Kokia fainuole Maša
Mano pirmokelis sia savaite tik iki 11 val mokykloj bus.
As vakariene padariau, laukiu vyro gryztant is darbo.
As nedingus, ruosiames uraganui Tai stresa valdau pirkaliodama internete rubus dukrai kelionei i LT Tokia nesamone siltus megztinius 3 dienom pirkti...
Ir pas jus ateina? Vazejau
Ir pas jus ateina? Vazejau
Tiksliai dar nezinom (projektuoja, kad taip), bus tikrai aisku uz keliu dienu, bet jau visi perkasi vandens (neber pardese), benzo uzsipyle ir perkasi butiniausias priemones (maista, zibintuvelius, baterijas ir pan.). Kategorija 5 (auskciausia), reiskias, kad jei uzklups, dings elektra bent dviem savaitem (nu cia minimali zala), apie kiuta negalvoju, nes silpna.
Laba diena..
8pm oijojoi kaip nesmagu tavo pusėje,kad tik kuo mažiau žalos ir aukų..
Rasytee,kaip laikotės?
O mes laikomies nekaip
nuo vakar esam ligoninej , vakar paraudo pirstukas prie nago , nieko blogo neitardama nusiunciau foto seimos gyd. Liepe butinai vaziuot i priimamaji kad nebutu nago guolio uzdegimas. Tai va pagulde , lyg ne ta diagnoze bet puliukas susidare ir kadangi tokia mazyte bijo rizikuot tai pagulde 😨
Labas, Rasytee, mano vienai taip buvo.
10 dienų amžiaus atvežėm į priimamajį. Apžiūrėjo pirštuką. Prie nago, ten kur kirptume nagelį-buvo pūlinukas. Tai chirurgas pjovė pūlinuką. Ir paleido namo. Mirkėm sūriam vandenyje, tepėm antibiotiniu tepalu. ...
Tikiuosi ir Miglutei greitai ir lengvai išgydys
MRS, kokia ciūcia ❤
Bluetos gražuolio nematau
Jetus, kaip gaila tokios mažos spinkutės. Linkiu greičiau pasveikt!
8.p.m.o tai tik trim dienom atlekiat į LT?
Labu
Labas, Rasytee, mano vienai taip buvo.
10 dienų amžiaus atvežėm į priimamajį. Apžiūrėjo pirštuką. Prie nago, ten kur kirptume nagelį-buvo pūlinukas. Tai chirurgas pjovė pūlinuką. Ir paleido namo. Mirkėm sūriam vandenyje, tepėm antibiotiniu tepalu. ...
Tikiuosi ir Miglutei greitai ir lengvai išgydys
MRS, kokia ciūcia ❤
Bluetos gražuolio nematau
Mum ir pradzioj sake kad taip padarys , bet tipo pagulde stebet iki ryto . Bet vakar taip ir nepjove to puliuko , tik siandien prakrapste bet paskyre antibijotikus tai juos leis 3 paras 😨
Oi, Rasyte, svekatos mažei.