kad visos negandos pasimirstu ir butu labai gerai  :4u: 

Drugeli. nu vezlio greiciu, bet viskas susitvarkys. Ir namai nauji bus. Uosvis pripras. Sunku senesnio amziaus zmonems keistis, ypac kai buvo priprates kitaip. 

Pas mane nieko naujo. Darbai, darbai... Uzsakiau siandien MB ledu torta gimtadieniui, dar uzrezervavau staliuka musu vestuviu metiniu "brunch'ui", bandau ir fotosesija profesionalia su jo seima organizuot... Bet visi fotgrafai, kuriems parasiau, atostogauja sventiniu laikotarpiu, tai niekas i zinutes neatsakineja  :huh2: 

Atsakyti

Hola!

Su artejanciais jus!!!!

Ypatingi sveikinimai Rasytei :4u:​ 

Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

Drugeli, kad ir per pusmetį, bet kad viskas sklandžiai 4u.gif
Dėl tėvuko... Kad tik naujuose namuose jam gera būtų 4u.gif

Nebuvom koncerte, parašyk kada bus kas labai gražaus. Nors man, kai retai einu, bet kas patinka.

8pm., tai mes ne stebuklingai sužinom - Rasytee pati parašė smile.gif
Atsakyti

As nesislapstau 😁 Kai reik pasiguodziu kai yra kuo pasidziaugiu  :wub: 

Atsakyti

Laba.

drugelis. - manau, viskas pradeda tvarkytis ir toliau tik geres :4u: 

Orelis tai visai nenaujametinis :huh2: Pakeliau roletusnir vel nuleidau, nes vis tiek sviesa reiketu jungti. 

Mano drauge Minske vakar pagimde dvynukus :wub:​ 

Atsakyti

O vejas didelis ?

taip noriu prie juros , bet del oro vis atkelineju vaziavima

Atsakyti

O vejas didelis ?

taip noriu prie juros , bet del oro vis atkelineju vaziavima

Nera uraganinis, bet ir nesilpnas. Tikrai nieko gero tas oras pajury...

Atsakyti

Ooooo, kokios čia naujienos! Iš kart tema atgijo! 😊 Super, Rasyt, sveikinimai didžiausi, lengvo nešiojimo 🎈🎈🎈 su artėjančiais, merginos!' Sėkmingų, laimingų ir viso ko geriausio. linkejimai iš saulėtų Emyratų 😘

Atsakyti