Sveikutės gražią dieną,
Rasytee, didžiausi sveikinimai, daug sveikatos mažylei ir ramių naktų Koks vardas?
Blueta, gražuolis šuo. Aš irgi iš tų mamų, kur pasidavė vaikų zyzimui... Šiaip aš pati nesu didelė gyvūnų mylėtoja, bet įpratau kažkaip, pridaro tas mūsų šuo visokių škadų, nu bet tai ką dabar jau... merginoms džiaugsmas visvien.
Aš tai tokios pakilios nuotaikos, kaip niekad prieš rugsėjį. Apmažinsiu krūvį ir šiemet šeštadieniais jau nebedirbsiu
Geriau mažiau algos, bet pilnavertis gyvenimas su normaliu savaitgaliu, nes jau 3 metų šeštadieninio darbo man pakaks. Va
Šiandien pusę dienos virtuvėj prasimaliau, ale sveikai valgyt dariau, tai laiko sugaišau daugiausiai, o pusalkanė vaikštau Kepiau avižų-žiedinių kopūstų kotletukus su traškia sezamų plutele. Valgiau su salotom, praėjo valanda, vėl valgyt noriu, nu, o šitų kotletukų tai jau nenoriu.
Dar dariau ledus, plakiau šaldytą bananą, graikišką jogurtą ir avietes, žiūrėsiu, kas gausis - irgi sveika.
Na ir pabaigai, žinoma, kepa kriaušių pyragas, nesvarbu, kad krūva kalorijų ir nesveikuoliškas, bet užtad su sveikuoliškais ledais